- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Köszi
Egyébként arra gondoltam, hogy tudom, hogy manapság vannak már komoly grafikájú mobilos játékok, amik eszik a memóriát, meg lehet már multiban PUBG/CoD-ot is tolni stb., de ahogy nézem az ajánlott Lenovo modell 4 GB ram-os, szerintem az elég ezekhez a kisebb kaliberű játékokhoz. -
Frod
addikt
Játék esetében csak a komolyabbak fektetik meg, vagy azért egy Candy Crush-t még elbír?
Anyukámnak szeretnénk lecserélni a nagyon sokéves, már itt-ott sérült kijelzőjű készülékét, és ezek a 70e körüli modellek, még bele is férnének, de ha játékra teljesen alkalmatlanok, akkor lehet inkább más ajándékot nézünk.
(100-ért nem szeretnék tabletet venni) -
Richard!
addikt
Yep, köszi azokat már átnyálaztam és egyik sincs igazán ínyemre a vastagabb káva miatt.
Teclast-tól kérdezve, hogy vajon mikor lesz EU raktárban (AliExpress-ről venném) ez a két termék, annyi mondtak, hogy a közeljövőben...mi mást válaszoltak volna?
Egyelőre még várok egy kicsit. Mindenesetre köszi -
Lácsi
csendes tag
Gagyi, de a laptapir olvasáshoz pont jó volt addig, míg a legújabb frissítés után már nem támogatott az android 7.
LineageOS-t néztem, de nem tudom eldönteni a szükséges követelmények leírása alapján, hogy támogatott-e a rendszer vagy se. -
naja
aktív tag
Valóban, a samu oldalán promótált 3 viszonteladó árengedményei: 5-10 eFtközött mozognak. Van amelyik nem is restelli kiírni, hogy 3e Ft illetve 5e Ft kedvezményt adnak. Ez nem tudom, hogyan adja ki a 30%-ot, aminek inkább a 40e Ft körül kellene lenni a Wifis változat esetében. Köszönjük, hogy ismét palira vették a megbecsült fogyasztókat.
-
gabika0013
tag
Úgy adódott, hogy ma el kellett jönnöm édesapámhoz és szakítottam időt rá, hogy a csónakban kipróbáljuk a Geo Tracker alkalmazást Offline módban. Jelentem, hogy működik! Az indulásnál a helymeghatározó rögzíti a kiindulási pontot. Kifele menet az alkalmazás elmenti az útvonalat. Megérkezéskor, amikor leállítom az útvonal rögzítését, menti az érkezési pontot. Majd, mielőtt visszaindulnánk, belépek a mentett útvonalak menüjébe, kiválasztom az aktuális útvonalat, ráklikkelek az eredeti kiindulási pontra és a navigáció visszavisz oda.
A kérdésem most az lenne hozzátok, hogy kifejezetten erre az egy célra milyen SIM foglalatos tabletet vegyek (mobilnet megosztása társkártyával)?Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!
-
cidalain
veterán
volt már korábban is így, hogy pár napig nem volt kapható, aztán mindig újra lett. persze ebből sem lehet következtetéseket levonni, mert egyszer eljön az, amikor már nem lesz. remélem, hogy nem most még, mert azért ez egy jó 8-as opció általános netezgetésre, olcsón.
#86084 McJoker
Akkor jó, a Google Táblázatok erre pont tökéletes (szerintem), driveról beszív, módosít, hozzáír, ráment, visszaszinkronizál. Otthon/irodában meg PC-vel is meg lehet nyitni, molyolni az adatokkal. Gyakorlatilag tényleg bármi gép jó erre ami szimpi neked (Samu, Lenovo ajánlott itthonról (számlával, ha céges lesz), 3 vagy 4 GB ram, 10" fullHD kijelző, 4G-s net) -
proper
őstag
-
Dr.NX
Topikgazda
-
plömplöm
őstag
köszi, én abból indultam ki, hogy ha van olyan, hogy pld dd-wrt meg gargoyle, ami nem típus-, hanem soc-specifikus, hanem akkor hátha van ilyen is, és hát 1GB rammal még manapság is gyártanak telefonokat és tableteket, és mivel megvan a gyári fw is, ha mégse lenne jobb, akkor menne vissza a gyári és kész. de ha nincs, akkor nincs
. az biztos, hogy kb egy órát guglizgattam már, mielőtt itt rákérdeztem volna, és azért kérdeztem rá, mert nem találtam...
-
cidalain
veterán
Lehet, de nem biztos
@Thomas19
Ha valamit meglátunk jó áron, amit hajlandóak vagyunk érte kifizetni, akkor meg kell venni. Nem szabad nézegetni hogy na, vajon lesz-e olcsóbb. Nyilván előfordulhat, hogy egyszer igen. De ha ezt a bizonytalan időt ki akarjuk várni, akkor az a valami annyira nem is fontos, vagy mégse a mi árkategóriánk. És ha valamit megvettünk, akkor egyből kiszedjük az árfigyelőt, nehogy véletlenül agyonüssön a guta ha 3 hét múlva 5 dolcsival olcsóbb lesz.
Az nem játszik szerintem hogy oké van tabra pl 50 rugónk. A kinézett gép 55. Várunk lemegy 49.9-re. és nem vesszük meg, merthogy ha lement ennyire, akkor biztosan le fog menni 45-re is, és az meg már mégiscsak mégjobb. A külföldi oldalakon sok helyen a segítségünkre van az árgrafikon. Ha az aktuális ár a valaha volt legolcsóbb környékén van, akkor nincs min gondolkodni. -
Thomas19
tag
Ó, értem, köszi, azt hittem, talán rutinosabbak vagytok ebben, hogy szoktak-e új árut kapni, ha kifogy valami akciós, de hát úgyis meglátom, pár napon belül
Már egyszer amúgy eltűnt, aztán pár óra múlva visszakerült, akkor még gondolkodtam, aztán emelkedett az ára, akkor azért nem rendeltem meg, másnapra meg teljesen eltűnt.
-
Beni2360
félisten
-
Thomas19
tag
Oké, elnézek egy Media Marktba, talán az lenne a legjobb, ha meghallgatnám, mert ezt nehéz így leírás alapján megítélni, hogy kinek mi a great vagy a just okay
Biztató, amit az első ír, de pl. ez a srác annyira lelkes volt az iplay 30 pro kapcsán, hogy itt döntöttem el, hogy bevállalom
Bár főleg attól van elájulva, hogy akadásmentesen fut rajta a youtube, ami már az M2-esemmel sem probléma, de azt mondja, hogy "the audio is pretty good too"
, és szerinte ez is elég hangos.
Huh, köszi a tippet, de ezt a lengyel rendelést szerintem nem erőltetem
Akkor már szerintem költséghatékonyabb lenne a régit elvinni egy szervízbe.
-
Narxis
nagyúr
Nem merek onnan rendelni de amúgy pont olyan tab-ot kerestem ami nem Lenovo mert jelenleg a P11 vagy ha mélyebben zsebbe nyúlok akkor a P11 Pro jöhet szóba vagy várok még hátha lesz P12 vagy Pad Pro a Lenovotól. Huawei kiesik mert nincs gugli, Apple nem kell így maradt a Samsung és 150 ezer alatt az S5e. Szóval lényegében Samsung S5e VS Lenovo Tab P11 a kérdés.
-
Irvkhf
aktív tag
Azt írja az oldal róla hogy CPU: Cortex-A53, CPU Cores 4, CPU Maximum Frequency 1,2 Ghz. A CPU Cortex-A7 is négy magos és 1,3 Ghz. Tudom hogy 1Gb RAM van benne és 8 Gb ROM. Eredetileg Android 7 van rajta amivel elég lassú azért akarok inkább valami Android 4.4 vagy 5 öt tenni rá. Esetleg valami mini Linuxot ha lenne de nem találtam.
-
-
windlord
őstag
Ha már veszek, és kb. 30khuf a különbség, akkor pár évre lebontva nem költség.
Amúgy egy 5 éves teljesen tud figyelni az ilyen dolgokra.
Főleg, ha kanapén kell néha rajta filmet nézni.Amúgy erre a felhasználásra, akkor mi lenne elég?
Toll kellene hozzá.
Minimum a 6lite?ezeknél nem gázos az Exynos proci?
-
neophyte79
tag
-
Anubris
őstag
Bocsi!
10 hüv, használt is jó de nem akarok olyan régi modellt. Elsősorban itthoni vásárlás, használatot írtam, összeg 50-100k között.
Ram gondolom min 3gb. Tárhely mindegy mert tudtommal ezek nagyrésze úgyis bővíthető.
Huawei újabb modellek esetében nem tudom még fenáll-e a google alkalmazások tilalma? (talán mate-nél olvastam) Akkor az kiesik nálam.Amiket nézegettem:
-Galaxy Tab A7 10.4
-Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4
-Lenovo M10 Full HD Plus
-Lenovo Yoga Smart Tab (YT-X705F) 10.1
-Lenovo Tab P11 (TB-J606F) 11 -
SlayerSub
tag
Értem, köszi a tippet. Én is erre jutottam, inkább venném biztos forrásból.
Igaz mire ideér lesz ez 300 is. A mostanit adják 200 körül, ami számomra elég vicces.
Ugyanakkor extrem digiten látom az s7-et ill. billentyüzetet.
A szett 250-260 körül kijönne, és nulla %os hitellel meg is lehetne játszani. -
Narxis
nagyúr
Uhhh de kell!
Nagy kár ezért a vékonyság mániáért, gondolom ezért nincs jack csatlakozó és a hideg ráz attól, hogy így kilóg a kamera. Ezt leszámítva teljesen rendben van, ha itthon hivatalos forgalmazásban 200 ezer alatt maradna az ára akkor már ezt választanám annak ellenére, hogy tudom, hogy frissítésből talán egyet ha kap majd android főverzióra vonatkozóan.
-
robotzombie
csendes tag
Érdekes ez. Például a Samsung S7 plus amoled kijelzőjének fényereje ( 441/447 ) 20%-al gyengébb, mint az S7 ips ( 554/535) kijelzője. [link]
Ezt nem nagyon tudom hova tenni. Ugyanakkor ezek drágábbak mint 130. Viszont ott van az S5e, amoled kijelzővel, aminek most kicsit lement az ára. Persze boltfüggő, nagyobb áruházak nem is árulják, ahogy nézem. -
DeFranco
nagyúr
köszönöm, tehát akkor a szoftver olyan amilyen (ez nem annyira izgat), kijelző vállalható elvileg, kérdés még a használhatóság...
hogy kell elképzelni, hol lehet ennek a tabletnek a "határa", mi az amiben ez kevesebb mint pl. egy belépő/közepes samsung? youtube magas felbontáson beszaggathat? facebook dadog? komplexebb weboldalak köhögnek? office-like alkalmazások akadoznak?
vagy ilyenekkel nem kell számolnom? hogy lőjem be a kompromisszumokat?
-
Somatom
veterán
Valahogy úgy. A 270 és a 350 között van elég különbség ahhoz, hogy az átlag user bevállalja a kompromisszumokat. Ami azt illeti, bár szeretem az Amoledet, de beletörődtem volna egy Samu IPS -be. A SOC -ot sem hajtottam volna ki. Egyedül a vezetékes DeX hiánya (ha hiányzik belőle) az, amivel nem tudnék kompromisszumot kötni. Ez meg elég egyedi igény.
-
hardsongoku
csendes tag
-
cidalain
veterán
Az alzás M8 nem jó, sima wifi only (mobilnet meg kellene neki)
@#85226 Berci77
Azt gondolom a méret a legnagyobb gond, nincs igazán 7-8" méretben nagy választék.
A következő gond a 4GB ram. Olcsóbb árszegmensben a 4GB ram abszolút nem általános.
Ha itt tudsz kompromisszumot kötni, és esetleg egy 4G képes 10" 3GB ramos gép megfelelhet, akkor olyan van a 80-as keretből.
De a Lenovo M10 Fhd 4GB ramos LTE képes verzió is talán megvan 80-ból akcióval, de 85-ből biztosan, és akkor csak méretben kell kompromisszumot kötni [link] -
Dr.NX
Topikgazda
Ez a Mediatek MT8183 P60T gyakorlatilag ugyanaz, mint a MT6771V Helio P60:
4x Cortex-A73 @ 2.0 GHz 4x Cortex-A53 @ 2 GHz 12 nm GPU: Mali-G72 MP3 -
cidalain
veterán
Nem lett valami überbrutál, de legalább nem drága.
Ezt a hardver szinte hasonló a Mi pad 4-gyel, ami 3 éve jelent meg...
50 ezer forint alatt kifejezetten jó lehet még 3 GB rammal is. De gyanítom itthon inkább 75-90 körül lesz ram mérettől függően - úgy annyira meg már nem lenne oké -
zzola
titán
Elolvastam a tesztet, hát nem győzött meg. A rendszerdadogás meg az app betöltögetés a halálom, bár utóbbi gyerekeknek nem hiszem, hogy releváns info.
HA nem az említett Lenovo vagy Samsung játékos lenne, akkor mi a következő lépcső?
Köszi128k körül van már iPad 8 (2020).
-
Emu
őstag
Köszönöm, és neked is w.miki.
Nálam az M40 azért esett ki, mert régebben vettem nagyszüleimnek egy unisoc chippel szerelt okostelót, és folyamatosan kompatibilitási gondokkal küzdöttem vele. Belefuthatok még ilyenekbe?
Egyébként T618 vs Helio P60 esetében az előző felé billen a mérleg nyelve teljesítményben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest