Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz eshe #93082 üzenetére

Hmm. Update hogy bekapcsolva ugye kb. 20-ból kb. 2x hajlandó egyáltalán jelezni hogy tölt, kikapcsolva nem írja hogy töltene de most délután 4 és este 10 közt felment kb. 20%-ot így kikapcsolva töltve. Biztosan nem normális amit csinál.

#93084Öcsielvtárs kb. látszólag érintetlen újként jött, a töltőcsati látszólag hibátlan és tiszta, bármilyen kábel áll benne mint a cövek.

szerk: aha, közben megnyitottam a Lenovo appot ami defaultból rajta van, egyrészt persze bőven garis még azt írja, de helyszín Németország (nyilván, onnan van, nem tudom itthon foglalkoznának-e egyáltalán vele), másrészt serial alapján javítási előzmény: Warranty / Battery. Hát ebből amazon visszaküldés lesz... kár érte, elfogadható cucc volt (főleg 125 euróért :D többet mondjuk lehet nem is adtam volna érte, tényleg max. elfogadható kategória, és max. ennyiért).

• updog

őstag

Sziasztok!

Német amazonról olcsón (~125EUR) volt egy elvileg alig használt Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet (SDM680-nal), meg is jött, tetszik, használható, viszont: 25-ből kb. egyszer sikerül rávenni hogy elkezdjen tölteni, és akkor is 1-2%-ot tölt óránként.

Próbáltam minden itthon fellelhető töltő/kábel kombóval (saját töltője nem volt a dobozban, csak kábel). Az amazon support annyit tudott mondani, hogy 25 eurót refundolnak és mondták hogy küldjem vissza ha továbbra sem lesz jó... szóval most itt vagyok egy lassan csurig merült tablettel :D Pedig amúgy tetszik, kicsit (khm.. NAGYON) röcög, de pont megfelel a célnak.

Googleben csak ilyen generic Lenovo fórumbejegyzések jöttek be hogy persze, "M10 3rd gen not charging", illetve 1-2 indiai emberke cserélgetett USB portokat youtube-on hasonló címen, de az a helyzet hogy tök tisztának és sértetlennek tűnik az USB port is. Szoftveresen már mindenféle akksikímélő módokat kapcsolgattam ki és be, semmi változás.

Valakinek van erre ötlete? :R Tényleg simán hibás lehet?

• updog

őstag

Sziasztok!

Némi szűrés után a Xiaomi Pad 6 maradt a virtuális kosaramban (venném a 8/128 modellt), amire főként kellene: ügyfeleknek képeket bemutatni, így fontos lenne a színhűség (ha jól látom IPS) és a képfrissítés (144Hz rendben van szerintem). Van valakinek konkrét tapasztalata ilyen téren?
    Gondolom az egész korrekt SD procival és 8GB RAMmal nem kell akadástól, fagyástól tartani? (Lenovo M10-zel jártam úgy hogy hiába volt az elégnek gondolt 4GB RAM, két lapnyi Chrome és - minden más explicit kilőve - sima Netflix is akasztotta, volt hogy ki is lépett belőlük...).

Új hozzászólás Aktív témák