- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Üdv!
Egy zárt flottában vagyok benne és szeretnék tabletet venni...
A kínálat karácsonykor elfogyott, mert az internetes ajánlatokként írt választékot elvitték, mire döntöttem volna.
Viszont most felfedeztem a Lenovo M10-et a normál készülékkínálataban, viszont ez nem telefon, hanem tablet, tudomásom szerint.Annyit írtak róla, hogy "(10,1" HD nyolcmagos 8 MP 16 GB)"
Majd kedden megkérdezem telefonon, hogy miért nem a többi tablet között szerepel, azt kizárom, hogy tévedtek volna, de akkor is furcsa...
Árukeresőn rákeresve (ha nem tévedtem el), akkor azt írták róla, hogy csak 2 Gb-os, ami nagyon karcsúnak tűnik. (a 76 éves anyukám telefonja 4/32-es...)A felhasználási cél könyvolvasás lenne elsősorban, normál böngészés, esetleg youtube és stream, mindigo és ittotttv. Ha megveszem arról valószínű le kell mondanom, hogy játszak rajta, mert a 4/64-es telóm is szenved az idle miner-rel.
A 2 Gb Memória miatt érdeklődöm...
/Más ajánlat jelenleg nincs, viszont részletre elhozhatnám és fontos lenne, de, ha szerintetek sem túl acélos, akkor kénytelen leszek még várni.../ Eredetileg a Samsung Galaxy Tab A-t vettem volna, de elfogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest