- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ynot2day
csendes tag
válasz
Somacsek #14603 üzenetére
Kosz a reakciot. Igen, az ide-oda nyomogatas nekem is nehezen ment, de vegul csak sikerult es ott is volt a driver nelkuli hw elem a windows eszkozkezeloben a felnyitott hasu android szimbolum pedig a tablet kepernyojen.
Viszont amikor megadtam a driver frissitonek a pov honlaprol letoltott usb driver mappa eleresi utjat, akkor csak annyit mondott, nem talalt megfelelo drivert. Az ini fajt persze ottt volt, ra is probaltam eroszakolni kesobbb, de azzal meg nem mukodott. Mind win7, mind xp alatt kiprobaltam. Fogalmam sics, mi a gaz. Neked mi van a win-es gepeden? Vagy nem isnaz OS, hanem a hw szamit?
Szted nem lehetne ezt az update filet sd kartyara tenni es ugy megetetni a masinaval?
Amugy ma nyomtam neki egy factory reset-t is, de persze ugyanaz a helyzet a wifivel, csak jo sokara kapcsol ki alvo modban. Talaltam azt a wifi_idle_ms valtozot, de annak hozzaadasat meg csak vmi sql-ben lehet. Amugy neked mennyi ido mulva kapcsolt ki a wifi alvasban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest