-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enrico77
csendes tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni, 8 éves fiamnak szeretnék egy új tabletet vásárolni, ami ismét kibírni 4-5 évet (jelenlegi MediaPad T3 már nagyon akadozik)
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 9-10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? - Eddig 2 típust használtam, Samsung és Huawei. Egyiket sem kellett szervízbe vinnem.
Külföldi gyártók termékeit nem ismerem, de nem ódzkodom attól sem, ha onnan kell vásároljak.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) - 70% Játékok főleg (Minecraft és társai),30% youtube
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? - 100e Ft -
Enrico77
csendes tag
válasz
csongi #80796 üzenetére
10.27.-én rendeltem.
A rendelési azonosító, amit kaptam, az időközben inaktív lett, már nem is létezik a rendszerbe. (Pénzt persze már leemelte a GB)
Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt válaszolták hogy sajnálják, de a termék nincs raktáron, majd valamikor lesz, köszönik előre is a türelmem, cserébe jóváírnak 100 GB pontot (vagyis 2 USD-t)
Sajnos arra sincs garancia, hogy valaha is lesz ebből a termékből valami, ezért talán biztosabb, ha visszamondom és rendelek máshonnan.
Ezért rendelnék inkább a Bangoodról, onnan nem látok ilyen véleményeket. -
Enrico77
csendes tag
Sziasztok,
az én rendelésem még sehol sincs a Gearbestről.
Visszamondom és rendelek a Bangoodról.
Hol tudok kupont nézni, pl. a fentebb is javasolt Chuwi Hi9, vagy Hi9 Pro-hoz?
Mondjuk nekem nem kell hogy SIM kártyás legyen, csak wifi legyen rajta.
Ez esetben gondolom megfelelőbb lenne a sima Hi9.Köszönöm
-
Enrico77
csendes tag
Sziasztok,
itteni javaslatra rendeltem egy Teclast M8-at kisfiamnak a Gearbest-ről, több mint egy hete (Okt 27.-én egészen pontosan)
A lóvét rögtön le is vonták, egy hétig a státusza változatlan volt, azt hiszem "PAID" volt, de "PACKED" még nem.
Tegnap a rendelési azonosító már nem is élt, azt írta a weblapon, hogy nincs ilyen rendelés.
Felvettem a kapcsolatot chat-en valakivel, azt írta, hogy sajnálja, kifogytak, talán 17-19.e körül lesz, felajánlott kárpótlásul 100 GB pontot, meg valami gyorsabb szállítást.
Elméletileg még ideérne Karácsonyig.
Valaki másnak volt már ilyen tapasztalata Gearbesttel?
Külföldi honlapokat olvasgatva nem egyedi eset vagyok sajnos.
Ha törlöm a rendelést (törölhetem?), akkor hogy kapom vissza a pénzt? Mastercarddal rendeltem. -
Enrico77
csendes tag
válasz
sharkypeti #80688 üzenetére
Szia,
megkérdezhetem hogy sikerült ennyiért rendelned?
Most nézem, én 42-ért látom csak. HK raktár, EU priority line és biztsítással. -
Enrico77
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, fiamnak (8 éves) keresek Karácsonyra egy tabletet, 75% youtube/internet böngészés, 25% egyszerűbb játék.
Nem kell hogy SIM kártyás legyen, elég a wifi, legalább 8 inches legyen a kijelzője és az akksija bírja töltés nélkül pár napig (átlag napi 1, max 2 órát lenne használva).
Illetve a megbízhatóság is fontos lenne, ha kintről rendelném, macerásabb az ügyintézés.Kicsit visszaolvastam, úgy látom, ajánlott a Chuwi és Teclast modell.
Fel tudnátok világosítani, mit kell néznem, ha mondjuk a Gearbest-ten, vagy Banggood-on keresztül rendelnék?
A támogatott nyelvben, ha angol van, az már OK nekem.
Illetve "okosposta" lehetőséget is nézném, mint Priority Direkt Mail, vagy Priority Line.
Ezen kívűl, van még más?
Ez a modell pl. jó lehet?
https://www.banggood.com/Teclast-T8-MT8176-4G-RAM-64G-ROM-Android-7_0-OS-8_4-Inch-Tablet-PC-p-1214374.html?rmmds=search&cur_warehouse=CNMint írtam, Karácsonyra szánom ajándékba, de mivel egyre többen vásárolnak webshopokban, így nem ritka a 3-4 hetes szállítási határidő.
Van esetleg valakinek tapasztalata, érdemes várni, vagy ha van most akció, akkor le kell csapni rá?Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged