- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4336 üzenetére
Azt mondta, hogy c#-hoz ért, de erre se mernék mérget venni...
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4334 üzenetére
Kb sehogy
Egy uj Activity-t nem tudott inditani sem pedig egy masik Fragmentet.
A feladat tobbi reszeig pedig mar el sem jutott. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4322 üzenetére
Sikerült?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4320 üzenetére
Ha linkbol nyitod meg a MainActivity-t, vagyis a "company://upload" linken keresztul, akkor nem tart semmibol egybol a MainActivity inditasa utan a PluginActivity-t elinditani. Csekkolod, hogy az intent tartalmazza-e a linket es ha igen akkor mehet a PluginActivity. Ebben az esetben nem kell kihozni a Plugin-t Main-nek.
Persze csak ha jol gondolom.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4318 üzenetére
Deep linkinget csinaltam mar. Szinte teljesen igy. Nekem a gyari naptarbol inditja el a MainActivity-t.
Oszinten szolva nem tudom mi lehet a baj. Az okosok biztos tudnak segiteni. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4316 üzenetére
Ezt a feladatot adtam neki(Google hasznalhato volt):
Készíts egy alkalmazást, aminek a kezdő oldalán két gomb van. Az egyik gomb megnyomásakor indítsunk el egy másik Activity-t, ahol egy textbox és 2 gomb szerepel. A textboxba nem negatív számokat írva majd az „Add” gombra kattintva hozzáadjuk a beírt számot egy tömbhöz. A „Számol” gomb megnyomására pedig a következőt csinálja:
Adott egy nem negatív egész számokból álló tömb, melynek az első elemén állunk. A tömb minden eleme az adott pozícióból történő legnagyobb ugorható távolságot jelöli. Döntsük el a tömbről, hogy el tudunk-e jutni benne az utolsó elemig a fenti szabályt követve. Példák: A = [2,3,1,1,4], eredménye igaz. B = [3,2,1,0,4], eredménye hamis.
Az eredményt valamilyen formában jelenítsük meg a kijelzőn.A kezdőoldal másik gombjára kattintva lépjünk át egy másik Fragment-re úgy, hogy paraméterként adjuk át a 10 és a 20 számokat. Itt is szerepeljen egy gomb, ami pedig a következőt csinálja:
Cseréljük meg két számot tartalmazó változó értékét úgy, hogy nem használunk egy harmadik változót a megoldáshoz.
Írjuk ki a változók értékeit a csere előtt és után is egyaránt.Hiaba hasznalhatta a Google-t, az Activity inditasban is segitenem kellett. Egy ora utan ugy lattam jonak, hogy szoban kerdezem inkabb, elmeletben hogyan valositana meg. Ekkor jott ki pl a ciklus nem emlitese is...
Nem tudom honnan talalta a fonokom, csak ramirt, hogy ma jojjek be interjuztatni. (homeoffice-on voltam eddig vizsgaidoszak miatt)
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #4310 üzenetére
Itt volt a srac.
0 szakmai tapasztalattal 2000huf/orara gondolt.
Egy layoutot sem tudod mondani. Nem tudta a kulonbseget a relative es a linear kozott. Nem tudta mi az a sharedpref. Gyakorlatilag tenyleg 0 pedig azt mondta, hogy elvegzett valami online tanfolyamot.
Allitasa szerint oktat a BGE-n. OOP-tAdott egy nemnegatív egész számokból álló tömb, melynek az első elemén állunk. A tömb minden eleme az adott pozícióból történő legnagyobb ugorható távolságot jelöli. Döntsük el a tömbről, hogy el tudunk-e jutni benne az utolsó elemig a fenti szabályt követve. Példák: A = [2,3,1,1,4], eredménye igaz. B = [3,2,1,0,4], eredménye hamis.
Ezt a feladatot meg szoban, elmeleti szinten is nagyon nehezen sikerult belole kiszedni. Sot, arra a kerdesemre, hogy mikent vizsgalna meg a tombot, csak hosszas ravezetes utan mondta meg, hogy ciklussal.
Cseréljük meg két számot tartalmazó változó értékét úgy, hogy nem használunk egy harmadik változót a megoldáshoz.
Ezt pedig nem tudta, csak miutan megmondtam az elso lepest. Allitolag negyedik lett az egyetemi matekversenyen.
Viszont lelkesnek tunt es tanulni vagyonak.
Szerintetek?
-
hati
addikt
válasz
PumpkinSeed #4299 üzenetére
SharedPreferences settings = PreferenceManager.getDefaultSharedPreferences(this);
settings.getInt("saját tulajdonság", default érték);Ha át akarod írni, akkor
SharedPreferences.Editor editor = settings.edit();
editor.putInt("saját tulajdonság", új érték); -
válasz
PumpkinSeed #3483 üzenetére
Osmdroiddal en is probalkoztam anno, beletelt egy kis idobe amire egy pelda app legalabb lefordult annyi hibat dobott
Vegul hagytam a fenebe, nem tudtam normalis offline mapot osszehozni.
-
válasz
PumpkinSeed #3483 üzenetére
Szerintem mindenképp nézz rá az általam előbb linkelt MapsForge-ra. Erre a feladatra teljesen jó lesz, az OSM adatbázist kell hozzá előfeldolgozni kicsit.
-
válasz
PumpkinSeed #3481 üzenetére
Biztos jó a link? Ez az OpenStreetMap webes változatára mutat.
A hibákkal a térképadatbázisra gondolsz, vagy magára a megjelenítésre? Utóbbira én csak ezt használtam, ennek barátságos a licence és csak közepesen vállalhatatlan minőségű. Jót, ingyenesen eddig még nem láttam.
-
Sianis
addikt
válasz
PumpkinSeed #2435 üzenetére
Android Eszközkezelő tud ilyet. Meg tudja csörgetni a telefont, még akkor is ha le van némítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged