- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Köszönöm!
Előttem szóló kérdésére adott válaszodból ki derült számomra, hogy 3-as androiddal nem tudok telefonálni. Ebből adódna a kérdésem, hogy miben tér el a honeicomb egy froyo, vagy ginger féle rendszertől? A két említett telós rendszet mint tudjuk, 2.3.x-es androidok. Telón kipróbáltam egy pár costum romot, jelenleg 2.3.7-es van a telón, de vizuálisan és funkcionálisan nem találtam eltérést, egy alacsonyabb verzió számú 2.3.x-es rendszerhez viszonyítva.
Az hogy használt, még nem is lenne gond, ha nincs lestrapálva, mert később valószínűleg váltani fogok. Ez csak ismerkedés céljából lenne, mert az X8-at kinőttem, de drágább mobilra meg nem akarok beruházni. Mobilban min. a Galaxi II lenne, ami súlyoss 100E ft-on felül van még. Ezért gondoltam, hogy akkor veszek egy 7" tabletet, ami közel azonos teljesítménnyel bír, és fizikai méreteiben is közel hasonló.
Köszönöm a válaszod!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest