- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Netfone
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Google Pixel topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Német amazonról olcsón (~125EUR) volt egy elvileg alig használt Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet (SDM680-nal), meg is jött, tetszik, használható, viszont: 25-ből kb. egyszer sikerül rávenni hogy elkezdjen tölteni, és akkor is 1-2%-ot tölt óránként.
Próbáltam minden itthon fellelhető töltő/kábel kombóval (saját töltője nem volt a dobozban, csak kábel). Az amazon support annyit tudott mondani, hogy 25 eurót refundolnak és mondták hogy küldjem vissza ha továbbra sem lesz jó... szóval most itt vagyok egy lassan csurig merült tablettel
Pedig amúgy tetszik, kicsit (khm.. NAGYON) röcög, de pont megfelel a célnak.
Googleben csak ilyen generic Lenovo fórumbejegyzések jöttek be hogy persze, "M10 3rd gen not charging", illetve 1-2 indiai emberke cserélgetett USB portokat youtube-on hasonló címen, de az a helyzet hogy tök tisztának és sértetlennek tűnik az USB port is. Szoftveresen már mindenféle akksikímélő módokat kapcsolgattam ki és be, semmi változás.
Valakinek van erre ötlete?
Tényleg simán hibás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest