- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66789
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni Navon Platinum 10 3G egyik pillanatról a másikra elromlott.
Egyszer csak magától kikapcsolt és újraindult a Navon Platinum logó után a betöltésnél megáll (A színes golyók mozognak, de egy fél napig ezt csinálják nem megy tovább a betöltés gondolom.A tablet Recovery menüjébe be tudok lépni "wipe data/ factory reset" és "wipe cache partition" már többször lefuttattam de nem hozott eredményt.
Számítógépre kötve a tablet felismerésével is problémák vannak: Windows XP csak addig ismeri fel hogy kiírja az eszközre hogy "Navon" de drivert nem találtam hozzá sehol. Windows 10 meg MTP eszköznek ismeri fel.
Pohenix Suite v1.10 egyik oprendszeren sem ismeri fel, pedig egy régebbi Navon Predator 7 felismeri.Táblet információi:
Full_elink8321_emmc-user.2016052303
Android 5.1
CPU: Quad-core MT8321 1.3GHz
1GB RAM
8GB Flash Memory
Bluetooth 4.0Valami ötlet javaslat hogy mit próbáljak meg rajta, esetleg valami rom hozzá sajnos gyárit em találtam, de custom romot is megpróbálnák rajta csak működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest