- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
zeon.hu #130412 üzenetére
Tudod, térképeknél is létezik az a fajta zoom-olás, amikor dupla kopp után nem engeded fel az ujjad, hanem még fel/le húzgálod a képernyőn. Na, olyankor tudod beállítani a zoom mértékét. Ettől függetlenül a sima duplatap is zoom-ol, de csak előre beállított értékre és vissza. Egy normális appnak mindkét módszert ismernie kell, mi erről beszéltünk. Nem alszom jobban, csak zavart, hogy félrebeszélsz.
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #130401 üzenetére
Előnyeit? Mihez képest? Melyik az a böngésző, amelyik dupla koppra nem nagyít?
"Mellesleg a Te igényeid kb a tökéletes böngészőt eredményeznék, ha egyszer valaki megcsinálná "
Ehhez három dolog szükséges: anyagi erőforrás, szakképzett humán erőforrás, jogosultság. A Samsung -nál, vagy a Google -nél vajon melyik hiányzik?
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #130388 üzenetére
Két ujjal nálam is nagyít, de az egyujjas nagyítás (duplakoppnál a második nyomvatart és le/fel húzásra zoomol) nem megy. Ez nem csak azért hiányzik, mert kényelmesebb, hanem azért is, mert kétujjas nagyítást nem lehet egérrel emulálni, a duplakoppost (duplaklikkest) viszont igen.
-
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #129968 üzenetére
Ezt a Viber dolgot valaki megnézné, hogy nála is ilyen-e?
(Android 8.1, de 5.1-en is ilyen volt már) -
S e t h
nagyúr
-
Somatom
veterán
-
-
-
BBéci
legenda
válasz
zeon.hu #129183 üzenetére
+ darvinya
Hard resetet akartam végezni, előtte levettem a hátlapot, hogy kivegyem a SIM kártyát. Közben véletlenül megnyomtam a bekapcsoló gombot, a rendszer felállt, hibaüzenetet nem adott, viszont a hálózathoz nem kapcsolódott, kérte, engedélyezzem a SIM kártyát. Kikapcsoltam, kivettem a kártyát, visszakapcsoltam és a menüből indítottam a biztonsági visszaállítást.
Most itt tartok, próbálok mindent beállítani. -
alex devil
senior tag
válasz
zeon.hu #129116 üzenetére
Persze, be van kapcsolva a megosztás. Azt szeretem volna használni.
Két telefonon is rossz a net? Hááát.. nem. Nem tudom mi baja lehet de nem jó, ezért kérdeztem, hogy milyen más lehetőségem lenne.
A netet meg a helymeghatározást azért írtam, hogy ne egyből azt kérdezzétek erre jön a kérdés a megosztásról -
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #129090 üzenetére
Sajnos, a Watchdog nem Tasker plugin.
Az nem megoldás, mert csak a tab fogyasztását mutatja. Közvetlenül a telón használt net nem növeli a tabon megjelenő értéket. Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy mennyi van még az össz. roaming adatkeretemből. Ehhez most ki kell másznom az ágyból, feloldani a szélvédőn levő dokkolóban a teló kijelzőjét és leolvasni a widget -ről az infót.
-
-
-
-
HREH
senior tag
válasz
zeon.hu #127857 üzenetére
Nekem a Vanceddel az a bajom, hogy ugyanúgy felajánlja a Play a YT frissítést, így a Vanced "eltűnik", és visszaáll a gyári, majd lehet előről kezdeni a telepítést...
Próbáltam azt is, hogy letiltom a YT-t az alkalmazások menüpontban, de akkor meg a Vanced visit, hogy neki kell az engedélyezés.
Root is van, de a rootos verzió se megy.
Tudna valaki egy leírást mutatni, hogy mit-hogy-merre? -
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #127838 üzenetére
Hát többet érne az biztos.
Viszont a Chrome fork Kiwi browserben van Dark AMOLED mód. Csak sajnos a Google féle könyvjelző szinkron 3rd party böngészőkkel nem működik.
-
Fall-N
veterán
-
Mik76
senior tag
válasz
zeon.hu #127633 üzenetére
Valami ives elrendezesbe szeretnem rakni ami egyutt mukodik a hatterkeppel. Valami organikus dolog lenne a cel , de szimplan a szabad elhelyezes rengeteg lehetoseget nyitna meg szemben a szokasos grid stilussal.
En speciel ezt tuti ugy alakitanam hogy a hasznalando app helyek huvelyk ujj tavolsagon belul legyenek.
-
citkar
addikt
válasz
zeon.hu #127600 üzenetére
Aha...na most az nem tiszta, mit értesz a google helymegosztás alatt. A google Find my device szolgáltatását használtam, de ha jól értem, te valami más módszerre gondolsz.
Megnéztem ezt a helyzetmegosztást, valami olyasmit találtam, hogy ismerőseimmel megoszthatom. Hozzáadtam magam, bár nem akarom, hogy állandóan mutogassa hol vagyok, de kipróbálom, viszont most azt nem találom, hol láthatom az ismerőseim (azaz a sajátom) helyét.
-
Somatom
veterán
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu #127245 üzenetére
Meg van a könyvtárban. De csak ugyanez a trial verzió. A téma letöltésnél írja ki hogy vásároljam meg a prémium verziót. Azt már egyszer megvettem ,de ha rákattintok a vásárlásra akkor viszont kiírja hogy ez az elem nem érhető el. Tehát még ha akarnám sem tudnám újból megvenni.
Van esetleg valaki aki vissza tudta szerezni a prémiumverziót törlés után?
-
Pista0001
addikt
válasz
zeon.hu #127198 üzenetére
Sajnos ez a feltöltős rákfenéje. Én egy 18e forinttal töltött Telenor számot buktam pár éve, ami akkor már bő 10 éve biztos megvolt. Az okostelefon éra óta nekem is ugyanaz van, mellesleg whatsappot nem használok, messengert meg fb fiókkal.
A viber opciójáról se tudnék, ha nem kaptam volna értesítést.
-
-
válasz
zeon.hu #126966 üzenetére
Érdekes.
Most S8-on, 8.0-n kipróbáltam azt a megoldást, hogy letöltöttem, a Playen, az alkalmazás oldalának alján beiratkoztam a béta programba. Kis idő múlva fel is dobta a frissítést.
Enélkül valami 2016-os verziót dobott fel, frissítés után 2018. aug. 9-ei verzió került fel. -
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #126816 üzenetére
Szerintem ha megvizsgálnád az arányokat, akkor az FB-fiókkal rendelkezők lennének többségben.
Sajnos, vagy nem sajnos, ilyen világot élünk.
Az persze jogos, hogy ne csak kizárólagosan ott menjen a kommunikáció, de ha így van, akkor az iskolának van egy fenntartója, nekik kell jelezni a problémát. Kevés esély van rá, hogy lesz belőle valami, de meg kell próbálni. A munkahellyel meg nem tudsz mit csinálni, azt el kell fogadnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged