- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamás86
tag
válasz
baal-amiga #84831 üzenetére
Igen igy van.De igazábol én nem futottam bele olyan programba amit minden nap használok és nem megy a tableten.Chrom volt kicsit necces a jelszavak meg a könyvjelzők miatt de firefoxra áttvittem mindent.
-
tamás86
tag
válasz
xrvman #84824 üzenetére
Szia a Hms ne tántorítson el a matepad 10.4 től én is vettem egyet kivancsiságból és mindent tud amit egy google tablet alapvetően.Mindent tudtam pótolni más forrásból.Akku paradés játékok nagyon jól mennek.Hbo go hd megy kodi kiegeszitővel hd ba rtl most+ ugyan ugy netflix az sd sajnos.
-
tamás86
tag
Probálgatom a teclast m40 et és rájöttem hogy a wifivel lehet valami.De pld ha áttálitom powersave modra es ugy kapcsolok wifit megszünik a Sleep of death jelenseg.És igazabol igy se lassul be antutu 205000 pontot ad power save modban.Akkor is megszunki ajelenség ha nincs wifi bekapcsolva.Nem tudom hogy vitát inditsak e aliexpresszen.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Tesztelgettem az M40-et nem a töltés a gond.Sleep of Death jelenséget produkálja találtam rá egy appot SoD killer ezzel megszunt a hiba.Azert ez nem olyan jó.Remélem jön majd hozzá update és változik ez a dolog.
-
tamás86
tag
Nem tudom mi volt ez nem tudom reprodukálni.Azt olvastam más Teclast tabnál a bekapcsolva töltés okozott ilyet.Most úgy töltötem hogy kikapcsoltam és 100 %nal vettem le.Azota semmi gond.Telepitettem újra a League of legends mint tegnap annál se jött elő.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Megérkezett a Teclast M40 Aliexpress lengyel raktárról.Nem vagyok felhötlenül boldog vele.Teljesítmény jo minden a vártaknak megfelelő.De olyat csinál hogy töltön volt bekapcsolva kb 1óra múlva ránéztem hogy áll ,erre semmi reakció hosszan nyomva bekapcsolo gombot bekapcsolt utánna semmi gond következő league of legends telepités lemegy elinditom de még kb 600mb letölt,félreraktam pár perc múlva nézem ugyan ugy reagált mint töltésnél.Nem tudom mi lehet.Amugy játszottam vele pubg call of duty Gta Sa éssemmi gond.Steam linkel is játszottam semmi gond.Még probálgatom hogy mi lehet ez a lefagyás.
-
tamás86
tag
Jogos😁
-
tamás86
tag
Basszus nem.
-
tamás86
tag
[link]. Teclast M40 lengyel raktárról.136euroert vettem meg ma.
-
tamás86
tag
Sziasztok agyalok egy Teclast m40 en de néztem videot róla és a kijelző mattabnak tűnik az iplay 30 pro nál élőben milyen akinek van meg vagytok elégedve vele?Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest