- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
startActivity kapcsán szeretnék segítséget kérni - service alól indítok egy külső programot package-name alapján (pl. jota editor)
Intent intent = ...Context().getPackageManager().getLaunchIntentForPackage("jp.sblo.pandora.jota");
if ( intent != null )
...Context().startActivity(intent);
Az indítás tökéletesen megy is, de elakadtam a Flag-ek kérdésénél:Milyen flageket kell beállítani ahhoz, hogy ha már fut a program, előre hozza (tehát ne legyen új példány belőle); ha még nem fut akkor pedig elindítsa? Vagy a PackageManager ezt is elintézi helyettem?
Megj.: Amikor a saját activitymat indítottam (service alól) akkor csak a NEW_TASK és SINGLE_TOP segítségével tudtam működésre bírni, de igazából ezt sem értem, hogy miért. Csak újat tudtam készíteni, a régit nem tudtam elővenni; vagy két példány futott.
Intent intent = new Intent( ...Context(), PrefsActivity.class);
intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_BROUGHT_TO_FRONT );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_LAUNCHED_FROM_HISTORY );
intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_SINGLE_TOP );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_FROM_BACKGROUND );Minden segítséget nagyon köszönök, azt is, ha egy megbízható és működőképes összefoglalóhoz irányítotok. (Egy tucat egymásnak ellentmondó oldalon végigrágtam magam...)
To flash: Saját tapasztalatom alapján van még egy gond: egy "saját ötlet" többnyire nem fér bele extraként egy jó programozó-csapat életébe. (És megoldott harmadik kategóriás költségről beszélünk.) Egyébként eldobni nem érdemes egy jó ötletet, talán el lehet adni; vagy (és én ezt választottam), némi számítástechnikai ismerettel meg tanulással az egyszerűbb dolgok meg is valósíthatóak. Addigra az is kiderül, mennyire célszerű pénzt és időt invesztálni az ötletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest