Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Köszi az eddigi választ!
...és az lehetséges, hogy MainActivity és Service közé ékeljek be Interface-t??? Mert a szokásos módon nem tudom átküldeni az Interface osztályát (vagy micsodát) a service-nek, mert mikor a startService lefut, onnantól mintha egy párhuzamos világba léptem volna, nem látom a változók előzőleg átküldött értékét
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Most minden fragment elhagyasa eseten az onDestroyView-ban kinullazok minden imageView-t es imageView-t kezelo adaptert. Ugy tunik ez mar jo lesz. nem tudtam 90 fole vinni a lefoglalt memoriat es nem is szallt el. Igy viszont minden fragment megjelenes eseten ujra rajzolja az imageView-kat. Van ra mod, hogy csak egyszer toltse be es ne toltse ujra de megis sporoljon a memoriaval?
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én is hasonlóba futottam bele egy ébresztőórával kapcsolatban, nálam 5-7 perc is eltellik az ébresztési időpont után mire felébred. Már próbálkoztam az energiasémák állítgatásával is, de nem segített. Át kéne tervezni az egész programot, hogy öt perccel előbb térjen magához, és onnantól tíz másodperces intervallumokban várja ki az öt percet, de már ahhoz sincs kedvem.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Melyik osztalyra gondolsz?
-
Bruce1967
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
miért? és mi lenne a nem gány megoldás?
-
fatal`
titán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Vagy Genymotionnel, amihez egy VT-s VirtualBox kell csak (anélkül is megy csak lassú).
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Most már csak azt szeretném megtudni, hogy a default videók mappát hogyan érhetem el, hogyan menthetek oda saját videót.
LOLLIPOP óta eszméletlenül megkavarták a dolgokat, alapból az emulált sd kártya jön be, amit nem találok fizikailag, és a videók app sem találja a videóimat, pedig valahol ott vannak. Most az új rendszeben végig kell fésülni az sd kártyákat, az első az emulált, a második a fizikai sd kártya, de fél napom ráment, mert minden példa még a régi rendszerről szólt. Az új rendszerben az sd kártyán is minden app csak a saját mappájához fér hozzá (alapból), és hiába megyek be a videók alkalmazásba (vagy mi az, mappa?) nem találja a videómat, amit total commanderrel meg látok...Szóval most már nem érdekel, hogy emulált vagy fizikai, csak szeretnék egy videót úgy lementeni, hogy utána a videók mappában meg tudjam nézni
Üdv: Domel
-
doc
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
ah, azt nem tudtam hogy orientation valtasnal is save-el, koszi!
az oncreate-nel az a gond hogy van alatta egy pager, gondolom emiatt csak kesobb jon letre a cucc, van ott valami event handler, callback vagy valami ahova be tudnek ugrani, mikor mar biztosan letezik? az onStart eddig mukodott, de most az atalakitas utan sajna mar nem :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest