Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
chab7
addikt
Defy topicban pont az este írtam róla,hogy volt egy majd 2 órás beszélgetésem vele a tengeren túlra. Telefonként használva, nem kihangosítva (bár próba képp 2 percig ki volt) Wifivel természetesen. 60,4 mega adatforgalmat használt el és nem volt szakadás és még hanghiba sem. Szebben hallottam a partnert mintha sima telefonon lett volna. Kellemesen csalódtam benne, mert azt vártam olyan használhatatlan lesz mint a pc-s változat néha.
(Bár biztos előny volt hogy a másik végén New Yorkból csatlakoztak, ahol szerintem maga az internet "minőségibb" (szélesebb/stabilabb), mint itthon. Vagy csak jó helyen voltam a jó időben - és jó útvonalon (route-on)
Aktív témák
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest