Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem most jött el a bőség zavara. Kicsit fura egy 4 éves SonyEricsson után egy Androidos telefon, persze abszolút pozitív értelemben fura. Már lassan 2 hete boldog tagja lettem a kis zöld robot-humanoidok társaságának, de eddig még nem találtam normális zenelejátszót.
Annyi van a marketen, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti miket használtok, mire esküsztök és ami fontos, hogy MIÉRT!
Amit én keresek annak tudnia kell:
- Normális playlist kezelés
- Equalizer
- Fusson a többi alkalmazás mellett is gond nélkül (értem ez alatt azt is, hogy ne zabálja az erőforrásokat)
- Fusson Android 1.5-ön
- Reklámmentesség!!! (ha van alternatív forrásod azt privát üzenetben szívesen fogadom)
- Nem árt ha MP3 mellett képes fogni az online netes rádiókat isEz kb fontossági sorrendnek is felfogható! És előre is köszi annak aki tud használható példányokat ajánlani!

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- PlayStation 5
- World of Warships
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest