- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #105553 üzenetére
És ha egy idegen PC-n be kell lépned valahová, akkor gondolkozol, hogy mi a jelszavad, mert ott nincs megjegyezve. Én SafeInCloud-ot használok, Android-on ki tudom küldeni értesítésbe a jelszavakat, ahonnan mehet a vágólapra és a helyébe. Chrome-ban van automatikus kitöltés is, ugyanez PC-re is igaz.
-
törölt tag
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #105420 üzenetére
A google-s accountomba mentem az új számokat, ez default.
A local-ban lévő számok pedig mint írtam direkt oda lettek mentve, hogy külön legyenek, csak azt nem gondoltam, hogy nem lehet később átmozgatni mondjuk egy google-accos group-ba őketSzóval akkor senki nem tud olyan app-ot a playben, amivel lehetne kulturáltan kezelni a kapcsolatokat, és csoportos kijelölés után vcf-be menteni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #105413 üzenetére
Ez nekem így fura. A szinkronizálás azt jelenti, hogy 2 állomány tartalma azonos lesz. Az, hogy ez automatikusan vagy eseti jelleggel történik nem lenne szabad, hogy a tevékenység szempontjából különbséget jelentsen
Különösen mivel nálam a gyakorlatban egyirányú a dolog, mivel google felületen nem történik módosítás/törlés/új rekord felvitele, csak a teló oldalon van változás.
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #105406 üzenetére
Kezeli, de duplakatt a vcf-be után ez az egyesével kezelés előre-vissza
lapozási lehetőség nélkül elég fapad, és ugyanúgy egyben van minden, group megadása lehetőség sincs, és 1500 névjegyzél elég durva, hogy csak a rátenyerelek az esc -re és összeomlik a program a kilépés, ha nem akarok minden névjegyen végigmenniKézi, nem szeretem az automatikus mentegetést.
Egyébként úgy lenne logikus, hogy megnezi az adott szám/bejegyzés és a saját központi állományában lévő dátumát és a frissebbhez igazítja a másikat, itt meg valamiért egy korábbi (adatok/adott rekord) nélküli állapotra húzta vissza a telótJa, droidos contacts vcf appot is próbáltam, de az is egyben lát mindent, akár a droidból olvassa be a contactokat, akár a droid által mentett vcf-ből
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #105400 üzenetére
Igen, gondolom az a saját memória.
Nem tudok olyat beállítani, hogy csak a localt mentse vcf-be, legalább is a telefon alap sw-je megjelenitésnél bármi is van kijelölve az összes számot kiteszi a vcf-be.
Ezért kérdeztem, hogy van-e erre valami külön app?Ha csoportokat csinálok a google címeken belül azt mennyire biztosan jegyzi meg a google? Épp pár napja játszotta el, hogy a híváslistából felvett új kapcsolatok közül néhánynál adatok frissitése után eltűnt a beirt név
-
repvez
addikt
válasz
darvinya #105331 üzenetére
Köszi feltettem ezt az appot, de ez csak wifi kapcsolaton keresztül kominikál vagy egy borband IR egységgel wifin ami meg IR jelet küld az eszközöknek, de nem a telefon IR egységét használja, ugyan igy müködik az unifi remote progi is.
A ZaZa appban felhuztam 100%ra a hangerőt, sőt a telefon menüjében is, de semmi változás.
-
törölt tag
válasz
darvinya #105277 üzenetére
Az apk fájlkiterjesztést írd át zip-re így ki tudod csomagolni.
Ha jól látom ez a modul tud apponként dpi-t módosítani.
-
LámaZ
addikt
válasz
darvinya #105254 üzenetére
Igen, efelé haladnak a dolgok, a központi (persze egyben osztott) és szabványos rendszerek felé.
A dolog amúgy pofonegyszerű: kell egy szabványos XML-fájl, amelyekbe bele lehet pakolni az egészségügyi adatokat, és azt tudnák egymásnak küldözgetni, majd beolvasni, feldolgozni a rendszerek és appok.Valami hasonló kezdődött a fordítási szakma terén, ahol az egyedi (sőt, gyakran jogvédett!) fordítási memória (TM) formátumokat lassan kiszorította az XML-alapú nyitott XLIFF fájlformátum. (Hasonlóképpen a szótáraknál a TBX formátum.)
Azért írtam erről picit bővebben, mert hátha az ide esetleg betévedő alkalmazásfejlesztők is elgondolkodnak rajta.
-
brd
nagyúr
válasz
darvinya #105260 üzenetére
Az App Settings megy 5.1-en is (legalábbis a DPI állítás benne).
-
beg
veterán
válasz
darvinya #105133 üzenetére
Hálózatokról alaposan
Például.
De nem itt. -
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
darvinya #104897 üzenetére
Nem tudja közvetlenül gépre menteni.
A Helium Backup Premium-nak (fizetős) van elvileg Cloud backup and Restore funkciója. -
nyisziati
veterán
válasz
darvinya #104543 üzenetére
Nekem KitKat alatt úgy működött, hogy a billentyűzet feletti sávban begépelés után kétszer ráböktem középen a szóra.
Most Lollipop alapú MIUI alatt már magától tanulja. Igaz, utána csak hármat kínál föl a sávban. Kb. 60-70 %-os találati aránnyal működik. Meg persze függ a szó hosszúságától, ragozásától stb. is. -
no1r
őstag
válasz
darvinya #104309 üzenetére
utana irta, hogy hasznal alkalmazasokat is. csak gondolom nem akarja az eletet folyamatosan a faszbukon meg a neten elni, mert hat csakaze van az okosfon.
(#104308) Eastman: probald meg kikapcsolni az osszes szinkronizalast a google fiokon belul.
lehet hogy azert rinyal mert szinkronizalni akar. -
air
nagyúr
válasz
darvinya #103903 üzenetére
Mint írtam, amíg a VPN kapcsolat él, működik. Recent app-ból a taskot kihúzhatod, de mivel állandó, prioritásos értesítése van, ezért nem áll le.
Gmail, gyári Sony, gyári Samsung, gyári LG, MailDroid, BlueMail, Outlook és Nine kliens vígan működik mellette. 993-as, 465-ös és 443-as portok átmennek rajta. Normális email szerverek ezeket használják.
Milyen email klienssel, milyen szerver felé próbáltad?
Amit írtál, az konkrétumokat nélkülöző, tényeket elferdítő puffogás volt.
Tapasztalatot, véleményt nem ilyen tartalommal, és stílusban szokás írni. -
air
nagyúr
válasz
darvinya #103891 üzenetére
Látom komoly tapasztalatod, és szakértelmed van a kérdésben. Ez már az első mondatból lejöhet bárkinek.
"-mivel nem rendszer app, emiatt bezárható és akkor nem csinál semmit"
Konkrétan nem igaz. VPN kapcsolatot hoz létre a készüléken futó szerverhez. Ha nem bontod a kapcsolatot nem lehet bezárni."-egyes folyamatoknál beragad és Igen is zabálja az aksit"
Hibás működés mindennél előfordulhat, de én konkrétan még egyszer sem találkoztam ilyennel.
Nálam most éppen a normál akku statban az utolsó előtti 2%-kal, a GSAM-ban 0,2%-kal áll."-mivel VPN-t használ, jó pár app/email nem működik"
Konkrétan nem igaz. Semmi köze hozzá."-összes adatodat leszedi a teloról, tehát aki banki dolgokkal foglalkozik, az inkább kerülje"
Ez sem igaz. Semmilyen adatot nem szed le és nem továbbít, mert nem külső VPN szerverhez kapcsolódik, hanem a készüléken belül hozza létre a tunnelt. -
-
qwertly
addikt
válasz
darvinya #103246 üzenetére
Bocsi most jutott eszemben akkor beállíthatók olyan módot is,mint az asztali gépeken,hogy létre hozok vendég vagy diák profilt és úgy fut a tab.Ha pedig rootként akarom futtatni akkor jelszó ellenében lehet csak oda belépni vagyis a hallgató nem tudja rootként használni a tab ott. Frissíteni csak google fiókon keresztül lehet,csináljak egy kamu fiókot és úgy frissítsek,vagy nincsen valami módszer,hogy ilyen sok készüléket miképpen lehetne csencselni?
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
darvinya #102934 üzenetére
Chromeba letiltottam a cookiekat , elvileg működőképes volt és nem jelentek meg.
Viszont pl PH!-ra nem lehet belépni...
Nah mindegy...vissza kapcsoltam.Kicsit más: chromeba , az alsó oldalakat , mi alapján jegyzi meg a böngésző? Egyik sincs a könyv jelzők közt...
Viszont két három nézettség után jelentek meg...lehet e választani mit raknon oda? -
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102721 üzenetére
De nekem nincs is ra szuksegem, mivel csak kategoriankent omlesztek egybe mindent. Amugy meg hozzatennem, amator zeneszkent a legjobb lejatszo a Neutron Music Player, hangzasilag szvsz az a legjobb, mas alkalmazasok nelkul, persze ha nagyon ra van erre valaki cuppanva, annak ott a Viper4Android es azon keresztul szepen lehet tunningolni a hangzast. Szerintem ez az a lejatszo, aminek az osszefoglaloban szerepelnie kellene, mert talan az egyik legjobb ilyen lejatszo mindkozul, bizony kenterbe ver jo par ismert lejatszo szoftvert
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102721 üzenetére
De nekem nincs is ra szuksegem, mivel csak kategoriankent omlesztek egybe mindent. Amugy meg hozzatennem, amator zeneszkent a legjobb lejatszo a Neutron Music Player, hangzasilag szvsz az a legjobb, mas alkalmazasok nelkul, persze ha nagyon ra van erre valaki cuppanva, annak ott a Viper4Android es azon keresztul szepen lehet tunningolni a hangzast.
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102717 üzenetére
Te igy vagy vele, mas meg maskent.Nekem peldaul egyaltalan nem jon be a Sony lejatszoja es mas lejatszok is tudjak az altalad felsorolt funkciokat, persze tobbsegukert fizetni kell.Nekem peldaul a PowerAMP lenne a kedvencem, ha a olnline license ellenorzes nem lenne benne, mert az duhito, hogy megvasarolt appnal net nelkul hasznalhatatlanna valik. Ok, a Xiaomimon nem gond mert a lejatszoja rendben van, de mas keszulekeimen ugye nincs benne alapbol, igy mas alternativak utan kell nezni.
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102713 üzenetére
Na ugye ? Azt azert nem varhatod el tolunk, hogy meg el is menjunk hozzad feltelepiteni
Amugy pedig van ujabb Universal verzio (Stable es beta is), az elobbi linkemnel a 820. hozzaszolasban:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68650657&postcount=820
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102706 üzenetére
Nem, nem csak a Sony keszulekeken lehet elerni.
Igy probaltad mar feltenni ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728110
Ha esetleg nem menne a 670. hozzaszolas kornyeken van egy Sony Music Universal elerhetoseg mas keszulekekre is, esetleg tegyel azzal is probat:
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/78C09BD1DABD483DBBDFE43C9D59B104Y
-
no1r
őstag
válasz
darvinya #102683 üzenetére
az mondjuk vicces, hogy WP-n pont egy csomó tökjó zenelejátszó van, itt meg nincs egy normális ingyenes?
és a BlackPlayert nézted már? én talán ezzel szemeznék, ha nem Xperiám lenne.
de egyébként a Sony appja is elérhető Play-ről nem?
-
Syl
nagyúr
válasz
darvinya #102690 üzenetére
Én a Poweramp-et vettem meg, miután Sonyról Samsungra váltottam.
Képnézegető ügyben továbbra sincs senkinek ötlete?
-
Jakuu
őstag
válasz
darvinya #102679 üzenetére
Hat en nem vettem eszre a nagy reklam elarasztast, mert en egy Samsung Rugby Pro strapatelefonon-n hasznalom turazas kozben offline. Viszont nekem is voltak kulonbozo igenyeim,elvarasaim lejatszo teren, mint kulon mappak kezelese stb es ilyen teren keveset talaltam.
De az igazan vicces dolog ebben, hogy megvettem en anno a PowerAMp-ot, ami szep es jo is, de amikor turazol es nincs se wifi, vagy adateleres a telefonon, nemegyszer fogta magat es elinditas utan jott, a "jaj most en lellenoriztem a license kulcsot, de nem elerheto a net igy vege is volt a lejatszanak es csak trukkozessel lehetett ujra mukodo kepesse tenni, mint adat torles es TB backup visszaallitas.
Szoval, bekaphatjak, hogy a megvett license ellenere is, sziv vele a felhasznalo, ilyen esetekben. -
ROBERTOH
őstag
válasz
darvinya #102665 üzenetére
Ez szinte mindenhez kér hozzáférést:
Az alkalmazásnak a következőhöz van hozzáférése:
Identitásfiókok keresése az eszközön
Névjegyek
fiókok keresése az eszközön
saját névjegyek olvasása
kapcsolatok módosításaSMS
szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) olvasása
szöveges üzenetek (SMS) fogadása
szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) szerkesztéseTelefon
hívásnapló beolvasása
telefonállapot és azonosító olvasása
hívásnapló készítéseFotók/Médiaelemek/Fájlok
USB-tár tartalmának olvasása
USB-háttértár törlése/módosításaTárhely
USB-tár tartalmának olvasása
USB-háttértár törlése/módosításaWi-Fi-csatlakozási információk
Wi-Fi kapcsolatok megtekintése
Eszközazonosító és hívásadatok
telefonállapot és azonosító olvasása
Egyéb
hálózati kapcsolatok megtekintése
hálózati csatlakoztathatóság módosítása
kapcsolódás Wi-Fi-hez és a kapcsolat bontása
teljes hálózati hozzáférés
futtatás indításkor
a készüléken lévő fiókok használata
rezgés szabályozása
készülék alvó üzemmódjának megakadályozása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest