Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ynot2day
csendes tag
válasz
Somacsek #13124 üzenetére
Üdv!
Miután sehogy nem boldogultam ezzel a wifi sleep idő csökkentésével, gondoltam megpróbálom én is a firmware frissítést. Sajnos az usb driver felismertetésénél elakadtam: egyik gépem (win7, xp) sem talál használható driver fájlt az inkriminált pov honlapról lejövő usb drivers mappában. A neten meg hiába kerestem. Te melyiket használtad? Valami alternatíva?
Amúgy nem lehetne ezt a frissítést pl. sd kártyára másolva felnyomni? Nem kellene ezzel a xar live suittal szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest