- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Én sem értem el őket könnyen, de azért, mert el vannak havazva. Mindenki a rendelése után érdeklődik, ami ugye - mint te is írtad - késik, mert kifogytak.
Ha nagy nehez sikerül elérni őket a live chat-en, akkor viszont korrektek. Nekem pl még a rendelésem is lemódosították, mert meggondoltam magam, és az ELF helyett Aurorát kértem. Kifizettem paypal-on a különbözetet, ők meg módosították a rendelést. De lassan - pár nap késéssel küldik már a válaszokat a mail-ekre is
Már háromszor kértek elnézést a késésért, és írták, hogy jövőhéttől tudnak szállítani, mert akkor kapják meg a gyártótól a készülékeket. Azt is írták, hogy most az Ainol cuccok a legkeresettebbek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest