- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Kislányomnak (9éves) vennék tabot.
7" colos ips
1gb ram
4 magos
max20-25ezerért, nem baj ha olcsóbb, elsősorban itthonról, akár használtan is mondjuk, ha tudtok a hardveraprón ajánlani.
játékok, filmnézés, net,
Nem sértődnék meg, ha ilyen pénzért még hdmi és hátlapi kamera is lenne rajta.Ezekre gondoltam [link]
Ezek közül a navon predator, ami teljesíti a fentieket, de nem ismerem egyiket se. Úgyhogy kérlek beszéljetek le ha rossz és/vagy rá egy jobbra ha van.
Kösziii
ui:nem annyira sürgős csak 02.01-én lesz a szülinapja
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
tjb007 #40480 üzenetére
Köszi!
Igen biztos, hogy xpad-70, nem rég vettem használtan
Más megoldás akkor nem lehetséges?
Nem lesz gond pl. a biztonsági mentésekkel illetve azok vissza állításával pl angry birds-ök stb. játékok, alkalmazások, amik a mostani ICS alatt/felett/mellett lettek mentve?
Vagy nincs az ajánlottnál (ginger) egy kicsit újabb megbízható android? -
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. A problémám a következő. Van nekem egy xpad-70 tabletem, amire itt ajánlott linkről telepítettem az ott leírtaknak megfelelően az újabb ICS 4.0.3-at, ezt követően rootoltam a tabletet. Műkdött is minden rendben, de nem sokára olyan problémák jelentkeztek, hogy pl. Nem bír bekapcsolódni, értem ezalatt pl., hogy eljut a wateq logóig, de hiába várok nem megy tovább. Ilyenkor az is előfordul, hogy ki sem lehet kapcsolni. A reset gombra kikapcsol. Olyan is előfordul, hogy semmit sem reagál a bekapcs gombra csak sötét minden. Ilyenkor azt sem jelzi, ha bedugom atöltőt. Reset gomb után be tudom kapcsolni, de volt már, hogy csak úgy tudtam működésre bírni, hogy újra raktam az egész rendszert.
Mi lehet a baj? Mi lehet a megoldás?
Esetleg egy másik android vagy root? Vagy a régi eredeti root nélkül? Mit próbáljak?Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok Emberek!
Tudnátok segíteni, hogy egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra+ tabletet hogyan tudnék rootolni?
Honnan tudnék letölteni hozzá egy megfelelő programot?Köszi!
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Egy wayteq xpad-70 tabletet szeretnék frissíteni ICS-re, de a gyártó oldaláról valamiért nem tudom letölteni a zip filet. Van erre valami más megbízható lehetőség?
Van olyan app amivel a tableten lévőalkalmazásokat le tudom menteni, hogy frissítés után vissza telepítsem?Köszi!
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Hannibal88 #38380 üzenetére
Nekem "sokan" a Koobe S7 Easy-t ajánlották, jár hozzá ingyen 300 e-book, ja és magyar a support.
Majdnem vettem is egyet most, de éppen elfogyott a boltba (edigital)pedig a neten kinéztem, hogy hol van még raktáron és úgy mentem vásárolni. Több időm nem igen volt várni, meg keresgélni így amit a boltban ajánlottak 23000ft-ért azt vettem meg így végül egy Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ 4GB lett.
Szerintem, ez is meg felel hasonló célokra.
-
sonaj0203
aktív tag
Nem ismerem ezt a céget, bár itt elég sokan emlegetik meg rendeltek is egy páran már onnan. Szerintem az van amit "z0d1AK" kolléga is írt. Elég, ha mondjuk 1000 megrendelésből spórolnak 1-en nekik már gondolom akkor is megérte. És gondolom külföldi céggel nem igen tudsz mit kezdeni. Fogyasztóvédelem vagy mi van ilyenkor???
Mert helyi postás, helyi cég, vagy helyi eladó tökét sem egyszerű elkapni, de külföldiét.
-
sonaj0203
aktív tag
Kitől jött és ki nem írta rá hogy törékeny, sőt csomagnál van olyan, hogy érték megjelölés, szerintem az fizessen aki így adta/adatta postára.
sajnáljuk amúgy
Együtt érző vagyok, mert én is postai csomagküldéssel készülök vásárolni hamarost egy Koobe S7 Easy-t. Remélem nem járok így
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
this is life #38244 üzenetére
ÁÁÁhaáá!
Kösz a felvilágítást már értem.
Oké, hogy két magos sok magos kender magos jobb lenne, csak nehéz szerezni 20000ft körül.
Bár találtam egykét hirdetést csak azokban meg valamiért nem bízom itt példáulKérdeztem is itt, hogy mi a vélemény menyire bízhatunk ilyen hirdetésekben, de nem jött válasz.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
syberia #38237 üzenetére
Én is inkább a Koobe S7 Easy-re hajtok, mert bár itt nem írták, hogy melyik a legjobb, de ahogy utána olvasgattam ezt dicsérik a legjobban, nagyrészt a magyar suport miatt is. Szerintem nagyon nem fogunk mellé, ha ezt választjuk.
"this is life"ez mit is jelent:"2 magos brandeltek közül"
az acer az jó csak hát drága (nekem) meg úgy látom neki is. -
sonaj0203
aktív tag
válasz
syberia #38224 üzenetére
Bocs én nem vagyok hozzáértő ("hozzá ért ő" se nagyon)
még, de láttam egy ilyen hozzászólást itt:
" Ami tetszik: olcsó
Ami nem tetszik: ipari szemét, így már nem is olyan olcsó
nagyon lassú, folyton lefagy, érzéketlen az érintőképernyő, ég a pofám, hogy ezt adtam karácsonyra..."én is hasonló árkategóriában keresgélek nekem ezeket ajánlották, de még nem igen írtak, hogy ezek közül melyik a jobb:
Concorde 7015 vagy Koobe S7 Easy vagy Wayteq xTAB-70. -
sonaj0203
aktív tag
Bocs csak azért a sürgetés, mert egy hétvégén tartandó szülinapra kellene és a sietség miatt nem akarok rosszul dönteni.
Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
laszlohu #38075 üzenetére
Köszi!
Kaptam még néhány ajánlatot ezek közül melyik jobb: Concorde 7015 vagy Koobe S7 Easy vagy Wayteq xTAB-70.
Szerintetek ez mennyire valós merjen az ember vásárolni, mert szerintem igen csak jó ár: Prestigo Multi Pad 7 Pro Duo
Köszi
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Már böngészem egy ideje a tablet rengeteget, de nagyon sok idő amíg kitudom választani a leginkább megfelelőt. Ezért inkább hozzáértő, tapasztalt fórumtársaim szeretném megkérdezni mit ajánlanak legjobb ár/érték arányba max 20000ft-ig. Használt is lehet, garancia előny.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest