- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day #14635 üzenetére
Win 7 64 bit fut nálam. Biztosan ott az a driver, nekem sem találta meg elsőre, de újra neki álltam és sikerült. Betűről betűre követtem a leírást, úgy nem volt hiba. Szerintem próbáld meg feltolni, mennie kell!
Nem tudom mikor kapcsol le a wifi, de mióta lekapcsoltatom sleepbe, van, hogy nem csatlakozik utána vissza. Wifi ki-bekapcs kell neki. -
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day #14596 üzenetére
Nekem sem ment elsőre a firmware frissítés. Nálam ez volt a kritikus rész:
- Simultainiously press the Power button and Volume – (V-)button on the tablet for a few seconds.
- Now keep the V- button pressed at all times and repeatedly press and release the power button (while still holding the V- button).
- After the 5 th time you will hear a sound in windows. (you can now release all buttons)
(If nothing happens you can also do the following > Hold both power+Volume - and keep them pressed > Press reset button once > press Power button 5x times while holding the V- button )Ha nincs az a bizonyos hang a windows alatt, akkor a tables simán ki van kapcsolva és nem is lehet megtalálni a drivert.
Másodszorra nekem felment csont nélkül. Még arra figyelj, hogy a végén a leírás szerint valami kínai szövegre kell yes-t nyomni. Na, nálam már nem kínai volt a szöveg, nyomtam is egy no-t. Valami felment a tabletre, de frissítés nem volt. Szóval a végén yes-t nyomj!
Azt hiszem írtam, hogy nekem a régi FW-rel kicsit laggolt a billentyűzet, ez nálam megjavult.
-
vamzi
senior tag
válasz
ynot2day #14531 üzenetére
teszek rá egy sört, hogy csak a batterystats.bin filet fogod törölni a kalibrálással, ami kb halottnak a csók. A kalibrálással egyébként is csak a kijelzés pontosságát lehet növelni, de élettartamot nem.
Valamelyik fileban be lehet állítani wifi élettartamát alvás után, de most nem jut eszembe a file neve.
-
nightmare13
őstag
válasz
ynot2day #14468 üzenetére
Az adatforgalom megnövekedhet az szerintem egy csökevénymondat, ami bennmaradt a szoftverben. Ez arra vonatkozik, hogy ha lenne beépíetett 3G, akkor a wifi kikapcsolása után átállna arra, azt használná, ergo adatforgalmat generálna, szóval szerintem nem kell megijedni
-
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day #14456 üzenetére
1. Nekem sleepben 1-2%-ot eszik, kb. 10 óra lehetett a maximum, amíg nem nyúltam hozzá. Wifi-t egy idő után lekapcsolja, hosszabb alvás után látom, ahogy felcsatlakozik. Persze ha pl. torrent megy, akkor nem kapcsolja le.
Érdekességként itt egy kép az érintett menüről:
Na most akkor mi van? Nálam "mindig" van beállítva, de csak azért, mert az utolsó "soha" szerinte növeli az adatforgalmat. Olyan, mint ha meg lenne cserélve. Vagy megint hülye vagyok és félreértek valamit? Lényeg a lényeg: ilyen beállítással, ha nincs tennivalója a neten, lekapcsol. Másnál hogy van ez, pl. Concorde?
2. Wifi tökéletes sebességgel megy, Speedtest eddig mindig a netem maximumát mutatta. Nem tudom, mi lehet nálad a baj.
720p HD film, közepes hangerő, kb. 70% fényerő, bekapcsolt wifi mellett 7 órát bírt. Kevés nyomkodással 3 és fél napot ment, de max. neteztem rajta.
Az én kérdésem: nálad is 1008 Mhz a proci? Én ugyan 1104 Mhz-re húztam, de jobb lenne, ha alapból bírná az 1,2 Ghz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged