-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Akkor a tipikus gyári se lenne jobb. Fórumozni én az Opera Classic-ot használom.
Az egyik legjobb benne pl, hogy a text input field-ekre hosszan kattintva egyből másolható, vágható a bennük rejlő szöveg. Sokkal jobban kezelhető, mint a többi. Még mindig... És ez igaz minden régebbi, egyszerűbb html-es oldalra benne.
A többire (Facebook, Google-cuccok stb.) meg ott az új Opera - klasszikus nézetre állítva. Nekem a Chrome nagyon idegen (hiába ugyanúgy Blink motoros, mint az új Opera). Egy érdekesség - bár tudom, égő -, hogy most jöttem rá pár hete, hogy úgy lehet a legtöbb modern appban nagyítani, hogy duplán kattintok a felületre, a második érintést el nem engedve pedig föl-le húzgálom a képernyőn az ujjam. Ez az új Operában is egy baromi nagy segítség az egykezes használathoz.
-
törölt tag
Ott vmi nagy gáz van. Tudjuk, hogy az Android alá több vas kell, mint más oprendszerek alá, de ez túlzás. 3GB ram -mal nem lehetne semmilyen fennakadás. Most egy AML S802 -es "motorral" szerelt miniPC -t használok. Ebben 2GB ram van. Kb. két napja megy kikapcsolás nélkül és ebben volt tizenórás Dolphin használat. Mellette letöltés ADM vezérlővel, közben TV -nézés TVGO -val és Youtube. Egyszer sem kellett a memóriára figyelnem. A Samuled nagyon jó, én is szerettem. Kicsit túlszaturált, de sztem nem baj, ha színesebbnek látom a világot.
De nincs benne annyi plusz, hogy ilyen hibák beleférjenek.
-
törölt tag
Ebbe még a GPU -nak is lehet beleszólása, az is okozhat fagyást. A fejlesztői menüben tudsz egy kicsit hangolni rajta. Esetleg nézhetsz Dolphin közben realtime logot. Abból ki lehet deríteni, hogy pontosan mi okozza a fagyást. Három évig nyomtam SGS2 -vel. Bizony, kellett trükközni. A Dolphin -t, vagy a VOIP -ot automatizálóban beállított profillal indítottam. Ez azt jelenti, hogy a Dolphin ikonja nem a böngészőt indította, hanem egy parancsot, ami alapján az E-Robot leállított és letiltott néhány alkalmazást, törölte a cache -t, kikapcsolta az autoszinkront, stb. és csak ezek után indította a Dolphin -t. Így az már egy kevésbé terhelt vason indult.
Na, ennek a kínai csodának minden mindegy. Bármire ráindíthatom a Dolphin -t. Azonnal betölt és akár 8-10 oldalt is megtart újratöltés nélkül. Mindezt úgy, hogy a háttérben magas prioritással fut a Robot és az Apexet is memóriában tartom. A 3GB ram nagy előny. -
xSide
őstag
link itt nem fagy be (bocs rossz a fordulás)
Ám én is eljátszottam a delfinnel.
Visszatértem hozzá. Nem tudok mihez szökni, így megszokom...
Elvárásaim vannak és csak ez tudja az Firefox-on kívül.
Utóbbi a google kereső megjelenítése miatt repült (nincs 'keresőeszköz-dátum-nyelv-stb.' csak asztalnézetben.OutdsideR: alkalmazásban van, frissíts vagy cserélj play verzióra (letöltés).
-
törölt tag
Egy 600 -as pullman -tól? Csodálod? Nézd meg az árát! Atzól én is kifagyok! Jó, hogy nem egy sirályszárnyas, 300SL -t akartál megnyitni vele! Próbálkozz inkább egy W108 -assal! Azt talán viszi, bár abból a 6.3 -as már lehet, hogy sok lenne neki.
.
Lehet, hogy a vason is múlik. Nálam símán nyitja Jetpack -kal, meg anélkül is. -
törölt tag
Variálj vele és közben figyeld a hatást! Kapcsold ki az oldalak előtöltését, kapcsold be a smart cache -t, stb. Elixír -rel szoktam csinálni egy RAM widgetet a notibárra. Feladattól függően, vegyesen használom a delfint, meg a rókát. Én is észrevettem, hogy a róka, használat közben, néha ürít vmit. A delfin nem. Azt időnként újra kell indítani. De ez nálam órákat jelent, úgyhogy nem zavar. Telón nem is szokott kelleni, mert nem szoktam annyi ideig, folyamatosan böngészni.
-
Bozek
nagyúr
Szerintem a matematikát még gyakorolnod kell.
A 80 GB 25 ezer a számítások szerint, míg a 32 GB-os 20 ezerrel drágább. Ha csak a 64 GB-os kártyát vesszük alapul, ami ugye ugyanolyan árban van, akkor 48 GB-tal több tárhelyet kapsz, ami még messze van a 80-tól.
Másik téma, hogy az iPhone-hoz hiába veszel microSD-t, nem tudod belerakni, szóval ott mindenképp a nagyobb tárhellyel rendelkezőt kell megvenned, ha több mindent akarsz rajta tárolni. A Samu esetében bővítheted, tehát oda pakolhatod a képeid, zenéid, filmjeid és root segítségével akár még mást is (az előbb említett FolderMount segítségével például). Tehát ezért mondtam, hogy ne az iPhone-t hozd fel példaként.
-
-
-
Krystal_s
addikt
Így nem próbáltad?
"You can capture screenshots by pressing the Home key and the Power/Lock key on your device simultaneously until a white border flashes around the edges of the screen. The screenshot will be copied to the clipboard and saved to the Screenshots folder in the Gallery."
Állítólag a mozgás gesztusoknál is be lehet állítani... -
beg
veterán
3 éves keresztkölök a 3 távirányítót(set top box, tv, dvd) úgy kezeli, mint a zongorát. Mire felfognám, hogy most melyiket is kell nyomni és miért, addigra kicseréli a DVD-t, elindítja, tv-n átváltja a forrást külső eszközre a box-ról és felcsavarja a hangerőt. Ebbe születtek én meg anno küzdhettem a kazettás c64-el
-
törölt tag
Elsőre is értettem és nem vitatom, hogy úgy van, ahogy írod. De az egy dolog, hogy igazad van, jogos a csere és egy másik, hogy érvényesítsd e jogodat. Én csak az utóbbiról írtam. Az én verziómban, ki kell hívnod x alkalommal a szervízt. Viszont van Tabod. Tegyük fel, hogy a szervizes elfogadja a nemtommilyen tesztprogram eredményét! Gondolod, hogy ettől helyben alaplapot fog cserélni? Én sanszosabbnak tartom, hogy a "be kell vinni a szervízbe" lenne a reakció. Ott eltölthet X időt, ami alatt ugyebár nincs Tabod és az sem garantált, hogy a szervízben nem egy újrahúzással "orvosolják" a problémát.
-
törölt tag
Sztem tök mind1, hogy milyen programmal teszteled, mert a szervizes úgyis egységnyi usernek néz. Dugj rá egy pen -t és mutasd meg neki a hibát! Kontrollnak kell egy PC, vagy egy külső, külön tápos HDD, mert különben a pen -re fogja. Ettől még símán lerázhat egy újrahúzással, de a lényeg, hogy dokumentálja a hibát. Nézz utána, hogy az új fogyasztói törvény szerint hány, azonos hiba után kérhetsz készülékcserét!
-
-
törölt tag
Sztem ez is vmi beállítási probléma lehet. Dolphinban sok lehetőség van a fínomhangolásra. Előtöltés, smart cache, gesture a törléshez, hogy ne kelljen kilépni, stb. Nekem 1GB ramom van és 8 oldal símán nyitva szokott lenni. Mindez asztali kliens, képek, javascript, szóval fullos beállítással. Mindent automatikusan új lapon nyit. Ha sok, akkor ami a fontos, annak a fülén nyomvatartás, majd a felugró menüben, "többi ablak bezárása". De az tény, hogy a ram folyamatosan fogy. Sztem az előzmények gyarapodása miatt. De azt is lehet töröltetni kilépés nélkül. De azért jó lenne még néhány floating ikon, választható funkciókkal. Nekem pl. nagyon hiányzik egy gyorsgomb a flashplayer ki/be kapcsolására. Bár lehet, hogy ez nem menne böngésző újraindítás nélkül.
-
törölt tag
Az előbb kipróbáltam, hogy ha a beállítások -> testreszabásnál kikapcsolom az oldalra csúsztatást, akkor megjelenik a fejlécen egy puzzle ikon. Arra ugyanazt a menüt adja, mint oldalra csúsztatásnál. Akkor Neked sosem tűnik el a fejléc és floating ikonod sincs a visszacsalogatására? Ha így van, aköor ez is csak beállítási hiányosság.
-
törölt tag
A teljes képernyő alatt azt érted, hogy nincs fejléc, vagy azt, hogy nincs notibár se? Van olyan beállítás, aminél fejléccel indul, de fölfelé gördítésnél eltűnik. Ekkor megjelenik egy áthelyezhető, floating gomb, amire ha ráböksz, akkor előjön a fejléc. Valamint az oldal tetejére görgetésnél is beadja a fejlécet.
Ezen kívül, a mozdulatvezérlésnél rendelhetsz mozdulatot a teljes képernyős módhoz.
Továbbá a balra húzásnál, a jobb oldali menüben is van egy piktogramm, amire eltűnik a fejléc. -
törölt tag
De igen. "su". A bibi az, hogy csak rendszergazdai jogosultságú felhasználónak engedelmeskedik. A többfelhasználós Linux rendszerek ilyenkor kérik a jelszót. De mivel az Android egyfelhasználós, így annak az egynek kell root joggal bírnia. A root jogosultság jele a : #
Ha egy rootolt eszközön Android Terminal Emulator -ban kiadod a su parancsot, akkor a következő sorban ez jelenik meg: #
Ez azt jelenti, hogy innentől rendszergazdai minőségedben adsz utasításokat. Ezeket a rendszer feltétel nélkül végrehajtja. Akkor is, ha beledöglik. De ha a # helyett, bármi más jelenik meg (vagyis a rendszer nem rootolt), akkor a rendszergazdai jogosultságot igénylő utasításokra jó nagy fityisz lesz a válasz. -
törölt tag
Én csak körülményes módot tudok. PC -s Firefoxhoz van LastPass addon. Abba tudod menteni és ha jól tudom, akkor Firefoxból be is tudja olvasni a jelszavakat. Dolphin -nal és Chrome -mal lehet szinkronizálni. De ezeket nem próbáltam. Egyébként ez nem jutott eszedbe, amikor toltad be a böngészőbe a jelszavakat? Az ilyesmit független jelszókezelővel szokták csinálni. Jópárszor volt már itt téma.
-
-
air
nagyúr
Akkor n+1-edszer is leírjuk.
A vásárlás a fiókhoz kötődik. Amelyik készüléken beállítod az adott fiókot, és a készülék és a rendszer kompatibilis az alkalmazással, azon tudod telepíteni. Mennyiségi korlátról nincs tudomásom, nekem eddig 4 készüléken biztosan működött.
A frissítéseket mindenhol megkapja az alkalmazás.
Gmail címet válthatsz, senki nem kötelez, hogy arról levelezz vagy csinálj egyéb dolgot, amivel vásárolsz. Sokan külön címet tartanak fenn kizárólag a vásárlásokhoz.
A lényeg, hogy az a fiók is hozzá legyen adva, amivel vásárolni szoktál.
Hogy muszáj-e elsődlegesnek lennie abban nem vagyok biztos.Zsolt_72:
"ami a fiókoddal került megvételre, az bármilyen telefonon elérhető, amihez hozzáadod az adott accountot"Ez így nem igaz. Úgy igaz, ahogy feljebb írtad, csak a kompatibilis készülékeken lesz elérhető.
-
Dottore
addikt
Miért gond ez? A Play tele van ilyenekkel. A teljesség igénye nélkül itt van pár:
-
air
nagyúr
Most ezt nem értem. Az előző hsz-ben még nem ezt mondtad. Lehet, hogy össze-vissza beszélsz?
Először azt írtad, hogy "régebbi Xperián lehetett". Most azt írod, hogy az időjárás widget nem megy Apex alatt, a többit meg nem is próbáltad.Ami Sony, az biztosan nem megy Apex alatt. Ami megy, az nem Sony-s. Ennyire egyszerű.
Egyébként mi az az "alkalmazás váltó"? -
-
tomy86
addikt
A My Cars biztosan kezel tíznél több autót is. Bár a pro verziót használom, de tudtommal a ebből a szempontból nincs jelentősége. Szerintem az aCar szintén tudja. Az aCar kicsit többet tud, viszont jelentősebb különbségek vannak az ingyenes és a pro verzió között, mint a My Cars esetén.
A telepítéssel kapcsolatban nem jut eszembe egyszerűbb megoldás a gmail fióknál. Hozzon létre egy újat, ha a korábbi feledésbe merült! -
törölt tag
Ó, bárcsak lehetne! Ez (is) csúf hiányosság az Androidban. Aktív GSM kapcsolatba nem lehet beadni médiafájlt. Még DTMF hangot is csak érintésemulálással (vagy manuálisan, a számjegyek bepötyögésével. Ha jól rémlik, 2010 előtti az első, ilyen irányú igény bejegyzés a Google felé. Apu azóta is fejleszti.
-
Időzítővel (mint pl a Tasker) mindenképpen meg lehet csinálni, de a felvételhez root kell. Bár nem biztos, hogy meg lehet oldani azt, hogy be is mondja, hogy ez üzenetrögzítő.
mod: most nézem, hogy van ilyen app, de nem tudom, hogy működik-e: [link]
mod2: azt írják, hogy nem mond be semmit, amikor felveszi a telefont, így meg nincs értelme, hiszen a hívó nem tudja, hogy mi történik.
-
tomy86
addikt
Flashtoolal nem tudsz rendszermentést csinálni. Tud flashelhető ftf fájlt készíteni, de tudtommal csak a SUS vagy PCC mappában rom frissítés után keletkező fájlokból (gyári T-s romról én is így csináltam mentést).
Az xda-n az M topikot nézegetve rájöttem, hogy nem éppen a legtámogatottabb telefont sikerült beszerezned
Én sem találtam egyértelmű leírást, csak nyitott bootloaderre.
-
törölt tag
Sztem nagyon jó kérdés! Az Androidban tudomásom szerint nincs ilyen opció. Mint ahogy olyan sincs, hogy ne kelljen állandóan abban a felugró ablakban bökdösni, hanem a "csak egyszer" legyen az alapértelmezett (hogy törné ki a nyavaja azt, aki a Google -nél ezt a baromságot kitalálta!). Ha jól emlékszem, akkor pl. a TotalCommanderben tudsz létrehozni ilyen társítást. De nem mélyedtem bele. Maga a rendszer elméletileg ad rá lehetőséget, mert intent filterben tudod befolyásolni, hogy mivel nyissa meg. De ott konkrét fájl elérési utat kér. Azt nem tudom, hogy tudna -e kezelni változót. De kéne tudjon, mert sztem máshoz is szükség van rá.
-
tomy86
addikt
Előző útvonalak törlése:
1, Droidon megnyitod a térképet és ott beállítások - google térkép előzményei. Itt tudod törölni a korábbi útvonalakat (sajnos csak egyesével).
2, Weben belépsz a Google előzményekbe és ott a térképet választva ki tudod jelölni és törölni az összes korábbi keresést, útvonalat. -
St3ven
addikt
Hatalmas köszönet a Hacker's Keyboard-ért, 10"-os tableten tökéletes gépelési élményt biztosít, minden egyes (ékezetes) billentyű az asztali gépen megszokott helyén van!
-
Szmeby
tag
Ugyan nem helyesírás ellenőrző, vagy hacker's keyboard, de sikerült 1 billentyűre redukálnom az ékezetes betűket.
Jobb szélen az enter fölé tettem külön az ékezeteket, a cucc meg szépen összeforgatja azokkal a betűkkel, amelyekkel tudja. Így lesz az o + ˝ kombóból ő, stb. Az már csak hab a tortán, hogy az összes ékezetet rányomoríthattam 1 gombra, a húzás irányától függ, hogy melyiket használja.
Ja, ez a Multiling keyboard. Nem sokat gépeltem még vele, de egyelőre tetszik. -
törölt tag
Talán lehetne trükközni vmit a
/data/system/accounts.db (újabb rendszereken /data/system/users/0/accounts.db) szerkesztésével. Én szoktam törölni, viszont azokra az eszközökre nem kerül másik fiók. Szerkesztéssel még nem próbáltam. De lehet, hogy jó a törlés is, ha a rendszer ilyenkor létrehoz egy üreset. Egy próbát megér (persze mentéssel). -
-
LonGleY
veterán
Lehetni lehet szerintem, de egy eltávolított fióktól nem veszi át az új az appok kezelését az újabb account, azok tehát sosem frissülnének. Mindenképp új fiók alóli telepítés szükséges, ha a Play-en keresztül up-to-day tartanád a szettet.
gipsztigris: Olvasd el a kérdést megint, és úgy fuss neki a válasznak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest