- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Továbbra is ez a masina érdekel: ViewSonic Viewpad 10.
Megnéztem egy igen jó kis bemutató videót róla itt a PH-n, és SZERELMES lettem ebbe a gépbe!
A forgalomba helyezéskor 160E Ft-ot kóstált. Mint azt megtudtam, több mint egy éve dobták piacra, és már ki is futott. Ha valaki tud valamit arról, hogy most mi árban van, és hol leghet beszerezni, tájékoztasson már, legyen szíves, mert jövőév elején szeretnék beszerezni egy ilyen masinát, ha lent van 100 alatt az ára.
Egy átlagos, hagyományos, csak wines, csak androidos gépeknél van ami letörje az árat, mert jönnek az újabbnál újabb gépek. De egy ilyen kombónál van ami letörje az árát a kategóriájában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest