Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
selembeli
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy ez melyik app lehet?
CoolBoy323: és az tud lejátszani toplistából? Én meg azt hittem, hogy valamelyik zenebolt lejátszója (shazam meg stb..)
De ha már erről van szó, akkor valami olyan alkalmazást tudtok ajánlani, ami online kínál zenehallgatást (ingyen, vagy legalábbis egy ideig ingyen és vannak toplisták, amiket lehet hallgatni (rádóis toplista, meg országokra lebontva toplisták)? A Deezer az tudom, hogy ilyen, de egy idő után "bereklámosodott" és nem volt már élvezetes vele zenéthallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
selembeli
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani egy olyan alkalmazást (lehet fizetős is akár), amivel a pénzügyeimet tudom követhetővé tenni?
-
selembeli
csendes tag
Sziasztok! Olyan zenelejátszó alkalmazást keresek, ami tudja időrendi sorrendben listázni a zenéimet, mert a gyári vacak ilyenre nem képes sajnos. Tudnátok mondani ilyen alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest