- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #45638 üzenetére
Amikor ellopták az SGS1 -emet, vártam egy hónapot és csak aztán tiltattam le. Remélem, kisportolt testalkatú vevőnek adták el. Az S2 -re már kötöttem biztosítást.
-
galaxys80
veterán
válasz
gipsztigris #45623 üzenetére
Hát én nekem még mindig megmondta, hogy hol a telefonom amikor próbáltam.
Általában 15-20 méteres pontossággal. -
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #45633 üzenetére
Akkor megállapíthatjuk:
-A Google beépített alkalmazása inkább arra való,hogy nyomon kövesd a gyerkőcöt,vagy hogy megtaláld a hétvégi házban hagyott telót.
-A Cerberus,Avast és társai esélyt adnak az ellopott készülék megtalálására,ha a tolvaj alapszinten ért a telefonokhoz(pl az ájfon és a nagyszamszung jó telefon,mer drága...)
-Amennyiben egy hozzáértő "szakember" "privatizálja",akkor buktad a telefont,lehet rajta bármilyen alkalmazás.Igaz,a második esetben elég lehet egy egyszerű felhő-szinkron is...
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #45633 üzenetére
Ez tulajdonképpen lényegtelen. A kérdés az, ért-e valamit, hogy rajta volt az alkalmazás. A válasz pedig az, hogy nem. És ez nem kötözködés, hanem az általad elmondottak alapján ténymegállapítás.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nálam működik!
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #45631 üzenetére
Tehát akkor haszontalan volt az infó.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #45627 üzenetére
Ha nem került elő a telefon, akkor mi volt a használható infó, és mire használtad? Tényleg érdekel, nem kötözködés.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nem a laptop mellé kell tenni, hanem az ablakhoz. Már ha nem pincéből próbálod.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #45226 üzenetére
Pszichiatria
adrian94
[link] -
törölt tag
válasz
gipsztigris #44827 üzenetére
Sajátból csak 10.1.0 final, 10.1.1 beta, 10.1.2 beta van, valamint az utolsó 3 verzió. Ezek Titaniumos mentések. A neten vadásztam Neked egy mirror -ból 10.1.1 final -t. De ez nem saját, felelősséget nem vállalok érte. Ez kb. 2013. okt. végén jött ki, de nem tudom, hogy milyen Jetpack tartozik hozzá.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44664 üzenetére
Köszi! Eddig csak Dolphinok között használtam a syncet, ott tökéletes. Meg van az Xmarks, amit régen használtam asztali Firefoxon. Az is cool, csak Androidra a Dolphinos az fizetős, ráadásul évente. Annyit meg nekem nem ér. De ez az asztali Firefoxos, xpi megoldás jónak tűnik.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44661 üzenetére
Alakul. Azt nem tudod, hogy fordítva működik -e? Frissítettem a Firefox beta -t, erre eltűnt minden. A Dolphinban viszont megvannak. A PC -s Firefox könyvjelzőimmel nem szeretném keverni, de ha Dolphinból tudnám szinkronizálni Firefox -ra, akkor létrehozok asztalin egy új profilt, abba szinkronizálom a Dolphinos könyvjelzőket, aztán átváltok mobilon Firefoxra és visszaszinkronizálom. Egyébként mappaszerkezetestől beolvassa a Dolphin?
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #44580 üzenetére
blablabla
-
atosan
veterán
válasz
gipsztigris #44576 üzenetére
Lehet, hohy azért indulnak újra amit Somatom említett.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Kisérleti funkcióknál esetleg a felébresztés követő és kikapcsoló. Hátha mond valamit...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Senki sem beszélt itt a gyári Google alkalmazásokról, én a rootolatlan készüléken való működést magyaráztam el személyes tapasztalat alapján. Ha visszaolvasol, azt is láthatod, hogy a Google alkalmazások nálam nincsenek és nem is lesznek tiltva.
Az egy dolog, hogy közben gyorsan szerkesztetted a hibás hozzászólásodat, mintha nem tévedtél volna.
De legalább most nem olvasnak fals infót azok, akik látják.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #44572 üzenetére
Helyesbítek. Rootolatlan készülék esetében az első alkalommal manuálisan (de csoportosan kijelölve) kell hibernálni a ritkábban használt alkalmazásokat. Ekkor bekerülnek a listába, melyet a program megjegyez. A hibernált app ugyanúgy megjelenik a listában, kint van az ikonja a launcheren stb., ám ha elindítod, akkor kikerül a hibernált állapotból.
Ebben az esetben jön jól a Greenify hibernáló widget gombja, mert arra nyomva ezeket a listán szereplő alkalmazásokat újra hibernálni tudja.
Rootolt készüléken ez az újra hibernálás automatizáltan működik.
-
bendi806
aktív tag
válasz
gipsztigris #44549 üzenetére
Biztos, hogy Sygic!
de ma letöltöttem egy programot és kipróbálom majd vele, hogy működik e! nemadom fel, nincs megoldhatatlan probléma...
még a régi gps programmal nemvolt gondom!
-
bendi806
aktív tag
válasz
gipsztigris #44500 üzenetére
Ez a gond, hogy nemmegy át :S lehet valami más probléma lesz, de majd kitalálok valamit, mert ha beállítom, hogy hangszórón (telefonhangszórón) játsza le, akkor hallom, de mihelyst párosítanám onnantól semmi!
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44530 üzenetére
Tulajdonképpen igen. Az automatizálók ugyanazokat az összetevőket tartalmazzák, mint amikből minden Androidos alkalmazás építkezik, csak külön-külön. Nem egy kész házat kapsz, hanem a téglákat és azt építesz belőlük, amit akarsz. Ha egyenként nézzük a programokat, akkor rá lehet fogni, hogy ágyúval verébre. De minél jobban megismered az automatizáló lehetőségeit, annál több különálló alkalmazásról derül ki, hogy fölösleges. Szerintem Neked nem kell elmagyarázni, hogy egy készen kapott programnál mennyivel több az, aminek Te alakítod ki a működését, lehetőségeit. Arról nem is szólva, hogy egy többfunkciós alkalmazás kevesebb erőforrást igényel, mint ha minden funkcióra külön alkalmazást telepítesz.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #44530 üzenetére
Igen. Én is kicsit "ágyúval verébre" megoldásnak tartom.
-
gacsoi
senior tag
válasz
gipsztigris #44340 üzenetére
teljesen jogos!
-
becenevem
aktív tag
válasz
Csóri nem azt a választ várta!
A főnökömnek meg mondtam, hogy húzás kifelé, itt fontosabb dolgok vannak, mint hogy a napi feladataimat elvégezzem! -
LonGleY
veterán
válasz
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44081 üzenetére
Pont ezért van lehetőség a Dolphinban is importálni a gyáriból. De ha csak a gyáriból tudja kiolvasni az Android, akkor az neked nem lehet jó, mivel neked a Chrome -ból kéne kiolvasni. Egyébként nem értem, hogy miért nincs erre böngészők között átjárható megoldás. Egyszer kibányásztam 3 böngészőből ezeket az adatokat. Mindhárom a maga könyvtárszerkezetében, egy-egy SQLITE adatbázisban tárolja ezeket. Az adatbázisok nem csereszabatosak, de nem hiszem el, hogy ne lehetne erre egy programot írni, ami ismeri a böngészők adatbázisainak elérési útjait és konvertálni tudna közöttük.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44075 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a gyári böngészőhöz van API az ilyen adatok kiolvasására.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44067 üzenetére
Nem találok rá utalást, ami segíthetne. Elég régóta használom a Dolphin -t, de a jelszavakat nálam a LastPass addon kezeli, egyik böngészőmben sincs mentve.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
gipsztigris #44067 üzenetére
Akkor passz
Adat törlés,talán egy újra telepítés ? stb.. (Nálam a 10.2.3 verzió fut) De asszem ez a legújabb most.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
gipsztigris #44049 üzenetére
Üdv ! Talán azért nem mert az "Adatvédelem és személyes adatok" menüben a "Privát mód" be van kapcsolva ! Nálam ezért nem kinálta fel a jelszavak mentését a böngésző.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #44049 üzenetére
Most PC -n vagyok, de később megnézem neked. Ha már Dolphin -t használsz, nézd meg a LastPass -t! Pc -n pl. Firefox -hoz van ingyenes beépülő. Androidon elvileg fizetős, de ha esetleg bejön, akkor majd írom a trükköt (nem warez).
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #43974 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. A hard reset nálam nem az alapállapot szoftveres visszaállítását jelenti, mert az csak soft reset. Hanem, mondjuk PC -re csatlakoztatva, a teljes radírt. A tolvajnak, vagy akinek elviszi nem a tab -on lévő adatok kellenek, hanem maga a készülék.
-
toth_janika
őstag
válasz
gipsztigris #43413 üzenetére
-
toth_janika
őstag
válasz
gipsztigris #43364 üzenetére
Ha már Avast! Hogy lehet kiírtani azt a cuccot a telefonról? Appok között nincs fent, viszont akárhány SIM-et teszek be mindig üvölt, hogy "this phone is lost or is stolen" és elég idegesítő!
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #43291 üzenetére
Add ki magadból a bánatodat a 3066 -os topikban. Biztos kitalálunk valamit.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #43285 üzenetére
Lett NAS -od?
-
blt.62
őstag
válasz
gipsztigris #43285 üzenetére
Köszi megtaláltam.
-
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #42883 üzenetére
Huhh nem felejtetted el ?! Nagyon jó vagy
Köszönöm szépen! Megnézem a dolgokat -
Oldman2
nagyúr
válasz
gipsztigris #42859 üzenetére
És hogy aktiválod? Nálam minden áron le akarja töltetni a fizetőset,miközben a Prime telepítve van.
Megvan! Az Appsales akciója!
-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #42857 üzenetére
Ingyenes, de te megvetted? Akkor jólvan akkor...
0 forintot lehet, hogy tényleg ér a GO. :] -
gumorka
csendes tag
válasz
gipsztigris #42789 üzenetére
Helló gipsztigris !
Köszönöm, működik nekem is a kúszó másodpercmutató!
Ha még egyszer majd az információs sáv méretét is meg tudom növelni, akkor meg leszek elégedve a telómmal. Egyenlőre azonban ez a méretnövelés megoldhatatlan feladatnak látszik.
-
válasz
gipsztigris #42789 üzenetére
Ez érdekes... Google kereséssel a találatok között meg van nekem is, de ha rákattintok a Play Store linkre, nekem is hiányzó oldalas üzenetet dob be...
Bocs, visszavonom. Szépen kúszik, csak át kell állítani a "Beat per second" részen Automatic-ra.
-
gumorka
csendes tag
válasz
gipsztigris #42784 üzenetére
A linkre kattintva ezt kapom:
We're sorry, the requested URL was not found on this server.
-
harry3
őstag
válasz
gipsztigris #42318 üzenetére
Na minden majd a valamelyik launcherből kiveszem azt az egy képet. Novánál lehet választani mind a kettőt, de ezek szerint Apexnél nem.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #42262 üzenetére
Közben megnéztem az alkalmazást. Ez a Magyar Waze akar lenni? Tényleg kár, ha nem tud a háttérben futni. Volt már valami hasonló próbálkozás. Talán Egérút volt a neve?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #42251 üzenetére
Biztos, hogy ezzel van gond? Nem lehet, hogy az az alkalmazás csak akkor kéri le az adatokat, ha fókuszban van? Vagyis maga a program nem tud háttérben futva jelet frissíteni. Ha csak önmagában fut és háttérbe teszed, akkor nem dobja a jelet?
-
OgKush
senior tag
válasz
gipsztigris #42041 üzenetére
akkor az moddolt cm volt, mivel a cmnek az a lenyege, hogy csak az alap android, semmi csicsa.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #42038 üzenetére
Ja jópofa meglátom marad e
-
OgKush
senior tag
válasz
gipsztigris #42038 üzenetére
Ez nem cm feature egyebkent.
-
user01
aktív tag
válasz
gipsztigris #41820 üzenetére
Nekem is van MK808-as Mini PC-m, de ha csupán a telefonnal készített videókat vagy képeket akarom megnézni az 50 colloson, akkor 6500.-forintot megér szerintem.
Akkor elég csak elindítani az MK808-on az eHomeMediaCenter programot, és DLNA-n keresztül már lőheted is át a képeket és videókat a TV-re.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #41822 üzenetére
Jó, akkor ne egy négymagoshoz hasonlítsunk. Szerintem még a 3066 -os is messze túlmutat ezeknek Castoknak (vagy minek nevezzem) a képességein. Ha az 30 Dollár, akkor egy MK808 most kb. 3000Ft -tal drágább. Jó, ehhez még kell egy lan adapter, amit én 4 Dollárért vettem. Egyébként csináltam screen mirroring tesztet SGS2 -ről, MeasyU2C -re (RK3066). 2x 2,4GHz -en volt akadás, pedig nem egy ZS -kategóriás routerem van. Ha a Samut átraktam 5Ghz -re, akkor már sokat javult a helyzet, de még ezen is javított, amikor a miniPC -t lanon csatlakoztattam. Ha ehhez hozzáveszem, hogy az SGS2 -nek csak 800x480 a felbontása, egy fullHD -s kijelzőnél pedig több, mint kétszer ennyi adatot kell feldolgozni ugyanannyi idő alatt, akkor e tapasztalat alapján én nem tartom valószínűnek, hogy egy tényleg használható screen mirroringot ki lehet csikarni abból a kütyüből. Nem véletlenül van az S4 -ben ac -s wifi. Egyébként szerintem azok a kütyük nem fogják megkapni a Chromecast alkalmazásait. Még a futtatási környezet sem azonos. Viszont most körülnéztem a Geekbuyingon és ilyen cast -kütyüből is van választék. Még olyat is találtam, ami linuxot futtat.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #41820 üzenetére
Nekem az a meglátásom, hogy ezt a kütyüt Apu elqrta. Nem kicsit, hanem nagyon. Az adatátviteli koncepció alapból hibás és ettől dől az egész. Kellett volna egy mikro -usb -s lan lehetőséget kialakítani. A Chromecast wifije csak 2,4Ghz -et tud, és azt se 300, hanem csak 150Mbs -en. Ez pl. screen mirroringhoz nagyon karcsú lenne, ezért ezt nem is tudja a kütyü. A támogatott médiaformátumok listája is igen kurta.
Ez persze a Chromecast -ra vonatkozik, nem arra, amit linkeltél. Annak ugyanis semmi köze hozzá. Nem csak hardveresen teljesen más, de még koncepciójában is, mert az egy Androidot futtató, lebutított miniPC. Az általam linkelt T-R42 pedig hardveresen jóval az MK808 fölött van, mivel az nem RK3066 -os, hanem RK3188 -as, 4maggal és 2GB rammal (mint a CC401BT). -
törölt tag
válasz
gipsztigris #41677 üzenetére
Többek közt azért mert eszi a ramot
-
Logeeen
senior tag
válasz
gipsztigris #41658 üzenetére
Kipróbáltam. Hát hatalmas! Mostantól widgetlocker megy a kukába! Köszi!
-
siofok
őstag
válasz
gipsztigris #41658 üzenetére
ezt használom énis,dewdrop animáció va,imádom!!!
-
colonia
senior tag
válasz
gipsztigris #41425 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam a programot és elég jó! Eddig Fancy Widgets-et használtam de ha a Clean Mastert elinditom akkor az órája a főoldalon megáll és csak frissítés után indul el.
A Chronus-nál nem tudom beállítani, hogy az órára koppintás után az ébresztés jöjjön be. Ez megoldható vagy én vagyok vak és nem találom? Sok mást be lehet állítani de ez nem megy.
Köszönöm a válaszod! -
DM43
őstag
válasz
gipsztigris #41068 üzenetére
Csatlakozom (ismét)
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #41049 üzenetére
Eddig azt gondoltam, hogy a nicked csak véletlen egybeesés, bár gyanús volt, hogy nagyon járatos vagy navi ügyben. Viszont az már több, mint gyanús, hogy Maiden a barátod. Te készítetted az Iphone Today -t?
-
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #41053 üzenetére
Köszönöm előre is!
-
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #41051 üzenetére
Köszi, de ez nem csak külső GPS vevők (nem telefon, hanem különálló) bluetooth jelét tudja venni?
Próbálgattam már sokat, azért vagyok itt -
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #41049 üzenetére
Köszönöm a választ, ismerem és használom is az alkalmazást (bár most, hogy megvettem a full verziót, pont nem működik), nekem pont, hogy kékfogas megoldás kellene, itt pedig mindkettőn aktív kell legyen a WIFI kapcsolat .
-
fatal`
titán
válasz
gipsztigris #40100 üzenetére
Ez nettó ár, mert államonként eltér az ÁFA. És csak amerikai címre szállítanak, úgyhogy sokat nem ér a proxy/vpn.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #39856 üzenetére
Nem is emlékeztem rá, hogy ezt én pipáltam volna be, mondom, ha gyárilag így van, akkor biztos jó, hát nem
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
gipsztigris #39854 üzenetére
Jaaj, sry, hogy nem reagált.
Mivel mást már mindent pipálgattam össze-vissza, csak azt nem a hozzászólás megírása után azt is kipróbáltam aztán az volt, de köszönöm a válaszod is!
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #39772 üzenetére
Nálam ennek nincs nagy jelentősége. Minimális a forgalmam, mert általában klasszikusban nyomom. Hasitasi nem kér kódot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gipsztigris #39438 üzenetére
Felejtős ...
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
gipsztigris #39064 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, én is elmondtam neki hogy ez nem lehet olyan pontos, de mégiscsak százerkellel olcsóbb lenne így mint egy profi cuccal.
-
fdisk
őstag
válasz
gipsztigris #38930 üzenetére
Ok. Értem.
Így már tiszta, h Te személyes tapasztalatból beszélsz. -
fdisk
őstag
válasz
gipsztigris #38927 üzenetére
már leírtam, ugyanannyit ér mint az itthon vásárolt igo Törökországban. ha hivatalosan vásárolsz egy igot (pl. a lentebb linkeltet) akkor ahoz olyan térképet veszel amilyet csak akarsz
vagy ha az a Török ember aki otthon megvette és magyarországra jön és itt is szeretné használni akkor mit csinál?és
az eljárás a következő a megvásárolt app letöltődik a memóriába, onnan települ mint bármi más. sikeres telepítés utána a naviextras.com on beregisztrálod, ahol onlájn beazonosítódik és máris felajánlja a különböző kiegészítők vásárlását, köztük a térképekét is
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #38927 üzenetére
Biztos akarod tudni?
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #38906 üzenetére
Mit nem tudsz állítani a Novában?
Engedélyezd a "labs"-ot Nován belül ott talán tudod állítani.Nova beállítások és tartsd nyomva 3 másodpercig a hangerő le vagy fel gombot,
valamelyiket,de már nem tudom melyik. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #38908 üzenetére
Na,na! Csak ne általánosítsunk! Nekem pl. nem kicsit volt igazam. Hanem nagyon! Mint mindig! Ha mégsem így lenne, akkor az ilyen eseteknél ugyebár automatikusan az a bizonyos 1. szabály alkalmazandó!
-
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38899 üzenetére
Hol?
Légy szives mutasd meg,mert akkor tényleg béna vagyok...
Az asztalnál csak egyféle beállitás van,beállitom 8/6-ra,elfektetem,és lesz 6/8.Az alkalmazástárban már tudom szerkezteni,van egy plusz ikonom,hogy állo vagy fekvö elrendezést akarok beállitani,de az asztalnál nálam nincs... -
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #38698 üzenetére
A válaszban linkelt posztodban közöltekhez.
Másra inkább nem reagálok, mert azzal pont elérnéd a célod. -
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #38691 üzenetére
Mindehhez csak gratulálni tudok...
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #38682 üzenetére
Köszi! Utánanézek. Miért nem ide való? Pont arról írtam az imént, hogy ha nekem egy Androidot futtató PNA -m van, gyárilag telepített Primo -val, akkor Androidos alkalmazásról beszélgetünk egy olyan készülék kapcsán, ami LEGÁLISAN futtat Primo -t. Annak pedig sztem nagyon is itt a helye. Az illegális használat lehetősége bármelyik program esetében fennáll, diszkriminatív csak az IGO -t tabuként kezelni emiatt.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #38666 üzenetére
Csak ahhoz olyan GPS vevő is kell, ami nem rak arrébb néhány tíz-vagy száz méterrel az exif adatoknál.
Meg aztán az sem mindegy hogyan kerülnek az exif adatokba a koordináták. Ha a fényképezőgép rakja bele, akkor még talán nincs nagy eltérés, de ha házilag teszik bele, akkor bizony már nagy pontatlanságok is belekerülhetnek. A telefonom képes kezelni az exif adatokat, mármint képes a fényképben elhelyezni, a fényképezőgépem meg nem. Viszont a fényképezőgépem nagyságrendekkel jobb képet készít, mint a telefon. Ezért ehhez külön tracker-t használok, és én illesztem be a képekbe a koordinátákat. Ehhez az a legfontosabb, hogy a fényképezőgép órája pontosan legyen beállítva, vagy az utómunkáknál pontosan tudjuk az idő különbséget. Mert akkor egy megfelelő szoftver ezt már lekezeli. Szóval nagyon oda kell figyelni, ha azt akarjuk, hogy a képekben a megfelelő koordináták legyenek.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #38666 üzenetére
Én nem találtam ilyet. Mármint hogy egy Androidos, offline navi kezeljen beszkennelt (vagyis fényképezett) koordinátát. Ugyanígy txt -s megoldást sem. Pl., hogy ha egy mappában megjelenik egy koordináta txt -ben, akkor azt megjelenítse, vagy úticélként / köv. köztes pontként kezelje. Gmaps -re van ilyen lehetőség, akár QR kódból is, csak az nem offline. Azért fura nekem ez, mert program szempontból nem megvalósíthatatlan, sőt mint írtam, volt már rá példa kb. 10 évvel ezelőtti technológiában. Egyébként sztem az 1. hsz. -nek idejétmúlt az a kitétele, hogy nincs Androidra IGO. Ennek max. a telók esetében van még halvány aktualitása, de ez egy Androidos, nem pedig Android telefonos topik.
-
twine
veterán
válasz
gipsztigris #38653 üzenetére
Igaz,,,,
És az is igaz, hogy a teherautós navikat soha nem használtam,,,így kár volt véleményt nyilvánítanom,,
Igazából csak az emberekből indultam ki,,,és általában azt látom, a sofőrök többsége lefitymálja a navikat,,,
A múltat csak azért idéztem fel, mert nekem, egyszerű halandónak irgalmatlan nagy szó volt annak idején a navi, és elég szarul tudott esni a savazás,,,bár tudtam, hogy igazuk van....Na én ki is szállnék ebből amit indítottam, mert hozzá rakni érdemben nem tudok
De az "őstaxisokat" és fuvarozókat mindig csodáltam, hogy pacekból megmondják egy eldugott falu kis utcáját is, hogy merre van.... -
törölt tag
válasz
gipsztigris #38660 üzenetére
Az első navim a C720 volt, még az IGO -s MioMap -pel. 100.000Ft volt a bolti ára. Viszont volt benne olyan funkció, amit azóta sem láttam naviban, pedig kerestem. Fényképezett koordinátát is tudott használni.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #38653 üzenetére
Egyetértek. Az új Primo -k. tényleg jók. Csak kell hozzá egy célhardver, tisztességes GPS vevővel, tmc -vel. Olyan eszköz, aminek az a dolga, hogy navigál és slussz. Még csak az kéne, hogy egy többszintes csomópont közepén jelenjen meg a navi helyett az anyós, mint bejövő hívás!
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #37956 üzenetére
SIM cserénél egyből küldi a kordinátákat a Cerberus.
Cerberussal,már elég sok telefon meglett,van valami Blogja vagy facebook csoportja,ahol az általa készített fotók és lebukott tolvajok vannak.
De ez egy örök vita marad,ne is menjünk bele.Nem azért van beaktiválva mindhárom,mert annyira félek és bízom bennük,de ez is jobb a semminél.
-
cris78
őstag
válasz
gipsztigris #37843 üzenetére
írógépen gondolkodtam
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #37767 üzenetére
Nálam eddig ilyen nem jelentkezett.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
gipsztigris #37573 üzenetére
Elképzelhető.Azért írtam,hogy S4 alatt működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #37238 üzenetére
Pedig hetente egyszer legalább szóba kerül itt.
(#37297) air: Here-verés?
-
goom
senior tag
válasz
gipsztigris #37304 üzenetére
+1 Fancy
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #37227 üzenetére
"az alapértelmezett gugli fiókot törölni csak factory resettel lehet."
Negatív, ez csak a régebbi android verziók esetén volt így.
-
virkir
veterán
válasz
ha hardveresen van kikapcsolva a PC, akkor azt a gombot bizony valakinek meg kell nyomni
Nem, nem kell.
Hallottál-e már a wake on lan funkcióról?
[Találtam is a store-ban valami ilyenre valót.] -
handrash
őstag
válasz
Oké, ez így logikus, köszönöm. Mintha korábban itt szó lett volna viszont valami olyan lehetőségről, hogy egy gugli fiókhoz több készülék is rendelhető, nem lehet ez megoldás?
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #36948 üzenetére
Azért én kiemelném ezt a félmondatot: "legnépszerűbb androidos telefonok felhasználói számára."
Vagyis továbbra sem az összes Androidos készülékről van szó. Gondolom a nagyobb gyártók zászlóshajóin, és esetleg azok "mini" változatain lesz elérhető. Egy pofon a sz.rnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest