- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A következőt szeretném egyszerűsíteni:
raf1 = new RandomAccessFile( "filename", "r");
raf2 = new RandomAccessFile( "filename", "r");
raf3 = new RandomAccessFile( "filename", "r");
raf4 = new RandomAccessFile( "filename", "r");Azért van szükség több "raf"-ra, mert össze szeretném hasonlítani a file két (vagy több) pontján lévő szövegeket egymással.
A fenti módon persze ez megoldható, a gond csak az, hogy a "filename" - hacsak nem tárolom - később már nem hozzáférhető. (Uis. a "raf utazik paraméterként az osztályban) Azt gondoltam, van egy egyszerűbb módszer pl.:raf = new RandomAccessFile( "filename", "r");
...
raf1 = raf.clone();
raf2 = raf.clone();
raf3 = raf.clone();De sajnos nincs, mert ez valóban nem clonable.
A singleton szerintem erre nem megoldás, pont az ellenkezője kellene. (Singletonban mindenki biztosan ugyanazt a raf-ot kapja meg, nekem pedig az kell, hogy biztosan senki ne kaphassa meg ugyanazt a raf-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest