- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dante73
tag
Kis segítség kellene.
Már kipróbáltam néhány klienst, de a gmail.hu-s email címembe egyszerűen egyetlen kliens sem tud belépni. Valaki van, akinek van egy működő megoldása? (google fiokom nem szeretném használni) -
Dante73
tag
válasz
Intruder2k5 #113936 üzenetére
Köszönöm!
-
Dante73
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Bár, a kérdésem valószínűleg triviális, de a google most nem volt a barátom, nem segített.
Kaptam egy Homtom HT17 PRO típusú készüléket, életem első droidja... (Windows Mobile, majd WP-s voltam, de sajnos... )
Adott egy W10-es gép, rádugom, tölti a készüléket, oldalt az "Ez a gép" menüben megjelenik a készülék, HT17 pro néven, megnyitom, és a mappa üres, bár fényképek videók importálása aktív... Hogy látok én bele a készülékembe?
Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest