- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
válasz
laszlohu #40759 üzenetére
Köszönöm!
Találtam én is egy módosítottat, elég jónak tűnik a leírtak alapján.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #40697 üzenetére
A Dual-core szó elérte azt a szintet az AllWinner A20-szal, hogy már nem feltétlenül előny, vagy értéknövelő kifejezés. A multitasking, mint olyan szinte halott rajta. Mind a ConCorde Tab Rokee, mind a Koobe S7 Easy Dual képes befagyni hosszú másodpercekre mikor mondjuk elindul egy alkalmazás frissítés a Google Play-ről.
-
pisteeke
tag
válasz
laszlohu #40693 üzenetére
köszi az infót. A felbontásban van laikus számára érzékelhető különbség? vagy ez is hanyagolható?
A "Navon", "Koobe" gépekről mit érdemes tudni? Az is a MyAudio kategória, vagy attól jobb?
Itt van pl ez a két gép. Ez és Ez. Első ránézésre a típusszámon kívül nem látok közte különbséget. Vagy mégis van, csak én vagyok vak?
vagy akkor már inkább ez vagy ez?Azt érzem, kezdek elveszni a tengerben...
fogglamam nincs, mit kell/érdems szem előtt tartani a vásárláskor, és mi a irreleváns infó...
-
-
-
Soma01
veterán
válasz
laszlohu #40378 üzenetére
Tényleg nagyon hasonlít! Window Mini One az eredeti, fentebb írtak szerint.
A "magyar Chuwi" az melyik is?
szerk.Én ebben a 2 (Chuwi-val együtt 3) tabban gondolkodok.
Tehát:
Alcor Zest Q813I (ez 16 Gigás)
ConCorde tab SLIM (csak 8 Gigás)
(Chuwi v88)Ezetleg
Az Alcor és a Concorde eredetijei. Szóval ez a kategória. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #40184 üzenetére
,,Adobe - éknál dolgoznak azon, hogy a flash player megint támogatva legyen,"
A probléma ott van, hogy most sem támogatott az Adobe-nál. Az Android támogatását tavaly abbahagyták, még a nyáron, talán egy-két nap eltéréssel, de pont egy éve került le a Google Play-ből a Flash Player is. -
xylevi
tag
válasz
laszlohu #40007 üzenetére
olvasgattam vissza eleg sok hozzaszolast, de nem nagyon tudtam leszurni egy osszefoglalot az uzemidorol...egy minimum ket magos, 1 giga rammal felszerelt 7 colos tabletnel ha csak az uzemido a fontos (3 oranal tobbet birjon, esetleg 6-7-8 orat), akkor mi a bestbuy/valasztek? lehet kinabol rendelve, de itthoni vetel is, az arat 30 ezer forint kornyekere lovom be, +-5 ezer...
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
laszlohu #39533 üzenetére
Azért ezeket a teszteket én fenntartásokkal kezelném.
Csináltam egy kis összehasonlítást, 4 program segítségével.
Nexus 7: Tegra3 (4x1,2 GHz), NVidia Geforce ULP, 1 MB L2 cache, 1 GB RAM, Android 4.3
Xperia V: Snapdragon S4 Plus (2x1,5 GHz), Adreno 225, 1 MB L2 cache, 1 GB RAM, Android 4.1.2Antutu
Nexus 7: 12732
Xperia V: 11450Geekbench 2
Nexus 7: 1428
Xperia V: 1562Quadrant
Nexus 7: 3508
Xperia V: 6074Smartbench 2012 Prod:
Nexus 7: 3797
Xperia V: 3431Smartbench 2012 Games:
Nexus 7: 2463
Xperia V: 2967 -
maxika2004
őstag
válasz
laszlohu #39354 üzenetére
... " ha máshogy nem megy "
eddig azthittem azért nem fogadja el a google fiok jelszót mert nem talált wifit,
de most látom hogy valahogy mégiscsak van rajt net .... szoval nem értem hogy akkor miért nem fogadja el
a jelszavat.. (tuti hogy jol irom be mert pc-ről jó ! ) -
ßrainiac
addikt
-
LonGleY
veterán
válasz
laszlohu #39080 üzenetére
Az nem baj, hogy olcsóbb, sőt. A WiFi egyébként nagyon valószínű, hogy elegendő lesz. Konkrét felbontáson még nem gondolkoztam, csak arra gondoltam, jó lenne, ha arányaiban nem lenne olyan alacsony, mint pl. a 15 colos notebook-oknál az 1366 x akármennyi, mert az ott nagyon kevés.
ConCorde tab ROKEE: Ez az 1024 x 600 végülis elég lesz. Kétmagos, 1 gigás, hát ennél erősebb nem is kell. Fölötte még esetleg egy tipp? Bár itt legfeljebb a felbontásban vagy vízállóságban tudnánk feljebb menni, a plusz kakaó ebben az esetben már abszolut nem számít.
-
helixP
nagyúr
válasz
laszlohu #38940 üzenetére
Köszi, én is nézegettem. A képernyő és az 512 gondolkodtat el. Az itt tapasztalható negatív kicsengés mennyire reális?
-
vlevi
nagyúr
válasz
laszlohu #38711 üzenetére
Ráadásul a levonó, a berakott link alapján 4.0-s droiddal van. Az pedig már igencsak régi.
Persze nem néztem utána, lehet, hogy frissítve van 4.1.1-re, sőt, az is lehet, hogy főzött CM10.1 (ami 4.2.2) létrezik rá, de valahogy nekem is akkor már inkább az Asus.
Sokkal újabb modell, processzor, kijelző, oprendszer, ... minden téren sokkal előrébb van mint a másik. -
válasz
laszlohu #38686 üzenetére
Utána olvastam Acer A1-810-nek. Pont az akku kijelzéssel voltak gondok. Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e, de ha nem, akkor nem hiszem, hogy megállapítható, hogy hogyan, mennyire merül készenlétben.
Más javaslata nincs valakinek olyan 8-10"-os tabletre, ami készenlétben az iPad-hez hasonlóan nem, vagy csak minimálisan merül? Nem játékra kell, szóval nem muszáj erőgépnek lennie, de a kijelző legyen IPS...
-
smkb
őstag
válasz
laszlohu #38631 üzenetére
10.000 a hivatalos ajánlott árak közt a különnbség azonos háttértárak esetén. (HD 7-et is lehet pont így zugpc boltban venni 46 körül). Egy árban kellene lenniük. Az lehetne maximum a reális, főleg úgy, hogy az A1-810 külföldi fórumokat és az Acer saját weblapját is olvasgatva, nem éppen egy bugmentes termék.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #38389 üzenetére
1. Mindenki azt kommunikál kifelé, amit csak akar, aztán hogy mekkora a valóságtartama, már egy másik történet.
Ez mindegyik gyártóra, brandre, forgalmazóra igaz, legyen az egy 5 fős kft, vagy egy 300000 főt foglakkoztató multinacionális vállalat.
2. Szerinted a többi brand nem küldi vissza a hardverhibás szállítmányt ?
A ConCorde azt teszi, amit minden cégnek tennie kéne, tájékoztat. Ők megteszik, sajnos azonban nagyon sok olyan cég, illetve képviselet/forgalmazó van itthon, akik annyit nem mondtak eddig még, hogy bú vagy bá (nem nehéz példát találni rá).Ettől amúgy még mindig nem lesz valami minőségibb.
-
Hannibal88
csendes tag
válasz
laszlohu #38368 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot!
Valóban nagyon jó darabnak tűnik, viszont nem találtam olyan boltot ahol jelenleg raktáron lenne belőle (a legtöbb július közepét jelöli meg érkezésként). Az már sajnos késő lenne.
Valamint az hogy nincs róla tapasztalat, ez is kicsit aggaszt, egyetértek (#38367) z0d1AK-val, hogy ha vannak hibái akkor nem lesz túl jó ajándék.Esetleg olyan gépet tudnátok ajánlani amiről már sok pozitív visszajelzés született és beleillik ebbe a kategóriában?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
laszlohu #38075 üzenetére
Köszi!
Kaptam még néhány ajánlatot ezek közül melyik jobb: Concorde 7015 vagy Koobe S7 Easy vagy Wayteq xTAB-70.
Szerintetek ez mennyire valós merjen az ember vásárolni, mert szerintem igen csak jó ár: Prestigo Multi Pad 7 Pro Duo
Köszi
-
vlevi
nagyúr
válasz
laszlohu #38075 üzenetére
Inkább ne. 800x480-as képernő, 1db processzormag, satöbbi. Értem én, hogy 20ezer alatt csak ezek vannak, de inkább ne vegyen semmilyet, mert nem érdemes.
Kb olyan, mintha valaki motort akarna venni, de csak 50-es robeszre van pénze, megveszi, aztán kénytelen belátni, hogy országútra, túrára valóban olyan használhattlan, mint ahogy előtte mondták neki, csak nem hitte el.Sokkal inkább egy használt , de újabb típust javaslok.
-
Szőröstalpú
tag
válasz
laszlohu #37734 üzenetére
Köszi, osmand-ot olvastam több helyen, ki fogom próbálni (régebben már tettem vele egy próbát, de akkor nagyon lassú volt a telefonomon). Mondjuk azt terveztem, hogy egy sygic lesz rajta, de akkor kap egy esély az osmand is.
De én leginkább a kijelzőre lennék kiváncsi, hogy az mennyire használható napfényben. Olvastan róla (a samsungról) jót és rosszat is, youtube-on meg annyira nem jön át a dolog, szóval itt teljesen bizonytalan vagyok. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #37005 üzenetére
"OTG kábelt lehet hozzá csatlakoztatni?"
Igen, lehet. OTG kábel meg drágán náluk is van, olcsón pedig az eBay-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest