- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Jól alakul az amazonos vásárlásom... beregosztráltam egy virtuális bankkártyát, amit valamiért nem fogadott el, feldobta, hogy fizetés sikertelen, változtassak a fizetési módon.. azt eltávolítottam, beregisztráltam egy másik kártyát, erre kspok egy emailt, hogy felfüggesztették a fiókomat gyanús tevékenység miatt
-
szetcsuszott
aktív tag
Szia, illetve aki még olvassa annak is.
Segítsetek kicsit, az Amazonhoz nem értek. A lenovo M10-et néztem, azt írja 51259 HUF+3849 shipping. Beteszem a kosárba, ott is ezt írja. Majd mikor fizetnék, már az van, hogy 54707 HUF, plusz válasszak shipinget, és még erre rátesz a végösszegnél annyit, azaz 59090 HUF a vége. Most akkor mi van?!
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Tablet kéne, főleg a gyereknek online órákra (még elsős, nem kell billentyűzet, szal jó a tablet). Teclast M40-et akartam venni, de youtube-tól mobilarenán át az xda fórumig mindenhol írják, hogy erre PONT nem alkalmas mert sz.r a mikrofonja, ill. egyesek szerint tervezési hibás és nincs kivágva a lyuk a házban a mikrofonnál.
Most viszont meg lehet csípni kb. 53.000 az IPlay 40H -t, ami maximálisan megfelelne szerintem, feltéve, hogy normálisan működik, azaz van értékelhető előlapi kamera és normális mikrofon, ami nem tompa, nem visszhangzik és nem néma, azaz hallják a túloldalt. Akinek van, nyilatkozna, hogy érdemes-e ilyet vennem? Azt is olvastam, hogy erősen melegszik, ez mennyire gáz? Vagy mit vegyek? Itthon lenovo tab m10 hd plust vennék, az kb 75.000, 4/64GB Helio P22T, 1920*1200, ennél lejjebb hardveresen, árban meg feljebb nem mennék.Köszi!
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
cidalain #75304 üzenetére
Na meg is vettem a mediapadot (T3). A gyerek már pörög a youtubon, a tempered glassra pedig még várok 3 hetet, kína messze van.
Köszi a segítséget!"KARCSÚ, SZOLID STÍLUS
A kecses és szolid eloxált alumíniumból készült burkolatával ez a készülék erőt és kifinomult stílust sugároz. Az eszköz kecses formatervét és nyers erejét tökéletesen visszaadja az ízlésesen polírozott fémes felületkidolgozás."érzetre is fém...
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
cidalain #75286 üzenetére
Köszi szépen!
m3 lite nincs használtan, újonnan meg 74 az alja, az nekem sok
m2-ből se nagyon találtam, csak 8"-ost..
T3-ak vannak bőven aprón, csak épp ugyanannyiért vagy drágábban, mintha újonnan venném.
Szóval marad a Huawei Mediapad T3 10" vagy a Lenovo tab4 10" újonnan.szerk: most látom elvileg 610-ért van M2, az jobb annyiért, mint egy T3 50-ért?
-
szetcsuszott
aktív tag
BÚÉK!
Tablet kellene.
Felhasználás: főleg youtube a gyereknek, esetenként filmnézés, illetve természetesen böngészés. Játék nem lesz.
Kijelző fentiek miatt minél nagyobb kéne, olyan 10' körül lenne jó..
Ár: Hááát.. újért 50k körül gondolkodtam, de használt is játszik. próbálom minél gazdaságosabban megúszniNem tudom, itt is az-e a helyzet, mint a laptopoknál, hogy jobb-e egy használt felső kategóriás, mint egy gagyi új?
u.i.: tudom, ez az androidos topic, de a felhasználási területből adódóan windowsos is játszik...Köszi előre is!
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy ConcordeTab Draco tabletem, elvileg 1 GB ram, 8GB tárhely, és itt jön a DE:
a beállításokban a tárhely menüben 2 db belső tárhelyet ír, (ezt nem is értem, egyik a memőria lenne?) így:Namost, ha letöltök egy youtube meg egy facebook appot, azonnal sikolt, hogy kevés a tárhely, azaz csak az 1. tárhelyet használja, a 2., kb 4 GB-ot nem, SD-re meg csak elvétve telepít vagy helyez át pár appot, azaz így a használhatatlanság határát súrolja. Nem találtam olyan beállítást, amivel ki tudnám választani, hogy a 4 GB körüli 2. tárhelyet használja. Van erre lehetőség?
Előre is kösz!Ja, van még benne egy teljesen üres 16 GB SD-kártya is, azt is látja, csak nincs rajta a fotón...de az gyakorlatilag teljesen felesleges így.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok! Térinformatikai alkalmi/hobby-szintű felhasználásra keresnék tabletet.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? nagyjából mindegy...7-10 mondjuk
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? használt is jöhet
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?itthoni
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) qgis térinformatikai szoftverhez kell, alkalomszerűen terepi munkához (hogy lássam, hol vagyok, pontokat, poligonokat vegyek fel, stb. Nem mindennapi "ipari" felhasználás, hanem alkalomszerű segítség a munkámban. És elengedhetetlen a GPS!
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? minél kevesebbet. mondjuk 30.000
-minimum 2.2-es droid kell rá, jó lenne 3G képesség legalább mobilnet miatt (a google légifotóit tudja használni a qgis, ehhez kell a net.)
nem árt, ha kibír vagy 2 órát akksiról..
Köszi! -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #61664 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
szetcsuszott
aktív tag
Hali! Tabletekhez abszolut gyökérként tájékozódnék:
hány hüvelykes legyen a kijelző? nagyjából mindegy...7-10 mondjuk
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? használt
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?itthoni
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) qgis térinformatikai szoftverhez kell, alkalomszerűen terepi munkához (hogy lássam, hol vagyok, pontokat, poligonokat vegyek fel, stb. Nem mindennapi "ipari" felhasználás, hanem alkalomszerű segítség a munkámban. Otthon meg net wifiről, böngészés...ha már van..
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? minél kevesebbet. mivel fogalmam sincs, mennyiből jönne ki minimum, így nyilatkozni se tudok
-minimum 2.2-es droid kell rá, és fontos, hogy sim foglalatos legyen a mobilnet miatt (a google légifotóit tudja használni a qgis, ehhez kell a net.
nem árt, ha kibír vagy 2 órát akksiról..Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged