- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
mike1334 #46594 üzenetére
Fú, az a másik, amitől kivagyok. És még csak most kezdenek ezek az 1366 mocskok lekopni! Jó, ha a weboldalak negyedét látod, ráadásul a tálcát is a legtöbben lent hagyják, hogy még az is lenyessen a képből. Nekem olyan, mint egy kalitka. Hozzá lehet szokni, ha nem ismered a szabadságot. Ez tényleg nagyon szubjektív megítélésű dolog; én konkrétan ezeken nem tudnék dolgozni. 24 colon is látom a fullHD pixeleit és alig férek el, ide legalább 2560*1440 kellene.
-
LonGleY
veterán
válasz
mike1334 #46592 üzenetére
Az aztán a teszt, fullHD-n W3D-zni. :] Akkor gondolom a filmeket is SD-ben nézed - így meg még az igényed sem alakul ki a minőségre. Így is lehet ezt csinálni, de aki folyton fullHD-zik, annak jön a büfi is egy ilyen készülék pixeleit bámulva.
A tűéleset véletlen se említsd egy mondatban ezekkel! Szerintem meg baromira kellene a felbontás, mert így semmire sem jók, még egy sima HD filmet se visznek el, ami ősciki, miután a legtöbb telefon tudja (és most nem a lejátszás sebességére gondolok, hanem arra, hogy értelme is van, mert van elég pixel hozzá)...
-
-
LonGleY
veterán
válasz
donjohnson #46588 üzenetére
Ezen én is most hűltem le, hogy minden 40-60 körüli ilyen kakker. Nem is gondoltam, hogy 2014-ben ha betérek ebben a topikba, ilyen ősi megoldásokkal találkozom. És 10.1 colban az 1280x800 pont ugyanaz a kategória, mint 7 colban az 1024*768, csak még rosszabb a felbontás... Röhej. A telefonom tudja ezt 4 colban.
-
LonGleY
veterán
Üdv! Új, ~7 colos tabletet keresek 35 körül.
A minimum a kétmagos proci és az 1 GB memória,
tárhelyben a 8 GB elégnek tűnik, de nem baj, ha bővíthető.Inkább minőségi, jobb felbontású darab érdekelne. Apex
Launcherrel vagy TSF Shell-el használnánk többnyire böngészésre,
multimédiázásra. Jó lenne, ha elkerülhetnénk a régebbi készülékekre
jellemző katalmas kávát, ami szerintem baromira lerontja az összképet.Mostanában mi jó vétel? Köszönöm előre is!
-
LonGleY
veterán
válasz
tjb007 #39083 üzenetére
Értem. Megnézem őket, de itt valóban hasznos, hogy friss termékről van szó.
Még egy: megbízható online vagy bp-i boltot tudnátok ajánlani hozzá? Ha konkrétan nem ismertek egy ilyet sem, ahol jó áron beszerezhető, akkor legfeljebb mazsolázok az árgépen.
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
LonGleY
veterán
válasz
laszlohu #39080 üzenetére
Az nem baj, hogy olcsóbb, sőt. A WiFi egyébként nagyon valószínű, hogy elegendő lesz. Konkrét felbontáson még nem gondolkoztam, csak arra gondoltam, jó lenne, ha arányaiban nem lenne olyan alacsony, mint pl. a 15 colos notebook-oknál az 1366 x akármennyi, mert az ott nagyon kevés.
ConCorde tab ROKEE: Ez az 1024 x 600 végülis elég lesz. Kétmagos, 1 gigás, hát ennél erősebb nem is kell. Fölötte még esetleg egy tipp? Bár itt legfeljebb a felbontásban vagy vízállóságban tudnánk feljebb menni, a plusz kakaó ebben az esetben már abszolut nem számít.
-
LonGleY
veterán
Hi! Android 4.x-el milyen 7 colos, strapabíróbb tabletet tudnátok 40 körül?
Egy speciális, saját fejlesztésű raktárkészletező scriptes-ajaxos weboldalt futtatna és ennyi, szóval nem hiszem, hogy ehhez nagyon sok kakaó kéne. Felbontásban viszont nem árt, ha normális. Az sem baj, ha van bennne mobilnet kezelés. A lényeg még, hogy pár hónap múlva is lehessen kapni, mert jó lenne a bolthálózat minden tagját ezzel felszerelni, sőt az is lehet, hogy boltonként több kell majd.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest