- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Köszönöm!
Előttem szóló kérdésére adott válaszodból ki derült számomra, hogy 3-as androiddal nem tudok telefonálni. Ebből adódna a kérdésem, hogy miben tér el a honeicomb egy froyo, vagy ginger féle rendszertől? A két említett telós rendszet mint tudjuk, 2.3.x-es androidok. Telón kipróbáltam egy pár costum romot, jelenleg 2.3.7-es van a telón, de vizuálisan és funkcionálisan nem találtam eltérést, egy alacsonyabb verzió számú 2.3.x-es rendszerhez viszonyítva.
Az hogy használt, még nem is lenne gond, ha nincs lestrapálva, mert később valószínűleg váltani fogok. Ez csak ismerkedés céljából lenne, mert az X8-at kinőttem, de drágább mobilra meg nem akarok beruházni. Mobilban min. a Galaxi II lenne, ami súlyoss 100E ft-on felül van még. Ezért gondoltam, hogy akkor veszek egy 7" tabletet, ami közel azonos teljesítménnyel bír, és fizikai méreteiben is közel hasonló.
Köszönöm a válaszod!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX