- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
A közeljövőben a szüleimnek (60+) kellene venni valamilyen tabletet a két otthoni 1000 éves laptopot leváltandó.
ebben kérném a segítséget.
Átnéztem az összefoglalót ami részben választ kaptam a fő kérdésemre azaz érdemes felső/csúcs kategóriában gondolkodni ha hosszabb távú termék támogatást (ill lassúbb avulást) szeretnénk. (és a szüleim is úgy vannak hogy többet is kifizetnek csak működjön ... )Nekünk nincs még hosszú távú tapasztalat. Feleségemnek van egy Ipad mini kb 2 éve (minden szuper vele) én meg egy monstrum Dell M4800 az az ölemben is elvagyok pár éve és még elég lesz pár évig...
szóval ha veszünk egy jelenlegi felső/csúcskategóriás készüléket odaadjuk szüleinknek akik jobbára böngészésre, videó hívásra (gyerekek unokák)+képnézegetés/készítés, esetleg játék (apukám
által) használnák, hány év míg nagy valószínűséggel nem fognak gondok a jelentkezni? fontos lenne a stabil működés mivel nem tudok bármikor a segítségükre lenni (Bp vs Vidék)
Nem vagyok elfogult se IOS se Android felé, a kis ok a,miért Android felé hajlok :anyukám nemrég kapta meg első Samsung okostelefonját amit már jól kezel (úgy ahogy) és nem akarnám egy totál más IOS el bezavarni szegényt.
a családban több IOS es termék van és a feleségem Ipad je is stabilan teszi dolgát remélem egy felsőbb kategóriás android is tudja ugyanezt (?)
felső kategórián felül
a SIM foglalat nem fontos de a normális (min 5 megapxel) es előlapi kamera (videóhívásokhoz), és ~10" kép átmérő igen .
Így hirtelen ezt a 3 márkát (4 típust) néztem ki árukeresőn. 100+ Ft környéke nagyon max 150 e Ft
Huawei MediaPad M2 10.0 4G 64GB
ASUS ZenPad 3S 10 Z500M-1H026A
ASUS ZenPad 3S 10 Z500KL-1A023A
Samsung T820 Galaxy Tab S3 9.7 32GBcsak nagyjából futottam át teszteket persze Samu nagyon szuper, de amennyivel drágább annyival jobb stabilabb is hosszabb távon (terméktámogatás stb)? Asus tesztben valahol olvastam hogy nem stabil akadozik, de másnál pl semmi gond nem volt ...
mennek még lefele árak a nyáron? meddig érdemes várni?
köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest