Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

Üdv!
    Egy zárt flottában vagyok benne és szeretnék tabletet venni...
    A kínálat karácsonykor elfogyott, mert az internetes ajánlatokként írt választékot elvitték, mire döntöttem volna.
    Viszont most felfedeztem a Lenovo M10-et a normál készülékkínálataban, viszont ez nem telefon, hanem tablet, tudomásom szerint.

Annyit írtak róla, hogy "(10,1" HD nyolcmagos 8 MP 16 GB)"
    Majd kedden megkérdezem telefonon, hogy miért nem a többi tablet között szerepel, azt kizárom, hogy tévedtek volna, de akkor is furcsa...
    Árukeresőn rákeresve (ha nem tévedtem el), akkor azt írták róla, hogy csak 2 Gb-os, ami nagyon karcsúnak tűnik. (a 76 éves anyukám telefonja 4/32-es...)

A felhasználási cél könyvolvasás lenne elsősorban, normál böngészés, esetleg youtube és stream, mindigo és ittotttv. Ha megveszem arról valószínű le kell mondanom, hogy játszak rajta, mert a 4/64-es telóm is szenved az idle miner-rel.

A 2 Gb Memória miatt érdeklődöm...
    /Más ajánlat jelenleg nincs, viszont részletre elhozhatnám és fontos lenne, de, ha szerintetek sem túl acélos, akkor kénytelen leszek még várni.../ Eredetileg a Samsung Galaxy Tab A-t vettem volna, de elfogyott...

Új hozzászólás Aktív témák