- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Először lassan megy, de ha hozzászoksz elég nagy előnyben vagy azokkal szemben, akik csak a magyar szakirodalmat olvassák; ami nem csak hogy sokszor hibás (rosszul van fordítva vagy lektorálva) de nem is feltétlen a legjobb könyveket vonultatja fel.
Egyébként ha könyvet szoktam keresni akkor amazon-on vadászom az értékeléseket, nagyjából azért ki lehet deríteni minden könyvről hogy mennyire érdemes pénzt/időt 'pazarolni' rá. :-)
-
raggg
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az IntelliJ féle git plugin nagyon jó, de nekem akadnak vele gondjaim sajnos (pushnál/pullnál), úgyhogy ki kell lépni néha a filekezlőbe és onnan pusholni (én TortoiseGitet használok). Egyébként a többi funkciója hibátlan, ez valamiért néha be-be áll. Olvastam pár tippet, de továbbra is voltak gondjaim..
-
raggg
senior tag
-
raggg
senior tag
(#773) holczhauser
Én a LibGDX-et ajánlanám, a weboldalukon elég sok információt találsz róla. Ingyenes!
(sry véletlenül rosszra válaszoltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest