Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Erikkk26
üzenetére
Igazából mivel én is 73 vagyok a laptop ami vállalható. Én rég óta nyomom és 3.laptopot nyuzom de mellette volt tabom is és most is van. Engem nem zavar az angol bil. Tudom az ekezeteket is elő hívni de a lapi kényelmesebb. Most egy 8" tabon írok de ezt igazából face és ph nameg boltok stb. De már komolyabb dologhoz kínyitom a lapost. Olyat keress aminek a képet ki tudják küldeni tv-re. Fényképek nezegetesere.
Nekem meg itt van a régebbi HP-m tartalékba csak az aksija kuka. Hogy milyet azt neked kell kivalasztani türelemmel. Nem kell FHD aprók a betűk rajta a mostanival is ezzel küzdök. Na sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Assetto Corsa EVO
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX