-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #81293 üzenetére
"Android rank: az első 20ból számomra 2 hasznos: viber, DU battery saver."
És a DU battery saver miért is hasznos? Az ilyen alkalmazásokat messziről ajánlatos kerülni.Mi bajod a Play-es fizetéssel? A PowerAMP megéri az árát, itt megveheted PayPal-al is, nem kell Google Play-en fizetni érte. A FolderSync meg sokat tud, szerintem jóval hasznosabb, mint a DropBox saját kliense.
(#81295) Somatom: Nekem van Box-on 50 GB-om (Sony-s promóció), de mégis sokszor a DropBox-ot használom, mivel ahhoz van értelmes PC-s kliens is, így ha onnan akarok felrakni valamit, akkor csak bemásolom a megfelelő mappába.
-
törölt tag
válasz
Freeman007 #81293 üzenetére
A Foldersync tud időzített szinkront, valamint E-Robottal lehet automatizált Foldersync mentést is csinálni. Csak a 2GB -ot tartom karcsúnak. Régebben még belefért egy kis hálókártyás trükközés, de ma már nem kunszt tárhelyhez jutni. A Google is ad 15GB -ot minden fiókhoz és ahhoz Androidos API -k is vannak (meg külön csatolható segédalkalmazások).
-
zeon.hu
nagyúr
kerékpáros alkalmazást mit ajánlanátok (runtastic-on kívül)?
-egyszerű, de lehetőleg pontos legyen
-gyors indítás, ha lehet, akkor widgetről is
-napi/heti/havi/összesített nézet
-megosztás nem érdekel, ha reklámmentes (vagy csak kevésbé erőszakos, mint a runtastic), az előny -
Freeman007
senior tag
válasz
#79335424 #81292 üzenetére
Köszönöm a válaszokat: Mr Dini, Dottore, aprokaroka87, Somatom
A mappás zenelejátszót támogatom, flac-ot tudjon, eq nem kell. Film nézést, YT-t, egyéb képszerkesztést meghagyom PC-re.
Az E-robot tetszik a leírás alapján, hasonlót használtam az előző telefonon is.
Böngészőből Opera párti vagyok - de ha más haználható(bb) telefonon, nem zárkózok el tőle.
Naviból a Sygic már felvéve listára.
Android rank: az első 20ból számomra 2 hasznos: viber, DU battery saver.
Poweramp: Biztos szép, jó, de nem tetszik a play fizetési módszere - így a fizetősek kizárva. Az ingyenest viszont majd kipróbálom.
Foldersync: tud-e annyival többet mint a dropbox saját alkalmazása, hogy érdemes legyen használni, tekintve, hogy csak a dropbox-ot használnám mindenféle mentésre. -
törölt tag
válasz
Freeman007 #81288 üzenetére
Alap szinten a TotalCommander tud zenelejátszást is. Egyablakosból az ES File Explorer -t használják sokan. Zenelejátszóként a Music Folder Player -t használom. Nem szeretem a médiarendezgetős lejátszókat. Jobban bejön a mappaszerkezetes lejátszás.
Film: MX player és BS player (a Youtube miatt).
Böngésző: Dolphin, Firefox,
Vágólap: Clipper+ with sync
Képek: QuickPic
Szinkron: Foldersync
Automatizálás: E-Robot -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Fájlkezelő:Solid Explorer
Zenelejátszó:JetAudio
Képnézegető:Quickpic
Képszerkesztőicsay pro
Videószerkesztő:VivaVideo pro
App mentéshez:app backup&Restore
Alternatív app áruházak:1 mobile market,Aptotide:Amazon App Store. -
Dottore
addikt
válasz
APK Mirror
Android rank
Best Android App ChannelsA Clean Mastert viszont ne. Soha.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Szia!
Fájlkezelőből Total commander, zenelejátszóból fizetős ugyan, de megéri: PowerAMP; naviból Sygic, igo(ha meglenne) és Here navigáció.
Ha videolejátszó is kellene, akkor mx is hasznos lehet.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani alap hasznos (ingyenest lehetőleg) alkalmazásokat kezdő androidosnak? A play store-ban annyi app van hogy nem tudom melyiket érdemes használni. Nektek mik váltak be?
A telo nincs root-olvan, nem is szeretném. Fájlkezelő, zenelejátszó, offline navi, stb érdekelne, illetve létezik-e olyan app ami a hívásnál a kapcsolat létrejöttekor/bontásakor rezzen?
Amit biztos feltelepítek: viber, locus, dropbox - ide mentenék minden fontos dolgot. -
gery2123
őstag
-
benfolds
őstag
sziasztok! létezik arról valami infó, hogy a skype mekkora adatforgalmat generál simán csak bejelentkezve?, tehát nem hang vagy videóhívásra gondolok.
-
-
darvinya
titán
Jó bug-os a Play app.
Letölti a frissítést, telepíteni már elfelejti.
Emiatt kezdhető előről a frissítés. -
ncc1701
veterán
Gyerekek, telefon csere óta a llama nem akar működni, mint kigúgliztam, az lte-s cella id-kat nem tudja használni, vagy vmi hasonló. Gyakorlatilag nem tudom neki megtanítani, h otthon vagyok, vagy melóhelyen, mert mindenhol ugyanazt a cella id-t adja. A tasker ezzel a feladattal elboldogul? Mert akkor megveszem azt.
-
teo77
őstag
Nincs összekötve 💻 - vel.
vincze1: korábban jó volt vele.
Alcatel Smart Prime 6 -
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #81262 üzenetére
Nálam se jelenik meg, csak jelez, hogy elkészült. Ha törlöm, akkor az alkalmazásból is eltűnik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #81259 üzenetére
Vagy csak nem küld értesítéseket.
Egyébként ha nem fotózok, akkor ez se csinál semmit, de amint nekiállok, már el is kezd dolgozni.
-
tybsen
addikt
válasz
#79335424 #81255 üzenetére
Ja, csak azért írtam be, hogy más ne fáradjon.
Szóval sajnos csak úgy tudtam megoldani, hogy a "VidTrim" app segítségével kivágtam azt a részletet, amit szeretnék beilleszteni a létrehozandó kisfilmbe (mivel a google fotó app ezt a funkciót, úgy tűnik, már nem tudja), majd ezt a megvágott videót feltöltöttem a google fotók közé (ott minden, a kisfilmben szereplő képet és videót egy új mappába tettem, hogy könnyebb legyen kiválasztani).
Így már az összes elemből létrehozható a kívánt film.
(Nexus 5, 5.1.1)
-
tybsen
addikt
A google fotó alkalmazásában különböző videókból és képekből össze lehet állítani egy kisfilmet, ami feltölthető youtube-ra.
Korábban a beillesztendő videók bizonyos részei is kiválaszthatók voltak, most viszont úgy tűnik, a program választja ki automatikusan, hogy mely részek kerüljenek bele a "kisfilmbe"...
Én csinálok rosszul valamit, vagy tényleg nem lehet már a részleteket ilyen pontossággal kiválasztani?
Van esetleg valami jó videó szerkesztő program, amivel képekből és videó részletekből összeállítható egy kreatív kisfilm?
Köszi!
-
Köszönöm a gyors választ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest