- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ignisz #86907 üzenetére
valószinű hogy elcseszték
ugyanis hiányzik a a raw-hu könytvár az apk-bólés gondolom a a raw-ban talállható index.html a telefon nyelve alapján töltödik be...a raw-en-ben viszont ott van az index.html,így tettem egy próbát
esetleg megtennéd hogy kiírod a play store kommentjeibe a megoldást,ha megkérhetlek,nekem nincs G+-om,köszi
-
atike
nagyúr
válasz
ignisz #86877 üzenetére
Így nehéz megmondani. Nálam 5.1.1-en működik gond nélkül. A telefonod topicjában érdeklődtél már?
Próbáld azt meg esetleg a beállítások -> alkalmazások menüből, hogy:
- kényszerített leállítás
- a gyorsítótár törlése
- adatok törlése
- eltávolításEbben a sorrendben. Majd rakd fel újra a Play-ből.
-
hatpersze
tag
válasz
ignisz #86362 üzenetére
Üdv
A zooper widget így energiatakarékoskodik, a widgetet csak a telefon ébresztése után frissíti. A beállítások között van egy menüpont, ahol be lehet állítani az állandó frissítést is, de ha jól emlékszem oda is van írva valami olyasmi hogy készülékenként változhat a hatásfok. Nálam az egyik készüléken ennek beállítása nélkül is gyönyörűen frissít, a másikon meg a plusz beállítással sem... Ez ilyen sajnos. Talán egy újabb programfrissítés segít rajta.
-
válasz
ignisz #85643 üzenetére
Szia!
Igen, kivették a szoftveres AC3-at, meg a DTS-t, licencelés miatt... Valószínűleg amin van hang, ott rendszer szinten bent van, ezért h/w dekóderrel van hang.
Alapból csak a fizetősben, illetve a régiekben működik.
Amit tehetsz, hogy megnézed milyen proci van a telóban és annak megfelelően van egy xda-s cikk a custom codecekkel, onnan a procinak megfelelőt töltsd le. Ezután nyisd meg az MX-et, ami kiírja, hogy új codecpackot talált. Nyomj igent a telepítésre és nézd az ac3-as filmeket!
-
törölt tag
válasz
ignisz #85571 üzenetére
Anysoft -ban külön elrendezést használhatsz álló és fekvő nézetre és a gombok magassága is állítható.
Dolphine:
Dolphin -hoz és Firefox -hoz van LastPass plugin. Én azt használom. Volt, amikor nem vettem meg a prémiumot. Csak a szinkron és a módosítás lehetősége szűnt meg. De helyi adatbázisból ugyanúgy működött a kitöltés és beléptetés. Ha nem változtattak, akkor a próbaidőszak alatt leszinkronizálod az adatokat és aztán a beépülőben használhatod tovább (amíg vmelyik jelszó nem változik). De, nekem símán éri az árát a prémium kényelme. -
pavika
tag
válasz
ignisz #84580 üzenetére
Itt az XDA-s elérhetőség.
(#84583) stefi68
Hát sajnos a widged ilyen egyszerű. Bocs! Most nézem a menü legalján van állítási lehetőség. -
törölt tag
válasz
ignisz #67097 üzenetére
Erre most mit írhatnék? Hogy szar a Dolphin? De nálam működik. Többször, több készülékre telepítettem. Az sem valószínű, hogy csoda történt volna. Kizárásos alapon marad a user error. Megcsináltad az aktiválást? Dolphin beállításaiban "ha szükségesre állítod a flash -t", majd kilépsz. Alkalmazás menüben ráböksz a Flashplayer -re, kiválasztod a Dolphin -t. Megnyílik a Dolphin, benne egy nagy négyzet. Arra ráböksz, ezzel aktiváltad a plugin -t. Firefox -nál ugyanígy kell csinálni.
-
Bozek
nagyúr
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
ignisz #61516 üzenetére
Alapvetően a Moon+ Reader amit én ajánlanék.
-
zeon.hu
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
ignisz #60063 üzenetére
Ha alvó módban nincs wifin a telefon, akkor nem is szinkronizál. Ha pedig nem szinkronizál, akkor nem kapod meg a leveleket, üzeneteket stb., amelyek a neten keresztül jönnek. Ha pedig ezeket nem kapod meg, akkor a telefonnak nincs miről értesítenie téged, kivéve persze a nem fogadott hívást és az sms-t.
Tehát érdemes tisztázni, hogy miről nem értesít ilyenkor a telefon.
-
ignisz
senior tag
válasz
ignisz #60026 üzenetére
Sziasztok!
Gyári 4.3-as telefonom van. Nova Launcher, Zooper a HS, Widget Locker az LS. A kérdésem egyszer már fent volt régebben. Be van kapcsolva a ledes jelzés a telefon beállításainál, mégis nem mindig jelez. Előfordul, hogy üzenet érkezésénél, lezárt telefonnál, nem villog a kék. Van mikor jelez van mikor nem. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ignisz #50434 üzenetére
Elképzelni nem tudom, hogy egy Androidos alkalmazásokról szóló topikban miért a WP verzióról lenne szó hacsak ez nincs külön említve.
Meg nem is arról volt szó, hogy fapados-e vagy sem (szerintem majdnem minden megvan benne ami csak kell), hanem arról, hogy tipikus díszpéldánya a droidos Időkép alkalmazás a trehány, hozzáértés nélkülöző designnak.
Sokan azt hiszik, hogy az bőven elég ha funkciókat random bedobálnak különböző menükbe, de ez nem igaz. Meg sokan azt hiszik, hogy a design csak arról szól, hogy valami mennyire szép, holott ez sem igaz. A design lényege, hogy az esztétikum kéz a kézben jár a használhatósággal.
Ha az Androidos Időkép alkalmazás autó lenne, akkor a váltó a vezetőoldali ülés mögött lenne és a pedálok a plafonon. Minden megvan ami kell, csak épp utálnál használni egy ilyen autót. Az már mellékes, hogy még ronda is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged