- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, kissé off lesz de szeretnék segítséget kérni tőletek tablet tok vásárlásához. Egy ilyen tabletet rendeltünk: Lenovo Tab P11 Plus 6GB + 128 GB (alza)
Rendeltünk hozzá tokot is, persze pro tok jött így nem jó semmire, fél centivel nagyobb körben... Kellene egy tok de nem tudom, hogy melyik lenne jó hozzá, nem akarok megint rosszat rendelni.
A sima P11 tokja jó hozzá?Magyar webshopból rendelném hogy hamar ideérjen, mert a gyerek használja és nem épp a legbiztonságosabb így, érjen ide hamar.
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
az ajánlott 10" tabletek között szemeztem ezzel: Lenovo Tab P11 (TB-J606F) Snapdragon 662 6GB RAM 128GB ROM 11" 2000x1200 7700 mAh Android 10 258.4*163*7.5mm 490 g
Az a baj, hogy félek a VÁM-tól ismerjük mennyire balf...ékek a magyar ügyintézők és tuti ott ragad karácsonyra a vámhivatalnál... na emiatt nem merem a bangoodról megrendelni. Nézegetem a webshopok ajánlatait de csak a 4gb/128gb van, 110ezer felett. Most néztem egy helyen ahol viszont ezt hirdetik: Lenovo Tab P11 "Plus" ez már 6gb/128gb, de nem a snapdragonnal írják, hanem MediaTek G90T van benne. Ez akkor egy teljesen más típus? Hol helyezkedik el a másikhoz képest?
Köszi! -
-conrad-
addikt
Szia,
látom a banggood-os linket a P11-ről de sajna csak Hongkong-i raktárból lehet választani. Mivel nem vásároltam még így, ezért azt szeretném kérdezni, hogy milyen buktatói lehetnek a dolognak? Pénzügyi szempontból még vámköteles is lesz, ha jól gondolom igaz? Továbbá EU szoftver helyett gondolom ázsiai-val fog érkezni, necces ezt nyugatiasítani? Köszi ha tudsz segíteni.
(röhej, hogy itthon a 4 gb rammal szerelt a duplája ennek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest