- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #84760 üzenetére
Próbaképpen telepítettem a google naptárat (5.2.4) a telefonra és ott is megvannak a szükséges beállítások.
Az "1 hetente" résznél az egyesre bökve arra írod át a számot, amire akarod.
Az ismétlődés beállításainál az alábbiak vannak: nem ismétlődik, mindennap, hetenete, havonta, évente, egyéni. Az egyénit választva lehet a screenshoton látható beállításba jutni. -
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #84751 üzenetére
Lehet, hogy én nem vagyok formában, de így állítottam be és úgy látom, hogy januárban és később is stimmel. Kis pontosítás: november 14 nem szerda, hanem szombat, mondjuk a végeredmény szempontjából lényegtelen.
"A kéthetenként ismétlődő periódus ugyanis nem egyenlő a minden X -edik szerdától kezdődővel."
Az első beállított érték a 4 hetente és azon belül a szerdai nap. A 4 hét az 4 hét, akárhonnan nézed. Ha az ismétlődés napjainál ne pipálom ki egyik napot sem, akkor is jól jelenik meg. -
S e t h
nagyúr
válasz
#79335424 #84745 üzenetére
Az általam régóta preferált Calengoo tudja ezt.Mivel szinte végtelen számú beállítási lehetőség van benne, így azt most nem tudom megmondani, hogy létezik-e rá opció, hogy a napokat színezze ki, én a sulikat, vizsga időszakokat, szabadságokat szoktam csíkos formában megjeleníteni.
Az ismétlődést pedig lehet tetszőlegesen órákban, napokban, hetekben, hónapokban is megadni.Bocs a hevenyészett és elcsúszott kollázsért, rohanásban voltam.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
#79335424 #84702 üzenetére
Én régebben a Shift Calenadar programot használtam hasonlóhoz. Nem vagyok benne biztos, hogy a te mintádhoz is megfelel, de egy próbát megérhet
Műszak sablonnál kijelöltem szerdától 2 hét múlva szerdáig hogy munkanap, majd a következő 2 hét végig szabadnap és autorepeat.
-
w.miki
veterán
-
válasz
#79335424 #84496 üzenetére
Kb. öt perc alatt találtam olyan hívásblokkolót, ami ismeri a Google csoportokat.
Root Call Blocker és van Pro verziója is. -
aprokaroka87
nagyúr
-
kisspall
aktív tag
-
-
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #84028 üzenetére
Akkor ideje hogy újra kipróbált, androidon, mert kétablakos
Ugyanaz a bajom nekem is és ugyanezért nem használok én sem ES-t vagy Intézőt: nem kétablakos. Nekem azok már nagy ikonok, én sokkal kisebbeket szeretek, és amikor kerestem, először csak az X-Plore-ban kaptam meg (mondjuk ez így pont nem igaz, mert rögtön a TC-t kerestem és próbáltam, csak azt nem ennyire egyszerű és jó használni.)
Szög egyszerű LAN keresés és beállítás, ugyanez igaz a felhő tárhelyekre, ha fizetsz érte akkor lehet használni wifi-file megosztásra (én ezzel szoktam másolni másoknak/másoktól), és web böngészőből lehet fel-le töltögetni rá fileokat (pl. lehet úgy, hogy zip-be összerakja a dolgokat és egy file-t tölt le a sok kép helyett). Valamint, ha engedélyezed, akkor a böngészőből indítva is bekapcsolja a megosztást a programban, kilépve pedig kikapcsolja, nem kell hozzányúlni az eszközhöz. Azonos wifi hálót használva persze. Valami push technikát használ hozzá, leírja az oldalán.(#84031) Dottore Azt várhatod
Számomra ez teljesen jó, így nem próbálok ki mást
Nem kell egymást meggyőzzük, mindenki azt használ amit szeret, én ezt -
Dottore
addikt
válasz
#79335424 #84028 üzenetére
+1. Na a Solid dettó, csak más design.
Szóval zseko, ez a mai feladatod, ki kell próbálnod őket. F1 után kikérdezzük.Igyekszem elkerülni, hogy a szokásaim rabja legyek, egy idő után szándékosan keresek másik megoldást a meglévők helyett. Elég sokszor kiderül, hogy hülyeség ragaszkodni a bevált dolgokhoz és kreatív kondicionálásnak sem rossz. Pl. így kezdtem el használni TC helyett a Solid explorert.
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #84023 üzenetére
Kérlek szépen úgy, hogy beírtam a google-be az app nevét és linkeltem amit adott
Gondolhatod hogy nem törökül használnám
Nálam az X-Plore adja azt a tudást és kinézetet amit várok egy filekezelőtől, nekem az intéző szerű bazinagy ikonok használhatatlanok (még a kicsik is). Egyébként persze mindenki azt használ amit szeretne
-
Herbali
tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #83642 üzenetére
igen, én is ezért szeretem,ha kint van a rolón.
emlékszem, mikor egy frissítés után eltűnt az ikon, volt is reklamálás Tamásnál
de ez most egy speciális eset lenne, de valószínűleg megint túl sokat szeretnék.
avast mit tudna tenni? azt tudom, hogy nem víruskeresésre használod. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #83628 üzenetére
és
:
nem tiltani, hanem láthatatlanná szeretném tenni, de közben működjön tovább.
a lányom telefonján lévő E-robotot szeretném rejteni, konkrétan egy parancs miatt, ami küldi az infót a gyerek pozíciójáról (erről tud a gyerek). viszont ha elhagyja/ellopják és nem látható a robot sehol, de működik, akkor jó eséllyel küldi továbbra is az infót, amíg ki nem kapcsolják/törlik.
automatizálni meg azért szeretném, mert a gyerek is használja () és ha hazaér, legyen megint hozzáférhető.
szerk:
xposed nem működik jól a P7-el sajnos, kinyírhatja a systemui-t. -
Probert75
addikt
válasz
#79335424 #83631 üzenetére
A tibi az JEGEL nem hibernál és nem időzíthető, valamint az alkalmazáslistából teljesen eltünteti. A greenify pedig úgy hibernálja, hogy ott hagyja az alkalmazások közt és bármikor indítható. Ahhoz, hogy rendszeralkalmazásokat is tudjon hibernálni, meg kell xposed és root. Az E-robotot meg nem ismerem. De nem is akarom bonyolítani, meg programozgatni a dolgokat.
-
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #83483 üzenetére
Nekem ez azért lenne, "vezeték nélküli", mert a saját készítésű dokkolómba egy kézzel bele tudnám helyezni, ahonnan (ha a dokkoló elég nehéz, vagy rögzítve van az alja) egy kézzel ki is tudnám venni. Nem igényelné a másik kezemet, és nem kopik/használodik az usb csatlakozó.
Az meg, hogy töltés közben nem használható a csatlakozó adatátvitelre, nem nagyon érdekel, ugyanis arra nem is nagyon használom. Erre tökéletesen jó nekem a wi-fi-s FTPDroid.
Szóval nekem nagyon bejön a cucc, és alig várom, hogy lehessen kapni. De talán azt még jobban várom, hogy a Kínaiak lekopizzák.
Ja, és találtam egy másik ilyen kezdeményezést, ami olcsóbb lesz, igaz kapcsolót (ami neked fontos) nem tartalmaz.ui. Az meg hab a tortán, hogy 180 fokkal elfordítva is csatlakoztatható.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #83375 üzenetére
Ezt próbáltad már? Én Sony-n ezt használom, csak veszélyes, mert ha teljesen lehúzom a csúszkát, akkor ki is kapcsolja a világítást és csak érzésre lehet visszahozni. Ezért is inkább automatizálóval kezelem.
(#83387) 7Sony7: Mintha a kisegítő lehetőségeknél lehetne kikapcsolni, a halláskárosultakkal van kapcsolatban. Én most Z1 Compact-on nem találtam ilyent, de biztos, hogy van, mert régebbről emlékszek rá.
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #83450 üzenetére
A 447-es hozzászólásod nem ötletelés volt, hanem okoskodás.
De ha konkrétan nem tudsz segíteni, akkor nem kötelező mindenhez hozzászólni.
Egyébként a fájlok biztosan a Drive-on vannak valahol, mert egy másik készülékre, ugyanazzal a fiókkal visszaállítottam egy mentést. -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #83447 üzenetére
"Nem ismerem az alkalmazást, de talán nem feltétlenül fontos, hogy hol vannak."
De. Pont ez lenne a lényeg, hogy hol vannak, mert szeretném törölni a régi, felesleges fájlokat.
"Esetleg, csinálsz a mostaniról egy helyi mentést, majd visszaállsz egy régebbi állapotra és arról is csinálsz helyi mentést. Aztán átállsz Foldersync -re és meglesznek a régi mentéseid."
Ezt a logikát nem tudom követni. Ez miért adná meg, hogy hol vannak a régi fájlok.
"Gondolom, hogy azt vágod, hogy olyan nincs, hogy Te, mint fióktulaj ne férj hozzá vmihez a Drive -odon. Szvsz sanszosabb, hogy az a vmi nincs a Drive -odon (feltéve, hogy alaposan körülnéztél)."
Persze, vágom.
De ha esetleg te is kipróbálnád, akkor láthatnád, hogy miről beszélek, vagy esetleg te megtalálnád azt, amit én nem. De ugye te rettegsz attól, hogy a Google ellopja az adataidat, úgyhogy esélytelen, hogy olyanról beszélj, amit ki is próbáltál. -
air
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest