Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem a kártyás fizetés a lényeg, hanem a kártya hiánya. Ez a Geekbuyingos ügy kivételes eset. Aliról szoktam rendelni, ott elég a kártya és van biztosíték. Valamint, Eurós boltokból. Közben kiderült, hogy van egy ezer éves PP fiókom, csak eddig még nem használtam. Be is tudtam lépni, DE! Ha nincs kártyám, akkor bankon keresztül kell feltölteni a PP egyenlegemet, de az meg csak Forintot tud fogadni. Nekem Eurós számlához tartozó kártyám van (illetve volt), tehát, normál esetben, ha kártyával fizetek, akkor nincs Euró -> Forint konverzió, ami most, a PP egyenlegfeltöltésnél elkerülhetetlen. Tehát, az Eurómat átváltom Forintra, hogy aztán fizetésnél átváltsák Dollárra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest