- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, ha igen, elnézést.
Kerestem automata zeneszöveg-appot, de nem akartam feltenni a musiXmatch-t, vagy a TuneWikit, a sok funkció nekem csak felesleges tárhely és memóriafoglaló, így találtam az alig pár kilobyteos és memóriával is takarékosan bánó Lyrics Grabbert. Mivel a lejátszóm nem is volt hivatalosan támogatva, ezért nem sok jót reméltem tőle, de pozitívan csalódtam. A lejátszott zeneszám szövegét kirakja értesítésbe (kikapcsolható), erre kattintva egy egyszerű kis ablakban mutatja szinte azonnal a szöveget. Ha akarunk, külön számra is kereshetünk, lejátszás nélkül, listából. Elég sok magyar számot is ismer, konkrétan én bármit adtam neki, azt tudta. Úgyhogy ha valaki keres ilyen appot, akkor ezt bátran ajánlom neki a nagytesók helyett is akár.
-
ignisz
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok!
Lehet csak én bénáztam, s nem találom, kaphatnék linket MMG letöltéshez? ( MinMinGuard).Előre is köszönöm. -
tonyrulez
őstag
AdAway, Adblock Plus és AdFree mellé/helyett érdemes feltenni a MinMinGuard-ot?
-
Dottore
addikt
válasz
norbert1998 #60979 üzenetére
Mocskosul felidegesített. Volt valamit tutorial amit nem tudtam elnyomni, ezen jól felcsesztem magam, aztán valahogy mégis sikerült. Cserébe viszont nem értettem a lényegét azonnal, hogy most akkor merre meddig.
Le is töröltem abban a pillanatban.Röviden ennyi.
-
törölt tag
válasz
artiny #60975 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy kell -e tisztítgatni, akkor az én tapasztalatom az, hogy főleg a telepítgetéseknél keletkezik sok fölösleges állomány. Ezért, ha lehet, akkor miniPC -tesztelek, a telót nem szeretem "szemetelni". Alkalmazást úgy törlök, hogy beállítások -> alkalmazáskezelő -> alkalmazás leállít -> cache töröl -> adat töröl -> alkalmazás töröl. Szoktam tisztogatni, de kizárólag manuálisan. Az jön be, ha egy alkalmazás átvizsgálja a tartalmat és javaslatot tesz, de önállóan nem töröl semmit. SDMaidet használok.
-
Dottore
addikt
válasz
artiny #60975 üzenetére
Ez egy régi "vita" a legjobban úgy jársz, ha utánanézel.
Amúgy meg igen és attól függ.
-
artiny
őstag
Clean Master program hasznalata lassithatja a telefont,vagy hasonlo tisztito programok?ajanlott iylen hasznalata?
-
Dottore
addikt
válasz
norbert1998 #60973 üzenetére
Hát a Fleksy meg én egy nagyon rossz pillanatunkban találkoztunk egymással azt hiszem
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan bill alkalmazást ajánlani, ami tudja az ékezetes magyar betűket. Jelenleg a Könnyű magyar bill-t. használom amit nagyon szeretek, de szeretnék egy kicsit szebb felületet
-
kovsol
titán
Köszi a tippeket. Kipróbálom az ajánlott szoftvereket.
-
alacka
tag
DiskUsage - könyvtárméretek megnézésére kiváló, gyors !!! Köszi.
Sajna az ezt követõ másolásokba MicroSD-re beleáll a gépem (iszonyat mennyiség v. 9000 file).
S kezdhetem elölrõl.
Tulajdonképpen valamilyen könyvtár SZINKRONIZÁLÓ alkalmazás kellene ami SDkártyára is dolgozik (root nélkül?).
Láttam ilyen fileokat DCIM/.thumbnails könyvtárban:
.thumbdata3-nnnnnnnn 1.71 GB
.thumbdata3-mmmmmm 1.71 GB ezek törölhetõek?
továbbá vagy 7800 további elemet, apro jpg, ami zomet nem kisis en fenykepeztem, mintha weblapok grafikai lennenek.
Törölhetem? -
Dottore
addikt
válasz
norbert1998 #60962 üzenetére
Az az igazság, hogy soha nem használtam (remélem működnek). Pont akkor találtam, mikor visszaszoktam a Smart Keyboard-ra.
-
Dottore
addikt
válasz
janiphone5 #60959 üzenetére
Az egyik az, hogy felteszed a Swype-ot és akkor mondhatod.
Írásjelek:
minusz, kötőjel -
plusz, meg +
pont .
kérdőjel ?
felkiáltójel !
Dollár jel $
Font jel £
Yen jel ¥
copyright jel ©
alsó vonal _
paragrafus §
kukac @
zárójel, zárójel bezár ()
kapcsos zárójel, kapcsos zárójel bezár { }
hullámvonal ~
osztás jel /
szögletes zárójel,szögletes zárójel bezár [ ]
fok jel º
kettőskereszt #
kettőspont :
csillag, csillag jel *
csőrös zárójel, csőrös zárójel bezár < >
per jel /
vissza per jel \
függőleges vonal |
aposztróf, gondolatjel, idézőjel, idézőjel bezár “ “Smiley-k:
mosolyarc :-)
szomorúarc :-(
röhögőarc :-DFormázás:
újsor
nagybetű
csupa nagybetű -
air
nagyúr
válasz
janiphone5 #60959 üzenetére
Nem kell naponta feltenni ugyanazt a kérdést! Válts át write-only módból, és olvasd el a neked adott válaszokat!
-
Dottore
addikt
-
kovsol
titán
Ki mivel szokott zenét hallgatni a telefonján?
Aksi használatban van eltérés az appok között? Play Zene alkalmazást használom, de szerintem nagyon szívja az aksit. Vagy csak beképzelem? Nexus 4 telefonról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Politika
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest