- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Hmm. Update hogy bekapcsolva ugye kb. 20-ból kb. 2x hajlandó egyáltalán jelezni hogy tölt, kikapcsolva nem írja hogy töltene de most délután 4 és este 10 közt felment kb. 20%-ot így kikapcsolva töltve. Biztosan nem normális amit csinál.
#93084Öcsielvtárs kb. látszólag érintetlen újként jött, a töltőcsati látszólag hibátlan és tiszta, bármilyen kábel áll benne mint a cövek.
szerk: aha, közben megnyitottam a Lenovo appot ami defaultból rajta van, egyrészt persze bőven garis még azt írja, de helyszín Németország (nyilván, onnan van, nem tudom itthon foglalkoznának-e egyáltalán vele), másrészt serial alapján javítási előzmény: Warranty / Battery. Hát ebből amazon visszaküldés lesz... kár érte, elfogadható cucc volt (főleg 125 euróért
többet mondjuk lehet nem is adtam volna érte, tényleg max. elfogadható kategória, és max. ennyiért).
-
updog
őstag
Sziasztok!
Német amazonról olcsón (~125EUR) volt egy elvileg alig használt Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet (SDM680-nal), meg is jött, tetszik, használható, viszont: 25-ből kb. egyszer sikerül rávenni hogy elkezdjen tölteni, és akkor is 1-2%-ot tölt óránként.
Próbáltam minden itthon fellelhető töltő/kábel kombóval (saját töltője nem volt a dobozban, csak kábel). Az amazon support annyit tudott mondani, hogy 25 eurót refundolnak és mondták hogy küldjem vissza ha továbbra sem lesz jó... szóval most itt vagyok egy lassan csurig merült tablettel
Pedig amúgy tetszik, kicsit (khm.. NAGYON) röcög, de pont megfelel a célnak.
Googleben csak ilyen generic Lenovo fórumbejegyzések jöttek be hogy persze, "M10 3rd gen not charging", illetve 1-2 indiai emberke cserélgetett USB portokat youtube-on hasonló címen, de az a helyzet hogy tök tisztának és sértetlennek tűnik az USB port is. Szoftveresen már mindenféle akksikímélő módokat kapcsolgattam ki és be, semmi változás.
Valakinek van erre ötlete?
Tényleg simán hibás lehet?
-
updog
őstag
Sziasztok!
Némi szűrés után a Xiaomi Pad 6 maradt a virtuális kosaramban (venném a 8/128 modellt), amire főként kellene: ügyfeleknek képeket bemutatni, így fontos lenne a színhűség (ha jól látom IPS) és a képfrissítés (144Hz rendben van szerintem). Van valakinek konkrét tapasztalata ilyen téren?
Gondolom az egész korrekt SD procival és 8GB RAMmal nem kell akadástól, fagyástól tartani? (Lenovo M10-zel jártam úgy hogy hiába volt az elégnek gondolt 4GB RAM, két lapnyi Chrome és - minden más explicit kilőve - sima Netflix is akasztotta, volt hogy ki is lépett belőlük...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest