- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan0122
csendes tag
válasz
istvan0122
üzenetére
Képként csatolom a kódot. https://prohardver.hu/dl/upc/2017-08/02/618464_fcfxdg62ie3odm6o_sharedpref.jpg
Ott van a commit, de próbáltam apply-t is. Nem tudom mit csinálok rosszul.
-
istvan0122
csendes tag
Sziasztok !
Aki tisztában van az Android Studioval, azon belül a SharedPreferences-zel, azt kérem hogy segítsen.
A programom annyi lenne egyelőre, hogy egy class-ban van 3 gomb, mindegyik gomb másik számot "tartalmaz", amik összegét a program egy integerbe tárolja. Ezt az összeget SharedPreferences segítségével eltárolom, majd egy másik gombbal ezeket előhívom egy TextView-ba, így látom, hogy hol tartok. A lényeg, hogy ez az eltárolt összeg maradjon meg akkor is, ha kiléptem az alkalmazásból, hogy folytatni tudjam.
Ez egészen addig működik, hogy összeadja, eltárolja, előhívó gomb lenyomására kiírja az addigi összeget a TextViewba, DE! ha kilépek az alkalmazásból, vagy szimplán visszalépek a menübe, már el is felejti a számokat. Ennek kiküszöbölésére tud valaki segíteni? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest