- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
Arcanus #4758 üzenetére
Kipróbáltam azt a WorkManagert (ha a Schedule-ra gondoltál) és nem értem mitől jobb mint az AlarmManager. Ugyanolyan pontatlan mint az AlarmManager, íme a Log (egy perces intervallumot állítottam be):
12-15 22:15:12.185 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjob
12-15 22:17:34.091 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjob
12-15 22:18:36.993 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjob
12-15 22:18:42.146 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjob
12-15 22:20:39.121 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjob
12-15 22:21:40.175 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjob
12-15 22:22:14.741 22365-22365/com.example.user.cince I/TTAG: onstartjobMint látjátok van ahol kimarad két perc, utána meg hat másodperc múlva újra meghívódik, aztán kimarad újabb 2 perc.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Arcanus #4750 üzenetére
Igen, szerintem is.
Nincsenek belsős infóim, csak összeesküvés elméleteket gyártok ezügyben, miszerint a Google és az Oracle nem egyszer összerúgta már a port a Java-val kapcsolatban, a Google-nak nagyon jól jött ez az új programnyelv, amire áttérhet, mint az Android hivatalos, és Oracle-től független programnyelve. Nem tudom, hogy március óta van-e újabb döntés ezzel kapcsolatban, de akkor az Oracle-nek adtak igazat. [link] -
Benex
senior tag
válasz
Arcanus #4750 üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, hogy megéri. Mióta supported lett a google is eléggé nyomja (android ktx), illetve a mostanio dev. keynote-ban is már ők maguk is minden fejlesztést kotlinba mutatnak be. Én is használom, java után nem lesz nehéz áttérni, viszont nagyon sok hasznos feature van benne ami után a javat használni lesz rosszabb
-
t181
senior tag
válasz
Arcanus #4750 üzenetére
Szvsz simán megéri, én már csak akkor írok Java kódot, ha nagyon muszáj.
Már most is kap akkora figyelmet, hogy érdemes legyen foglalkozni vele, Android fejlesztőként pedig főleg. Pár napig nézegeted, tanulgatod, és meg fogod bánni, hogy nem kezdted el használni korábban. -
vlevi
nagyúr
válasz
Arcanus #4513 üzenetére
Szerintem Ekler Péter könyve, kezdésnek még mindíg nagyon jó.
Az, hogy megértsd az Android működési elvét, az alapvető androind osztályok használatát, még mindíg nem avult el. Persze, nincsenek benne a lalipapi, oreó csodák, de a korábbi dolgok mind használhatóak belőle. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Arcanus #4154 üzenetére
Jol mondod, osszes API key-t szedd ki az alkalmazasbol, erre talan a legobb megoldas, ha kirakod egy gradle.properties fajlba amit nem commitolsz be, csak lokalisan tartod ott.
Licencre mindekeppen szukseg van, mivel attol meg hogy megosztod, mas nem hasznalhatja fel a projektet legalisan, csak ha egy licencben Te arra engedelyt adsz. Szoval igazabol nem is lenne open source.
-
válasz
Arcanus #3547 üzenetére
Csak akkor az, ha a tényleges transzformációra fekete dobozként tekintesz. Én is így csináltam.
Szerintem fókuszálj a Recorder közepére alapvetően, a matekot meg valahol máshol nézd meg hozzá ha nagyon érdekel (jelek és rendszerek egyetemi jegyzet, stb), ne a forrást fejtsd vissza
-
válasz
Arcanus #3543 üzenetére
Complex.java, FFT.java (ezeket így szedtem össze az internetről), Recorder.java (ezt pedig évekkel ezelőtt írtam).
Az utóbbiban van benne a lényegi logika. A 44-63. sor közötti részt eldobhatod, vagy adaptálhatod az igényedhez - az én feladatom az volt, hogy azt detektáljam, ha a 20KHz-es tartományban van sípolás. A lényeg, hogy az FFT eredményeképpen egy olyan Complex tömböt kapsz, amiben az egyes számok egy-egy frekvenciatartományt jelölnek, neked pedig ezen számok abszolút értékére lesz szükséged.
Garancia nincs.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Arcanus #3439 üzenetére
Váltsd ki az "ipart", magyarul legyél egyéni vállalkozó. Ez után a vállalkozás nevéhez nyugodtan megadhatod a neved kiegészítve azzal hoigy egyêni vállalkozó. (Pl Kovács László egyéni vállalkozó)
Ha van főállásod is és ott fizetik a TB-t utánad akkor gyakorlatilag nincs költsége az egyéni vállalkozásnak.
Viszont célszerű egy könyvelőt szerezni aki figyelmeztet az ilyen-olyan határidőkre, befizetésekre ha kell, stb.
Szóval menj el egy könyvelőhöz, egyeztess vele hogy kb milyen bevételekre számítasz. Ő fog neked segíteni hogy milyen vállalkozási és adózási formát érdemes választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest