- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freiherr #86717 üzenetére
Akkor már el is dölt az lesz, köszönöm szépen
Esetleg valami alternatíva hol érdemes venni? Van még időm azért, csak még nem vettem soha Apple terméket, így nagyon nem is tudom hol érdemes. Most néztem meg, jelenleg egy Lenovo Tab4-8504F 8" tabot használ.Valszeg nagy előrelépés bármi, ehhez képest
Hozzá teszem 2 éve megy, pedig kapott hideget meleget.Gondolhatjátok egy gyerek mennyire vigyáz rá. Most már persze vigyáz, de míg kisebb volt nem igazán. Szóval megbízhatóság terén, le a kalappal a lenovo elött. De ugye már használhatatlan kezd lenni, elavult lett.
Elnézést is kérek az ipad miatt, nem is akarok itt szemetelni hisz ez nem az a topik
-
Sziasztok! Közben keresgéltem és két tabra esett a választás. Szerintetek melyik lehet a jobb alternatíva? Úgy értve melyiket lehet gördülékenyebben használni? Netezni, filmet nézni, videók, kisebb játékok?Melyik úgymond az erősebb?Kb 2 évig jó lenne ha használható lenne amit most veszek neki.(korábban írtam hogy a 9 éves lányomnak szeretném karácsonyra) Köszönöm szépen
Apple iPad 9 2021 10.2 64GB 135k
Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4 64GB 110k -
Kb 2 éve kapott egy lenovo tabot 8" azt tudom, és az már lassu gyenge neki. Sokat kifagy stb.. vagyis ezt csak arra írtam hogy kérdezted milyen játekkal jászik. Fogalmam sincs
de egy kb 2 évvel ezelőtt 40k ért vett tab már gyenge neki. Andoridos gépen gondolkodtam, de talán ipad is jó lehet ha azt jobbnak véled. Érintés érzékeny ceruzára nincs szükség, a 11" lenovo valszeg már nagy lesz neki. Köszönöm a válaszod. Szétnézek azok között amit ajánlottál
-
Sziasztok! A 9 éves lányomnak szeretnék karácsonyra venni egy androidos tabeletet. Kb 100-130k lenne a keret. Általános felhasználás, játékok, videók stb.. méretben nem is tudom talán 10"? Vagy esetleg kisebb is jó lehet. Kapni ennyiért normális tabot? Ha igen mi lehet legjobb választás? Nagyon szépen köszönöm. Talán ha lehet Samsung ami közel áll mint márka hozzám, de nem fontos az legyen. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest