- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamás86
tag
válasz
baal-amiga #84831 üzenetére
Igen igy van.De igazábol én nem futottam bele olyan programba amit minden nap használok és nem megy a tableten.Chrom volt kicsit necces a jelszavak meg a könyvjelzők miatt de firefoxra áttvittem mindent.
-
tamás86
tag
válasz
xrvman #84824 üzenetére
Szia a Hms ne tántorítson el a matepad 10.4 től én is vettem egyet kivancsiságból és mindent tud amit egy google tablet alapvetően.Mindent tudtam pótolni más forrásból.Akku paradés játékok nagyon jól mennek.Hbo go hd megy kodi kiegeszitővel hd ba rtl most+ ugyan ugy netflix az sd sajnos.
-
tamás86
tag
Probálgatom a teclast m40 et és rájöttem hogy a wifivel lehet valami.De pld ha áttálitom powersave modra es ugy kapcsolok wifit megszünik a Sleep of death jelenseg.És igazabol igy se lassul be antutu 205000 pontot ad power save modban.Akkor is megszunki ajelenség ha nincs wifi bekapcsolva.Nem tudom hogy vitát inditsak e aliexpresszen.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Tesztelgettem az M40-et nem a töltés a gond.Sleep of Death jelenséget produkálja találtam rá egy appot SoD killer ezzel megszunt a hiba.Azert ez nem olyan jó.Remélem jön majd hozzá update és változik ez a dolog.
-
tamás86
tag
Nem tudom mi volt ez nem tudom reprodukálni.Azt olvastam más Teclast tabnál a bekapcsolva töltés okozott ilyet.Most úgy töltötem hogy kikapcsoltam és 100 %nal vettem le.Azota semmi gond.Telepitettem újra a League of legends mint tegnap annál se jött elő.
-
tamás86
tag
Sziasztok.Megérkezett a Teclast M40 Aliexpress lengyel raktárról.Nem vagyok felhötlenül boldog vele.Teljesítmény jo minden a vártaknak megfelelő.De olyat csinál hogy töltön volt bekapcsolva kb 1óra múlva ránéztem hogy áll ,erre semmi reakció hosszan nyomva bekapcsolo gombot bekapcsolt utánna semmi gond következő league of legends telepités lemegy elinditom de még kb 600mb letölt,félreraktam pár perc múlva nézem ugyan ugy reagált mint töltésnél.Nem tudom mi lehet.Amugy játszottam vele pubg call of duty Gta Sa éssemmi gond.Steam linkel is játszottam semmi gond.Még probálgatom hogy mi lehet ez a lefagyás.
-
tamás86
tag
Jogos😁
-
tamás86
tag
Basszus nem.
-
tamás86
tag
[link]. Teclast M40 lengyel raktárról.136euroert vettem meg ma.
-
tamás86
tag
Sziasztok agyalok egy Teclast m40 en de néztem videot róla és a kijelző mattabnak tűnik az iplay 30 pro nál élőben milyen akinek van meg vagytok elégedve vele?Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest