Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamás86
tag
Sziasztok.Megérkezett a Teclast M40 Aliexpress lengyel raktárról.Nem vagyok felhötlenül boldog vele.Teljesítmény jo minden a vártaknak megfelelő.De olyat csinál hogy töltön volt bekapcsolva kb 1óra múlva ránéztem hogy áll ,erre semmi reakció hosszan nyomva bekapcsolo gombot bekapcsolt utánna semmi gond következő league of legends telepités lemegy elinditom de még kb 600mb letölt,félreraktam pár perc múlva nézem ugyan ugy reagált mint töltésnél.Nem tudom mi lehet.Amugy játszottam vele pubg call of duty Gta Sa éssemmi gond.Steam linkel is játszottam semmi gond.Még probálgatom hogy mi lehet ez a lefagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX