- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz
MikeWazowski #144906 üzenetére
Van feltöltött univerzális egyenleged? Csak abból lehet vásárolni. Ezt lehet előfizetésre is feltölteni, úgy mint a Dominónál. És csak a telefonon lévő Playon érhető el a mobilos számlázás, a pc-n nem. Emlékeim szerint mikor a gugliban megadtam a számom, nem jelent meg azonnal a lehetőség.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
MikeWazowski #144906 üzenetére
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy lehetséges a dolog, de élesben még nem sikerült. Pont minap tanakodtam rajta, hogy megint megtámadom a kérdéssel az ügyfélszolgálatot, de gondoltam előtte kipróbálom megint, csak még nem volt program, amit megvennék.
-
Jakuu
őstag
válasz
MikeWazowski #144579 üzenetére
Uraim olyan aplikaciot keresnek, ami atiranyitja a telefonra erkezo hivast egy tabletre wifin keresztul. (Azert wifin keresztul, mert a tabletben nincs sim) Mint a Forward My Calls , de sajnos az nalam nem mukodik, gondolom azert mert mar ezer eve nem frissitettek.
-
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #143997 üzenetére
Hogyne.
A google frissítéseinek törlése megoldotta.
Viszont az assistant beállításait továbbra is meg tudom nézni. Korábban még azt sem engedte magyar nyelvnél. Na de ennyi baj legyen. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #143733 üzenetére
Sokat fejlődött az utóbbi időkben és sok új böngésző bekerült:
Chrome,Opera, Opera Touch,Firefox Focus,Vivaldi,Edge,Brave,Kiwi,DuckDuckGo,
Vivaldi,Free AdBlocker,Naver Wahle,Cliqz( Jah és van már SafeinCloud HMS-re is
)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #143703 üzenetére
Persze azzal nem kompatibilis!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #143702 üzenetére
Jah, lehetséges hogy nem kompatibilis Samsung böngészővel?
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #143690 üzenetére
Én a SafeInCloud-ot használom, 2 hétig ki tudod próbálni a Pro funkciókat. Hogy melyik megy simán az ingyenesben, azt nem tudom, nekem a Pro verzió van meg, egyből megvehető az is.
Van hozzá Chrome beépülő Windows alá is, így tökéletesen működik ott is a bejelentkezés.
-
válasz
MikeWazowski #143410 üzenetére
Igen, hivatalos.
A Szerencsejáték Zrt. oldalán fenn van, az okkal együtt, hogy a Playen miért nincs.Szerintem az SMS kell nekik, azt meg le tudod menteni. (De a kisebb összegeket simán kifizetik külön kérés nélkül.) Egyébként meg a megoldás: vasárnap formázd a telót, ha már kiderült, hogy nem nyertél!
-
sopruk
senior tag
válasz
MikeWazowski #142858 üzenetére
Nekem is nagyon bejött, én is megvettem valami akcióban asszem, amikor "megszűnt" a QuicPic...
Igen belehet. Szendvics ikon / beállítások (legalul) / alapbeállítások / kezdőképernyő (középen) -
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #142849 üzenetére
Amiből a Pro-t F-Droid-ról is letöltheted (: Ahogy a fejlesztő többi alkalmazását is.
-
Probert75
addikt
válasz
A Simple Gallery is tudja.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #142847 üzenetére
Elég érdekes.
Amit linkeltem appot ( Gallery Dates) nálam simán készítés időpontja szerint rendezi a képeket , nem pedig a módosítás szerint ( amikor felmasoltad a telefonra).Nem lehet , hogy azok a képek amik ott maradnak , azokat kaptad pl Messengerbe?
Ott szoktak ilyen idióta nevet kapni , hogy pl:
received_491424348427467.jpeg , nah ezzel nem tud mit kezdeni. Mert ugye törlődik is az exif infó is... -
sopruk
senior tag
válasz
Az Fstop galery tudja:
link -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #142847 üzenetére
Azon filózok, hogy lehet, hogy az a baj, hogy a Samu gyári képnézegetője utolsó módosítási dátum szerint rendezi el a kepéket, nem pedig a kép készítsenek idejével. Ahogy látom be se lehet azt állítani. Kérdésem, van olyan képnézegető app ami tudja a kép készítés dátuma szerint rendezést?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski #142814 üzenetére
-
Aurig@
őstag
válasz
MikeWazowski #142814 üzenetére
PC-n, Total Commanderben, Attribútumok módosítása opciónál lehet.
Nem tudom, hogy az Androidon lévő Total Commander tudja e ugyan ezt. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #142777 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, végül 500 elemenként letöltöttem mindent.
Föl is másoltam a telefonra is, ám vagy 100 képnél azt írja, hogy a mai napon készült, mikor a fájl nevéből látom, hogy több éves fotó, de így most nincs sorrendbe ez a száz, tehát nem a helyén vannak. Kérdésem, hogy hogy lehet a készítés dátumát módosítani, hogy a helyükre kerüljenek? -
lomposfarkas
tag
válasz
Az egész gugli fotókat próbáltad már lementeni az adatok letöltésével?
https://support.google.com/accounts/answer/3024190?hl=hu -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ez érdekes.
Én is külső HDD-re mentek többek közt egySATA PATA IDE Drive to USB 2.0 Adapter Converter Cable for Hard Drive Disk HDD 2.5" 3.5" with External AC Power Adapter
[link]Telefonra rádugom a HDD-t és Solid Explorerrel másolok rá kb 15 ezeret képet.
Sose volt gondom. -
válasz
-
Bozek
nagyúr
válasz
Esetleg Total Commander WebDAV pluginnal? Ha már gépen akarod lementeni.
-
tknof1871
őstag
válasz
MikeWazowski #142482 üzenetére
Üdv! NLL-től megvettem a Call Recorder ACR-t. Eddig jó volt de most egy beszélgetés eleje, kb néhány másodperc, lemaradt. Eddig ilyen nem volt. Miért történhetett? Nekem nincs bejelölve az akkumulátornál az Ignore optimization listán. Jelöljem be?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #142481 üzenetére
Közben sikerült. Király a sötét mód, végre.
-
válasz
MikeWazowski #142357 üzenetére
Ha jól látom, a megosztás menün belül tudod áttenni, egyenként.
Mi a baj a Keeppel?
A Keep bármely droidon (sőt, iOS-en is) műkődik, a Samsung Notes meg csak Samsungokon. -
meko1
tag
válasz
MikeWazowski #142050 üzenetére
az MKB,otp,Erste,K&H,Gránit ügyfelei tudnak nfcvel fizetni,
android applikációval,tudomásom szerint;
a többiek(?) a simple apk fölhasználásával/föltöltésével -
kaciokos
őstag
válasz
MikeWazowski #142083 üzenetére
A jogosultságokon még túlléptem volna, de az Adobe accountos cucc engem is zavar, nem mintha fájna megcsinálni, de tök felesleges, és pont az ilyen sallangoktól mentes appot kerestem.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #142086 üzenetére
Azért érzem bajosnak, mert tegyük fel hogy egy idő után licenszes lesz.. óvatosan beetetnek, majd közlik hogy akkor tegnapról holnapra csak úgy megy ha.. valamint ha van Adobe account-om amit egyébként vállalkozóként használok professzionális felhasználásra akkor adjam meg csak mert adjam meg mert nem akarok több account-ot..? Tudom, mindenre ott van a Guerillamail és hasonlók.. csak na.. engem ez zavar, a root nem
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #142083 üzenetére
Fura hogy pont az Adobe jött fel, van egy remek új kamera/fotó alkalmazásuk de gyakorlatilag használhatatlan ha nem regelsz náluk egy account-ot mert első startnál tovább se léphetsz nélküle, kis se hagyhatod.. legalábbis ami verziók eddig kijöttek, Play-en még nincs is kint.. én pl. nem tenném így fel (főleg a licenszelési történeteikket ismerve), nem is tettem, de aki igen azt mondja egész jó kis app..
-
kaciokos
őstag
válasz
MikeWazowski #142080 üzenetére
Nyilván próbáltam azt is, csak elég bőkezűen bánik a jogosultság-kéréssel, és egy rövid teszt időszak alatt kétszer is előfordult, hogy a PDF file megnyitása helyett feldobott egy ablakot, hogy csináljak online Adobe accountot. Köszi, de nem.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #142080 üzenetére
Akkor válaszd azt
-
válasz
Nem! Csak OTP-s kártyával működik úgy a Simple, más kártyáról nem tudsz fizetni, csak egyenleget feltölteni az OTP -s virtuális kártyádra.
-
vacs
veterán
válasz
Tedd fel a kérdésed itt: Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
ratobi
senior tag
válasz
Csak OTP - vel tudsz nfc-n fizetni... 😓
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
MikeWazowski #141437 üzenetére
Köszi a választ!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
MikeWazowski #141428 üzenetére
Lehet beruházok rá én is. Mivel ad többet, ha fizetsz?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #141427 üzenetére
És tényleg annyi volt mert megvettem. Érdekes, de örülök.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
MikeWazowski #141408 üzenetére
Biztos az a 2200?? Nálam a webes felületen egy hónapra 4,99 USD, egy évre pedig 44,88 USD. és ez véletlenül sem 2200 HUF...
-
válasz
MikeWazowski #141408 üzenetére
Mi? Miért ne lenne valós?
Nekik így is megéri gondolom. És így jobban magukhoz kötnek. -
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #141400 üzenetére
Most épp nem, de amúgy használtan már egy ideig. Mi a kérdés?
Mondjuk egyszerűbb lett volna mindjárt azzal kezdeni. Ha használja valaki, akkor úgyis válaszol, ha meg senki, akkor erre se kapsz választ.
-
válasz
MikeWazowski #141314 üzenetére
Gyere erre!
[link]
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #140651 üzenetére
Ha ingyenes akkor: [link]
Ha a legjobb VPN kell akkor csak ő jöhet szóba. Nála biztonságosabb, gyorsabb és egyszerűbb nincs: [link]
Használtam mind a kettőt.
Az első nem teljesen secure mivel ingyenes. A másodikkal sosem volt bajom. Stabil volt, nagyon gyors. Alig vett vissza a net sebességből. Egy baj van vele, a biztonságnak ára van. És a customer service is kiváló.
Jelenleg őket használom: [link]
Meglepően jó kis vpn ez is.
De ha extrém biztonságos akarsz lenni akkor ez kell neked: [link]
De ez nagyon lassít. Laza 60-80 százalékos sebesség visszaesés garantált. -
válasz
MikeWazowski #140295 üzenetére
Azt hiszem, csak android 10-en működik a sötét témája. De az a röhej, hogy egy időben benne volt a bétájában android 9 alatt is, de kivették.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #140297 üzenetére
Ahha. Akkor itt lesz a bibi. Azt én még sohasem használtam, ezért a widgetét eltűntettettem (deszépszó
) a Nova -val.
-
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #140295 üzenetére
Az mire jó egyébként? A Playen látom, hogy időnként frissülni akar. Hagyom is neki, de fogalmam sincs, hogy tulképp mire való.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
MikeWazowski #138699 üzenetére
A YouTube-on az értesítés beállítások között nincs ilyen lehetőség. Mondjuk én nem is tudom, hogyan lehetne figyeltetni egy jövőbeni feltöltést.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #138659 üzenetére
Erre senki? Nagy Segítség lenne, ha lenne rá megoldás.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #138410 üzenetére
-
válasz
MikeWazowski #138321 üzenetére
Ez nem az ingázási beállítások? Azt kapcsold ki.
-
válasz
MikeWazowski #138158 üzenetére
Csak azt érinti. A Samsung naptár szinkronizál a google naptárral.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
MikeWazowski #138158 üzenetére
A Google naptárban ki lehet kapcsolni, hogy automatikusan megjelenjen.
A Samsung naptárban ezt nem találtam meg. -
GEPESZ66
veterán
válasz
MikeWazowski #138156 üzenetére
Feleségem Samsung telefonján jelent ez meg.
-
kidnou
őstag
válasz
MikeWazowski #137965 üzenetére
16,3,36 ma reggel frissült nálam
-
kidnou
őstag
válasz
MikeWazowski #137960 üzenetére
Frissült, teljesen átváltozott
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #137828 üzenetére
Akkor jól tudtam első körben - hasonlóan a Digital Wellbeing-hez - Csak az Android One és Pixel telefonokon volt elérhető. Nálunk már tavaly év végén.
szabi-memo: MIUI-n nem tudom hogy lehetett.
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #137824 üzenetére
Egy jó ideje elérhető. Mióta volt OTA-n Android One-ra a Pie azóta biztosan van. Más UI-ra lehet, hogy csak most lett elérhető.
-
válasz
MikeWazowski #137824 üzenetére
MIUI alapú ROM-on (Xiaomi.eu) már pár hónapja nálam is működik.
-
kuksa90
őstag
válasz
MikeWazowski #137775 üzenetére
Kiválaszt - megosztás - solid explorer (vagy akármi) - letöltési könyvtár.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #137682 üzenetére
Nem tudok olyan Android alkalmazást, amellyel újrakódolás (=minőségromlás) nélkül tudnál videót vágni. Ha van Windows a közeledben, akkor az Avidemux a megoldás.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #137245 üzenetére
Annyit állíts át és próbáld ki, hogy a beállításokban az adathasználati beállításokban kapcsold ki hogy stream-elje a video-kat (töltse le az egészet rendesen) hátha azon nem változtat.. de nálam pl. az se.. de mondom én csak olyan videot néztem ami screenrecord volt..
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #137243 üzenetére
Miért nem teszed fel és próbálod ki?
Na mindegy, feltettem én a TGX-et, abban is ugyanolyan. Feltettem a Telegram FOSS-t is, az is ilyen. De csak olyan video-kat néztem amik telefon screenrecord-ok voltak. Ha gondolod vegyél fel (privátban megadhatom az elérhetőségem) aztán küldj valamit ami tuti alapvetően jó kell legyen, letöltöm, aztán meglátjuk.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #137216 üzenetére
Ebben senki nem tud segíteni? Telegram x tudja? Mert akkor váltok.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #136395 üzenetére
Ha le vannak töltve a fájlok, akkor bármilyen hanglejátszó alkalmazás jó neked. Egy podcast app lényege, hogy online forrásokat (is) kezel, távoli szerverről játszik le (cast = sugárzás). Ha most rákattintasz egy ilyen fájlra, mi történik? Nehéz elhinni, hogy nincs semmi az eszközön, ami lejátszana egy mp3 anyagot.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
:DDD , mezei zenei lejátszó app is jó.
(FLAC-t persze nem mind tudja) -
kenwood
veterán
válasz
Ha mp3 a kiterjesztes, akkor nem kell hozza semmilyen app. Minden eszkoz magatol le tudja jatszani az mp3at, a bluetooth parositas is ugyanugy mukodik,mintha egy zenei albumot szeretnel meghallgatni. A lejatszo nem tudja, es nem is erdekli hogy ez egy podcast,nem pedig egy Michael Jackson album.
Felejtsd el, hogy ez egy podcast,semmi jelentosege nincsen, csak egy megnevezes, ami a tartolmra.
utal.
Kb. ugy kepzeld el a kerdesedet,mintha azt kerdezned, hogy eddig csak vigjatekokat neztel, es azt szeretened megtudni, hogy az akciofilmekhez milyen lejatszo program szukseges?
Ugyanolyan,mint a tobbi a filmhez -
kenwood
veterán
válasz
MikeWazowski #136391 üzenetére
A podcast egy kifejezes.
Ha en mondjuk beszelek fel orat a legutobbi forma 1 futamrol, vagy a 10 kedvenc sci-fi filmemrol, es ezt a hanganyagot feltoltom a netre, akkor az egy podcast epizod
Ha egy dj csinal egy egyoras mixet,es feltolti a netre, az is egy podcast epizod.
Nincsen semmilyen technologiai jellemzo mogotte.A podcastokat altalaban mp3 formatumban szoktal feltolteni , de elofordul, hogy valaki a jobb minoseg erdekeben flac formatumot hasznal.
Az utobbit nem tamogatja minden lejatszo.
Elofordul meg a wav,vagy ogg kiterjesztes is,de ezek nagyon ritkak.Van a podcastnak egy olyan fajtaja is,amikor egy weblapon keresztul erheto el,es a bongeszo jatssza le.
Ezeket nem lehet siman letolteni,csak a neten keresztul tudod hallgatni (vagy trukkozni kell) -
válasz
MikeWazowski #136389 üzenetére
Ezt most nem értem. Ha mp3, akkor bármelyik médialejátszó jó hozzá.
-
válasz
MikeWazowski #136276 üzenetére
Szívesen!
Mi volt a megoldás? -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #136274 üzenetére
Köszönöm szépen, csak rájöttem.
-
zelos
aktív tag
válasz
MikeWazowski #136245 üzenetére
Fizess elő prémiumra akkor lesz offline zene..
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #134678 üzenetére
Ha rámész egy képre, akkor a jobb felső sarokban a csillag mellett lesz egy felhő feltöltő ikon. A mentett képnél már nincs ott.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #134375 üzenetére
"Elrejteni" nem mindenki elől rejti el magát, legalábbis nem tudom mitől gondolja hogy elrejti magát.
A VPN egy titkosított csatorna lesz a mobil meg a VPN szolgáltató közt, ő a VPN szolgáltatón keresztül netezik. Ami köztük megy forgalom az titkosított, abba meglehetősen nehéz belenézie annak, aki pl. ugyanazon a publikus Wifin szintén fent van és esetleg megpróbálja a csomagjait rögzÍteni. Ettől függetlenül a VPN szolgátató és a tényleges szerver közt ugyanúgy lesz mintha simán kérdezné le. Ha Google-ben keres ott úgyis lesz azonosítva hacsak nem keres még ott is inkognítóban. Használjon duckduckgo-t mellé ( :
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #134375 üzenetére
Csak akkor lenne rá szükség, ha nem https-en kesresztül megy a forgalom. Olyan oldalra meg elvből nem írok be user/passt free wifin (sem).
Ha meg ingyenes wifin megkeresem merre van a közelben fagyizó, azt használja aki szeretné. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #134211 üzenetére
Ha valamit megvettél, az fiókhoz van kötve, nem lehet átadni. Ha ingyenes, akkor meg nincs is probléma: törlöd az alternatív fiókban, felveszed a másikban. Vagy félreértem a kérdést.
-
macilacus
senior tag
válasz
MikeWazowski #134041 üzenetére
Nekem elmenti és módosítani is lehet, viszont egy jegyzethez csak egy emlékeztetőt lehet megadni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #134041 üzenetére
Erre senki? Senki nem használ keep-et, vagy nála jól működik?
-
snooze
veterán
válasz
MikeWazowski #133362 üzenetére
-
kezman
őstag
válasz
MikeWazowski #133353 üzenetére
Szia, nekem P smart van , én eztmeg ezt tartom a legjobbnak, fetelepíted és rengeteg van bennük, ki kell próbálni többet mert nem mindegyikbe sötét minden, de találsz neked megfelelőt szerintem, én az elsőből az "Evanescence-t " és a "Windows 10 Home-t" próbáltam, azok jók , igaz a fő háttérképet másikat meg talán másik ikonokat használok de tudod variálni őket, a másodikba is sok van, sok sikert.
Az említettekbe minden sötét.
-
snooze
veterán
válasz
MikeWazowski #133353 üzenetére
én a blue smoke témát használom..de jöhetnek az ajánlások!
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #133335 üzenetére
Miért lenne felesleges? Este sötét szobában nagyon nem mindegy, hogy világos-e a tartalom, meg persze a szemnek sem annyira irritáló.
-
kezman
őstag
válasz
Szerintem meg nem, vagyis nem csak a oleden van értelme, én ha lehet mindenhol sötét módot használok, szerencsémre huawei-nek vannak jó sötét témái, de a mesengeren is a sötét módot használom, jól jönne más alkalmazásokban is, nálam többet bír így az aksi azt vettem észre és nem süti ki a szemem a fehér kijelző,
Más, olyan alkalmazást keresek ami töltéskor kijelzi a aksiszintet a zárképernyőre ha bekapcsolom, ha rádugom a töltőre akkor kijelzi hány %-on van és hogy tölt de csak pár mp-ig, kösz előre is márha ez lehetséges. -
galaxys80
veterán
válasz
Aki legközelebb ennyire nyíltan warez-ben kér segítséget, az nem ússza meg egy szimpla törléssel. Sem az aki privátban segít is neki.
A kérdést, ezért tettem fel.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #133269 üzenetére
A linket amit adtam azon a BetterBatteryStat telepítéséhez ott a leírás hogy a jogokat root nélkül PC-vel ADB-vel meg tudod adni. Egyáltalán nem bonyolult, pár parancs az egész csak, copypaste. A Logout link elején ott van a minimal ADB telepítő is ha nincs fent, Win-re click-click-finish. (Sőt, ha esetleg cmd / powershell alatt csinálod és azt mondja "rosszparancsvagyfájlnév" akkor itt Upo már összeírta mit kell/lehet tenni).
A BetterBatteryStat az alarm-ok alatt írja hányszor indult el egy-egy app "ébresztőre" de a pontos idejét nem írja ki csak a darabszámot. De nem teljesen értelek hogy miért lenne 100% összefüggés egy app háttérben indulása és a képernyő felvillanása közt. Be van kapcsolva amúgy, hogy ha van értesítés akkor villanjon a kijelző? Ha igen akkor egyszerű a teszt: egy-két napra kapcsold ki ezt a funkciót és ha nincs ébredés.. akkor nyomon vagy.
GSAM: arra jó, hogy meg tudd mondani pl. hogy az idő függvényében hogy merült a telefon, össze tudod vetni a merülést a hőmérséklettel, a térerővel, meg tudja mutatni hogy időarányosan hogy merült a telefon adott pillanatban, milyen CPU terhelés volt pl. a nagyobb merülések közben. Valamint van benne kernel wakelock lista, processzorhasználat lista appok szerint (elő- illetve háttérben végzett munka szerint bontva akár), appok szerinti hálózathasználat, szenzorhasználat (GPS, gyro..), ébrentartási idő.. Vastagon tartalmasabb mint a beépített. Inkább arra való, hogy meg tudd mondani mitől merül a telefon ha túlságosan merül (nem-e azért merül mint a nyeletlen balta a Balatonban mert nincs térerőd a fémszerkezetes raktárban vagy mert van egy beragadt/beakadt appod ami kikapcsolt kijelző mellett se hagyja aludni a SoC-ot).
Nem nagyon off ez már itt? : \
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #133266 üzenetére
Teljesen mindegy milyen rendszer, a leírás miatt linkeltem csak, semmi köze nincs ott se a dolognak a MIUI-hoz - a lényeg az ébresztés meg hogy a gyorsan eltűnő értesítés csinálja-e. Vagy alarm + partial screen on / screen dim wakelock vagy gyors értesítés lesz imho.
Ha mégis az ébresztések, wakelock-ok száma kell vagy az alarmok mennyisége akkor a BetterBatteryStats és a Wakelock detector lehet hasznodra, megint csak azt tudom mondani hogy a megfelelő eszközt a megfelelő célra (ha kis segítség kell a telepítéséhez/használatához akkor [itt] keress rá arra hogy BetterBatteryStats)
A másik hogy ne mondd azt, hogy a "gsam batter monitor pro kb. semmire nem jó" mert totálisan nem arra használod amire való, olyat keresel benne ami nem található meg benne így aztán persze hogy "semmire nem jó" ha nem arra használod amire való.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #133264 üzenetére
-
válasz
MikeWazowski #133249 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #133245 üzenetére
Hogyhogy hol? A beállításaiban.. jobb alsó sarok három pont - egyből ott van hogy értesítési ikon megjelenítése - kapcsold ki.
A GSAM azt nem mondja meg neked hogy adott pillanatban mi ébreszti a kijelződet (wakelock-ot néz de a logokból szedi ki és a wakelock nem ébresztés (alarm) hanem ébren tartás (alapvetően 4 fajta van amit app kérhet plusz amit a kernel)) ez az app nem erre való.
Milyen rendszer, milyen telefon, milyen ROM?
Egy másik fórumon - ahol MIUI rendszer van - ott már leírtam egyszer hogy mi okozhat ilyet, ha érdekel. -
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #133195 üzenetére
Van most is sok. Én ezt használom időnként. -> Purchased Apps
-
bigdady
nagyúr
válasz
Play store
-
Somatom
veterán
válasz
Mármint teljes lista, szűrve a fizetősekre?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #133047 üzenetére
Elég régóta ingyenesben használom. Nem is tudom milyen plusz funkciók vannak a fizetősben.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #133039 üzenetére
Azt általánosságban írtam, én Lastpass-t használok.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
MikeWazowski #133024 üzenetére
Hogy van-e "pár oldal ahova megkönnyíti a bejelentkezést"?! Az összes jelszavas oldalra, pont ez a lényege egy jelszókezelőnek.
Az csak ráadás, ha van benne jegyzet kezelés, űrlapkitöltés, asztali alkalmazás jelszavának kezelése, az elsődleges az online felületek név és jelszó párosának megjegyzése és automatikus beillesztése
-
Peter.70
addikt
válasz
MikeWazowski #133029 üzenetére
PC-re is rakd fel, szinkronizálni tudod a kettőt. A PC-n egyszerübb szerkeszteni
-
Peter.70
addikt
válasz
MikeWazowski #133024 üzenetére
Én a safelncloudot használom
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #132994 üzenetére
Mert nem lehet visszakövetni a szálat ha töröltre válaszolsz azért.
Lógna ott egy válasz a semmire. Ilyenkor azok is mennek a zúzdába míg újra visszaáll a követhető (és mindenki által látható) ki válaszolt és mire konzisztencia. -
válasz
MikeWazowski #132994 üzenetére
A választ megleled kérdésedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest