Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarsrac
csendes tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni, mert szeretnék venni egy tabletet, de annyira sokféle van, hogy nem tudom milyet érdemes. Ha tudnátok válaszolni a kérdéseimre nagyon sokat segítenétek vele:
1. A tabletekben csak microsimmel lehet telefonálni, vagy ha van egy előfizetésem, pl. vodás, akkor átrakva a sim kártyát tudom használni azt a tabletben is?
2. Amit mindenképpen szeretnék egy tabletben: gps,wifi,3g,usb csatlakozás, flash teljeskörű támogatása, lehessen vele telózni és.. android 3.0 honeycomb? Valahol azt olvastam, hogy ez az első tényleg táblagépekre fejlesztett rendszer. Mennyire fontos ez?
3. Milyen készülékeket tudnátok ajánlani? Nekem ami fontos, hogy gyors legyen, kapacitív kijelző + az előbb felsorolt dolgok. Olcsóbb kategória is érdekelne és a nagyok is.Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Assetto Corsa Rally
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Batocera Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX