- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz #4270 üzenetére
Köszi az eddigi választ!
...és az lehetséges, hogy MainActivity és Service közé ékeljek be Interface-t??? Mert a szokásos módon nem tudom átküldeni az Interface osztályát (vagy micsodát) a service-nek, mert mikor a startService lefut, onnantól mintha egy párhuzamos világba léptem volna, nem látom a változók előzőleg átküldött értékét -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #4222 üzenetére
Most minden fragment elhagyasa eseten az onDestroyView-ban kinullazok minden imageView-t es imageView-t kezelo adaptert. Ugy tunik ez mar jo lesz. nem tudtam 90 fole vinni a lefoglalt memoriat es nem is szallt el. Igy viszont minden fragment megjelenes eseten ujra rajzolja az imageView-kat. Van ra mod, hogy csak egyszer toltse be es ne toltse ujra de megis sporoljon a memoriaval?
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz #4216 üzenetére
Én is hasonlóba futottam bele egy ébresztőórával kapcsolatban, nálam 5-7 perc is eltellik az ébresztési időpont után mire felébred. Már próbálkoztam az energiasémák állítgatásával is, de nem segített. Át kéne tervezni az egész programot, hogy öt perccel előbb térjen magához, és onnantól tíz másodperces intervallumokban várja ki az öt percet, de már ahhoz sincs kedvem.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #4176 üzenetére
Melyik osztalyra gondolsz?
-
Bruce1967
tag
válasz
gyurkikrisz #4164 üzenetére
miért? és mi lenne a nem gány megoldás?
-
fatal`
titán
válasz
gyurkikrisz #4140 üzenetére
Vagy Genymotionnel, amihez egy VT-s VirtualBox kell csak (anélkül is megy csak lassú).
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz #4126 üzenetére
Most már csak azt szeretném megtudni, hogy a default videók mappát hogyan érhetem el, hogyan menthetek oda saját videót.
LOLLIPOP óta eszméletlenül megkavarták a dolgokat, alapból az emulált sd kártya jön be, amit nem találok fizikailag, és a videók app sem találja a videóimat, pedig valahol ott vannak. Most az új rendszeben végig kell fésülni az sd kártyákat, az első az emulált, a második a fizikai sd kártya, de fél napom ráment, mert minden példa még a régi rendszerről szólt. Az új rendszerben az sd kártyán is minden app csak a saját mappájához fér hozzá (alapból), és hiába megyek be a videók alkalmazásba (vagy mi az, mappa?) nem találja a videómat, amit total commanderrel meg látok...Szóval most már nem érdekel, hogy emulált vagy fizikai, csak szeretnék egy videót úgy lementeni, hogy utána a videók mappában meg tudjam nézni
Üdv: Domel
-
doc
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3991 üzenetére
ah, azt nem tudtam hogy orientation valtasnal is save-el, koszi!
az oncreate-nel az a gond hogy van alatta egy pager, gondolom emiatt csak kesobb jon letre a cucc, van ott valami event handler, callback vagy valami ahova be tudnek ugrani, mikor mar biztosan letezik? az onStart eddig mukodott, de most az atalakitas utan sajna mar nem :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest