Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Átjöttem ebbe a topikba, mert konkurenciánál ez kvázi esélytelen, és ismerőst végre sikerült rávenni, hogy gondolkodjon el androidos tableten is.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Minimum 8".■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Elsősorban használt, de ha lehetséges az új készülék mint opció, az is jöhet.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Elsősorban hazai vásárlás a terv (Hardverapró például), de ha valami atom best buy megoldás van külföldről, az is szóba jöhet.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Böngészés, játék. Utóbbi lenne elsősorban a fontos, ismerős olyan programokat akar tolni (akár némi kompromisszummal, tehát kisebb FPS számmal, de nem ilyen max 10-20FPS-sel), mint a COD: Mobile, Genshin Imapct, League of Legends Wildrift, később Apex Legends Mobile, Diablo Immortal)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
80-100k használtam maximum. Ha van olcsóbban best buy, az is jöhet (tippre: nincs
)
Egyéb kritérium nincs igazán, esetleg még én tudnám azt mondani, hogy azért fullHD legyen a készülék, a 720p korának már vége szerintem. Van bármilyen megoldás erre ebben a kategóriában, vagy felejtsük el itt is? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest