Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
válasz
zebede #78989 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
#78997 cidalain
Úgy lehet, ahogy írtam. Csak olvasásra kell, főleg pdf-re amiben nem lehet állítani a betűméretet. 1920 x 1200-s felbontású. Ezt a "nem fér bele a képernyőbe" dolgot nem értem, ha megnyitsz egy pdf-t vagy bármit akkor akkorában nyitja meg mint a kijelző mérete, mindenképp belefér nem lóg túl a kijelzőn semmicsak kicsik lesznek a betűk, amiket nem látok, így bele kell zoomolni.
(Nem kell mindenkinek mindent értenie, én pl azt nem értem, hogy lehet telefonon játszani több órán át, de nem az én dolgom. Meg sorolhatnék még 1000 dolgot) Keretet pedig nem írtam, mert érdekel használtan is külfödről is, de akkor legyen 60-70.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest