Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oriic

HÁZIGAZDA

Sziasztok. Átjöttem ebbe a topikba, mert konkurenciánál ez kvázi esélytelen, és ismerőst végre sikerült rávenni, hogy gondolkodjon el androidos tableten is.

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
    Minimum 8".

■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    Elsősorban használt, de ha lehetséges az új készülék mint opció, az is jöhet.

■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
    Elsősorban hazai vásárlás a terv (Hardverapró például), de ha valami atom best buy megoldás van külföldről, az is szóba jöhet.

■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
    Böngészés, játék. Utóbbi lenne elsősorban a fontos, ismerős olyan programokat akar tolni (akár némi kompromisszummal, tehát kisebb FPS számmal, de nem ilyen max 10-20FPS-sel :D), mint a COD: Mobile, Genshin Imapct, League of Legends Wildrift, később Apex Legends Mobile, Diablo Immortal)

■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).

80-100k használtam maximum. Ha van olcsóbban best buy, az is jöhet (tippre: nincs :DD)

Egyéb kritérium nincs igazán, esetleg még én tudnám azt mondani, hogy azért fullHD legyen a készülék, a 720p korának már vége szerintem. Van bármilyen megoldás erre ebben a kategóriában, vagy felejtsük el itt is? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák