- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Igazad van. Ez a kis szösszenet is Téged igazol. A stílus maga az ember, és köszi de ebből nem kérek...
-
Zeki
nagyúr
Hidd el, már sokszor belefutottam abba amit írtál, és kívántál nekem.
Sőt, volt hogy már a cinizmus akkorára nőtt (pl xbox 360 topik), hogy inkább én segítettem a kérdezőnek.Ebben a topikban már párszor le lett írva, hogy - ajánlatok nekem 7"-os tabletet 20-ig, 25-ig, 30-ig, 40-ig, 50-ig.
A válasz is le lett írva párszor, pl hogy 20-ig jó szívvel semmit, felette meg wayteq,
És igazából az efeletti ársávokban is kb ugyanazok a márkák jönnek elő. Márkák, és nem matricázott "brandek".
De persze itt sem olvas soha senki vissza.
Így aztán nem csoda hogy van akinek tele lett a puttonya és visszafogta magát, mert unja 2 naponta ugyanazokat leírni.kelzsoca
Oké, köszi! -
Zeki
nagyúr
Nahát, pedig hidd el, őszintén beszéltem. 8"-ban 25-ért nincs olyan hogy nem igénytelen a hatás. És akkor még hardveresen sem túl jó.
Igen, kisebb méretben jobban vannak olcsóbbak, az a wayteq szinte mindig a belépős, de már normális kategóriában van emlegetve.
Mondhatni olcsó kategóriában csak az.
A wayteq is olyan "márka", mint a concorde, meg sok már hipermarketes márka, hogy van Kínában (pár)tucat tablet gyártó, és ők kimennek oda, és választanak, hogy melyiket kérik saját márkájukban legyártva.
Amíg Cube termékeket választanak, nagy baj nem lehet. De lehet hogy majd más gyártóktól is szereznek be tabletet. Ki tudja?
Nekem a Wayteq csak azért szimpatikus, mert a Xiaomi hazai hivatalos képviselete lettek, és azok bizony jó mobiltelefonok! -
Tin
veterán
kb 1 hónap múlva lesz elérhető, de németeknél már be van árazva, saturn-ban is 149 EUR. nálunk gondolom 50e forint körül nyit.
kb ugyanazt tudja, mint a nexus 7, de annál talán kicsit gyengébb, viszont van hátlapi kamera és microsd.
egyébként a 8GB-os refurbished nexus 7 elég jó vétel, és OTG kábellel tudsz rá pendrive-ot dugni.
-
laszlohu
addikt
Tessék :
[Nexus 7 8 GB]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest