- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #53589 üzenetére
Próbáld meg ezzel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #53587 üzenetére
Szuper, akkor sikerült szétszedni, igazából a szétszedéshez szerettem volna segítséget adni, ezért kellett volna látni az alsó részt, de megoldottad.
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #53585 üzenetére
Feljebb nem elírtad, ez nem MTK8127-es SoC-al szerelt készülék?
Dobj egy képet a hátuljáról.
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #53583 üzenetére
Üdv!
1. A készülékházat megbontod.
2. Az akkumulátort leválasztod (ha lehet) a pcb-ről, majd visszacsatlakoztatod, nem kapcsolsz rajta semmit, elindítod a szoftverfrissítést a flash tool-al, majd amikor kell csatlakoztatod a kikapcsolt készüléket a pc-hez, és elindul a frissítés.ui: ha megoldható nem 8.1-es windowst használsz a frissítéshez, és nem használsz semmiféle toldó vagy usb hubot, amennyiben asztali számítógép, úgy az előlapi portok helyett kizárólag a hátlapit használod.
-
tjb007
nagyúr
válasz
balpeter04 #53576 üzenetére
-
Mike88
senior tag
válasz
balpeter04 #40136 üzenetére
Launcherek közül a Novánál tudom biztosra, hogy van ilyen, azaz ott megadhatod, hogy az ikonokból hány sor s hány oszlop lehet álló ill. fekvő módban. Ezen túl az asztalon lévő margókat is kisebbre veheted, akár törölheted is. Ami gyak. úgy néz ki, hogy az asztalok teljes területét "berendezheted".
-
válasz
Probalj egy custom launchert ratenni, azzal jobban kitoltheted a helyet a testre szabhatosag miatt pl margomszelesseg es kepernyoracs allitasaval. Pl apex,nova.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Maga a rendszer ilyen, szóval ez nem hiba, nem is tudsz vele mit tenni.
Próbálj ki egy másik launchert, azzal talán testre lehet szabni úgy az elrendezést ahogyan te azt szeretnéd. -
ityam
őstag
válasz
balpeter04 #32110 üzenetére
elsősorban javítás vagy ugyanolyanra cserélés között választhatsz. Ezt a választásod utasíthatják el ha nekik a másik aránytalanul rosszabb üzlet.
Ha sem javítani sem cserélni nem tudják, akkor jár vissza a pénz.Ez a hivatalos. Közös megegyezéssel bármi lehet.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
balpeter04 #20743 üzenetére
eddig is pont így volt.
magánszemélytől magánszemélynek 45 EUR-ig,
kereskedőtől 22 EUR-ig vámmentes (és ÁFA-mentes) a küldemény EU-n kívülről.ebben a cikkben egy mondat érdekes: "Az áru értéke alatt azt az összeget kell érteni, amennyiért az megvásárolható, önmagában az ajándékozás ténye nem jár vámmentességgel."
Ezek alapján az ÁFA/vám értékének megállapításakor nem számolják bele a postaköltséget?
(jó lenne, mert eddig a postaköltséggel növelt vételárra szabták ki a terheket)energy4ever: support = támogatás (jelen helyzetben gyártói/forgalmazói, nem xda/slatedroid, az a community support, vagy magyarul közösségi támogatás)
-
S&B
csendes tag
válasz
balpeter04 #15138 üzenetére
értem, tehát bekérik a számlát..
de egyrészt mi van akkor ha a két összeg-tehát a csomagon található, és az én általam befizetett két összeg eltér?(ami ugye mindig így van ilyen esetben)másrészt mi van akkor ha nem paypal-on fizettem , és konkrét számlát a banktól nem kaptam? amit kaptam azt az eladótól kaptam, és azon sem az az összeg szerepel ami valós, hiszen a banki díjakat is ők állták, és azt külön nem tüntetik fel. Rádásul az csak egy email..az is elég? ...ebben az esetben pedig hogyan tudják ellenőrizni az email-eredetét?-levelezésbe kezdenek az eladómmal? ők meg gondolom pont tesznek a NAV-ra..úgy ahogy van..
-
BloodRay
veterán
válasz
balpeter04 #14991 üzenetére
Nem nagyon akarja az igazságot egyelőre a program sajnos.
-
Prien
addikt
válasz
balpeter04 #14371 üzenetére
Az Elf II és az Aurora II már angol szoftverekkel jön, gondolom, ez jobb optimalizációt akar jelenteni a reklámjukban, de majd kiderül.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
balpeter04 #14371 üzenetére
A SW gyanitom mindig is fajo pontja lesz ezeknek a kinai csodaknak. A HW az tenyleg egyre jobb, de sosem hoznak ki belole tul sokat
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
balpeter04 #14365 üzenetére
Nem konkrétan erre az eszközre gondoltam, hanem a procival készíthető tablekre.
És komolyabb tudású, ahogy néztem mint az azonos árú Allwinneresek. -
student
őstag
válasz
balpeter04 #13170 üzenetére
kár hogy ien gyenge proci van mindegyikbe
-
tjb007
nagyúr
válasz
balpeter04 #12084 üzenetére
A második, viszont az első szélesebb körben elterjedt.
-
Cool Face
aktív tag
válasz
balpeter04 #6752 üzenetére
Hetek óta vadászom őket. Van több alternatíva is. Egyenlőre a német szallitmanyon vagyok rajta, ez idáig a legolcsóbb. Remélem sikerül el csípni egyet, bar nem rajta múlik mert sorsolás alapján döntik el h ki veheti meg öket és 1fő/db csak osztrák vagy német lakcímmel . Ha ez nem jön össze akkor marad az U.S.A egyedül a garanciaztatas miatt nem vettem még, de majd elválik melyik lesz, szerencsére mind a 2 helyen van ismerősöm, ez nagyban megkönnyíti a dolgom.
-
balpeter04
tag
válasz
balpeter04 #6751 üzenetére
Ezt a Németországosat talán meg lehet kockáztatni. Valaki?
-
jFox
addikt
válasz
balpeter04 #2940 üzenetére
Nekem Haipad M701 van 720Mhz-en ketyegő telechip procival. Egy kicsit lassan indul, de ha már bebootolt akkor használható. Netezés, fílmnézés, játék, kiválóan megy.
(Flasht- leszámítva) A rezisztív érintője pedig elég jól használható.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #2942 üzenetére
Jó kérdés, nem hiszem. Talán a Galaxy Tab.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
balpeter04 #2940 üzenetére
Járt már nálam több ilyen gép is. A Smartbook Surfer használhatatlan volt, míg a másik, kínai "használható".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest