- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem most jött el a bőség zavara. Kicsit fura egy 4 éves SonyEricsson után egy Androidos telefon, persze abszolút pozitív értelemben fura. Már lassan 2 hete boldog tagja lettem a kis zöld robot-humanoidok társaságának, de eddig még nem találtam normális zenelejátszót.
Annyi van a marketen, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti miket használtok, mire esküsztök és ami fontos, hogy MIÉRT!
Amit én keresek annak tudnia kell:
- Normális playlist kezelés
- Equalizer
- Fusson a többi alkalmazás mellett is gond nélkül (értem ez alatt azt is, hogy ne zabálja az erőforrásokat)
- Fusson Android 1.5-ön
- Reklámmentesség!!! (ha van alternatív forrásod azt privát üzenetben szívesen fogadom)
- Nem árt ha MP3 mellett képes fogni az online netes rádiókat isEz kb fontossági sorrendnek is felfogható! És előre is köszi annak aki tud használható példányokat ajánlani!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest