- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #145410 üzenetére
Mi ez a tok vonó?
Máshogy nem tudom leírni.
Van a 16GB össz tároló.
Ebből csak rendszer stb, app telepítés/adathoz van fenntartva 4GB, ide csak root-tal jutsz be.
A többi 12GB a felhasználó és az app külső tárolója, ide kerülnek képek, stb.
Ha 4GB elfogy, akkor azon semmi woodoo, vajákolás, hegedűlés nem fog segíteni.
De ezt írja is Rendszer/Felhasználó tároló. -
Somatom
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #145381 üzenetére
Tehát ha egy fejlesztő nem frissíti az újabb Androidra az alkalmazását, már azért is a Google a hibás?
Hozzáteszem, itt tényleg a Google a hunyó, mivel Android 10-től a nem módosítható azonosítókhoz csak rendszeralkalmazás fér hozzá. Ilyen az IMSI is, ami azonosítja a SIM-et. Anélkül szerintem nehezen tudná megállapítani az alkalmazás, hogy épp melyik kártya hol van.
Viszont ahogy én értelmezem, az se megoldás, ha valamit root segítségével rendszeralkalmazássá teszünk.
-
Luissimo
veterán
válasz
Somatom #145337 üzenetére
köszi,
Smart Youtube TV verziorol van szó és a következő a helyzet.
-nemtudom annak a verzionak a számát, amely a frissítés ráengedése előtt rajta volt és stabilan működött.
-tegnap megfrissitettem a boxon, erre a videok lejátszása helyett fogja magát és kilép.
-másik verzioja, hogy "váratlanul leállt" üzenettel bármilyen aktivitás nélkül kilövi magát.Aki használja, annak melyik a stabil verziója, ami müxik ??
köszszerk,
megnéztem, most a 6.17.350-el próbálkozom, uptoide-ról, de a MiBox-on ezis azt csinálja, pedig eddig ment rendesen.
mondjuk, a lejátszási listából véletlenszerűen az első számot néha lejátsza (egy Bob Dylan) a másodiknál már kilép (Tankcsapda)
érthetetlen, eddig működött. -
Csúszóbiga
újonc
válasz
Somatom #145263 üzenetére
Meg tudnád mondani hol találom a mentés ,visszaállítás opciót az AnySoftKeyboard -ban?
-
-
-
-
nyisziati
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #145142 üzenetére
Az engedély még mindig benne van a rendszerben, hiszen vannak, akik használhatják. Innentől fogva mennyire lenne nehéz terjeszteni áruházon kívül? Jó példa erre az ACR. Van egy verzió a Play-en, amelyik nem társít nevet, illetve számot a felvett híváshoz. És van egy verzió a honlapon, amelyik igen. És van még ilyen több is. Persze egyszerűbb leállni a fejlesztéssel, és a Google-ra mutogatni.
Ezzel nem a Google-t védem, de azért lássuk be, könnyen írható olyan program is, amelyik ezzel az engedéllyel visszaél. Sőt, egy már létező, sokkal által használt alkalmazás esetén is simán bele lehet tenni egy frissítéssel. Mivel egyszer már megadtad az engedélyt, többet nem fogja kérni.
Te használsz jelszókezelőt. Mi lenne, ha egyszer csak egy vágólap alkalmazás elkezdené máshová is küldözgetni a jelszavaid? Mondhatod, hogy az említettek megbízhatóak, de tényleg azok?
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
Somatom #145102 üzenetére
Ettől még figyelni kell a biztonságra és amúgy sem te meg az ismerőseid a célcsoportja a különböző támadásoknak. Amúgy meg ha telefont cserélsz akkor úgyis megkapod az új androidot. Csak halogatod az elkerülhetetlent. Érdemes szembenézni a problémákkal minél hamarabb.
-
moma
őstag
válasz
Somatom #145063 üzenetére
Köszi!
Az automatizáló alkalmazáson Taskert értesz pl. Az a gond, hogy ilyet még nem használtam, és nem tudom az lenne e a jó út, hogy abba is belemászni, ha most csak arra van szükség, hogy időnként elmentsen pár mappát. Vagy van valami lényeges előnye, ha úgy csinálja az ember? Nagyon kezdő vagyok még ebben(ráadásul kicsit az is célom lenne, hogyha sikerül beletanulnom, akkor megcsinálni családtagjaimnak is, szóval ez is az ellen szól, hogy túl komplex legyen a dolog)
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #144993 üzenetére
Szia! Rossz hírem van a noname vacakról. Nekem 2db 16GB pendrive-ot vágott haza(itthon üzletben vásárolt MAXEL) egy rossz USB port. De halálozott el számtalan micro sd samsung, scandisk, noname, a GPS-ben. Volt egy átalakítóm amit szintén itthon üzletben vettem(nem a legolcsóbb volt) az kb 3 hónap használat után hazavágott 2db 32GB-os micro SD kártyát...Mondjuk a kocsiba többek között ezért vettem olyan androidos rádiót ami "mindent
" tud és nincs kint az ablakban.
-
válasz
Somatom #144970 üzenetére
"Láttad a Foldersync "újdonságait"
És sajnos ugyanaz hiányzik is belőle, mint a Foldersync-ből. Nem lehet tallózni az Include/Exclude résznél a fájlokat. Ha valamit ki vagy bent akarsz hagyni, akkor neked kell megadni kézzel a fájlnevet, kiterjesztést, stb.. Ezt az egy hibát tudom felróni neki, de ez több mint kényelmetlen. -
bigrock
addikt
válasz
Somatom #144943 üzenetére
Nem ez a baj.
Scenario: én pl. villámgyorsan tudok ujjhúzással (swype) írni. Az kivitelezhetetlen, hogy egy hosszabb levél írása közben keletkező ragozott, toldalákos, múlt- jövő stb. idejű szavakat egyenként betegyem a saját könyvtárba, mert rohadtul lelassítja a munkát.
Ha automatikusan bekerülnének ezek a szavak a saját szótáramba, az lenne a legjobb, mert akkor csak szólnék nekedés egy jó automatizálóval pikkpakk meg lehetne oldani a felhő szinkront.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Somatom #144878 üzenetére
Alapjában véve a gboard nem rossz , és az említett szótár gondon kívül más problémám nincs is vele. Ettől függetlenül szoktam próbálkozni más billentyűzetekkel is. Mondjuk a minden egyes betű bepötyögése nem az én világom
Amelyikben nincs húzogató írás az nálam nem játszik.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #144828 üzenetére
Így volt ez nálam is. Azóta az nPlayer, BS van fent. De igazság szerint csak lejátszani a MiXplorer beépítettje is kiváló. Bár gondolom a hálózati dolgok adottak így lejátszik elviekben bárhonnan bármit.
Esetleg ingyen és reklámmentesen alap dolgokra jó a KMPlayer is. Mivel van egy fizetős változata, ami nem frissül olyan gyakran ezért lehet, hogy később megint lesz reklám.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #144502 üzenetére
Én is felraktam, de valahogy az SMB-t nem tudom beállítani... Pedig a MiX simán csatlakozik a gépre és meg is találja a PC-t, ha rákerestetek, a Synchronize Ultimate meg üres listát dob. Kézzel is próbáltam beállítani, akkor meg sok-sok gondolkozás után kiírta, hogy nem jó a felhasználónév vagy a jelszó. Persze jól írtam be. Na mindegy, majd még próbálkozok vele.
-
darvinya
titán
-
-
-
Jakuu
őstag
válasz
Somatom #144202 üzenetére
Szerintem soma boven eleg a Yatse, oda-vissza mukodik a streameles, mindegyik local device fele, okostv-tol tabletre,telefonra egyarant, valamint mas tartalmakkal is, mint peldaul weblapok, youtube etc
https://www.youtube.com/watch?v=GN-5_KjqQik
https://yatse.tv/wiki/how-to-use-yatse-kodi-remote -
-
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #144074 üzenetére
Hát ez Bp-en nem igazán tapasztaltam.
Ja…de, a üllői útnál tudja mondani a felüljárót, azaz tartson balra.
Viszont, Lágymányosi hídnál tartson jobbra a felüljáróra, a Soroksári útra navigálásnál.
Igaz, felüljáró nem ott van és nem odavissz, hanem első lejárat.
Másik óriási hiba, mikor 150m múlva kell jobbra kanyarodni, közben van egy kereszteződés, de nem a itt kell jobbra kanyarodni, viszont szól, hogy kanyarodjon jobbra.
Persze távolság mérését vagy autóról veszed le, vagy megsaccolod.
Kedvencem, mikor közli, hogy forduljak valamelyik égtáj felé. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #143991 üzenetére
Internet, semmi más. Olyan, mint a TeamViewer. Annyi a különbség, hogy ebben tudsz aliast adni az eszköznek (ingyenesben ez később nem változtatható), ami alapján könnyebben megjegyzed.
Ja és meg kell nyitni a telefonon, hogy elérd, valamint el is kell fogadni a csatlakozást. Persze beállítható, hogy a megadott jelszó ismeretében ne kelljen engedély minden alkalommal, valamint az is, hogy az AnyDesk-nek ne kelljen az előtérben lennie. Ez utóbbi esetben akkor is csatlakozhatsz, ha le van zárva a billentyűzet.
-
w.miki
veterán
válasz
Somatom #143842 üzenetére
Az IP címét nem tudom a Radio1-nek.
De a Kodi/FTMC/SPMC-ben van Partymode Autostart kiegészítő, amivel a kedvenc rádióállomás elindítható. Viszont nem tudom melyik Automatizáló alkalmazással tudom elindítani a Kodi-t, aztán lépjek ki, majd töröljem az értesítéseket.
Tudtok egy könnyen kezelhető Automatizáló alkalmazást ajánlani? -
daninet
veterán
válasz
Somatom #143705 üzenetére
nem. van egy NAS-om, arról akarok filmet lejátszani a projektoromon amiben van chromecast. Lehetőleg köztes számítógép nélkül.
VLC ezt tök jól csinálja, csak nincs felirat a chromecast-on
XM player tud chromecast-ot meg feliratot is, de nem éred el a hálózatotSzóval a 3 dologból valamelyik mindegyik appban hiányzik.
De akkor rákérdezek ott is. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #143557 üzenetére
Nem szeretném használni, igen, használtam sokáig de nem szeretném, megvan az okom, a saját "hülyeségem" de a reszponzív oldallal jóban vagyok mobilon is, azzal nincs bajom, csak az értesítőmailből könnyebb volna megnyitni a linket és a hsz-re ugrani, 1st word problem nagyon, tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest