Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Ma szereztem első saját androidos telefonom (anyám már beelőzött, az övét már bütyköltem, tehát valamennyire már ismerem), és azon a jelenségen tűnődök, hogy ugyan anyám gépében (Spica) alapjáraton, futó program nélkül 64MB RAMból 10-20 volt szabad, nálam (S100 Liquid) 256-ból csak 70-80... Android ennyire szeret tán terpeszkedni a ramon?Másik: XT9 prediktív szövegbevitel folyton fut ~8-10MB-tal, használni nem használ, mert angolul tippel magyar szövegbevitelnél, nem találtam opciót kikapcsolására, és letörölhető appok között sem jelenik meg. Egyéb ötlet kikapcsolására és eltávolítására, esetleg van erre app?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest